Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Оф, тия дни нещо съм се размислила, че скоро трябва да се върна на работа и сърцето ми се къса. Кога мина това време... Незнам въобще как ще свикне Никола без мен. Постоянно ме търси. Като му се доспи, като се измори... Много ми е гадно...
Айде и аз се оплаках....
И аз в последно време съм на тая вълна. Напълно споделям.
Натали, как е Алекс?  SickПусти зъби.sick: Преслав е станал толкова нервен в последно време-само мрънка и си дърпа ушите. А за спането през нощта-няма да коментирам  ooooh!Няма нито един зъб още, да излзиза вече, че не може така повече #Cussing out
Желая ви хубава среща, аз няма да мога да дойда, но ако някога се разберем за Южния-бройте ме  bouquet
Целувки Hug

# 31
Ах, Доника, ах!!!  Hug Hug Hug Влизам днес в темата и какво да видя, нова тема с едно такова мило заглавие иииииии... цялото ми домучадие изтипосано на първа страница... Благодаря ти най-сърдечно! Страхотна си - винаги пълна с изненади за нас!   bouquet
Също така благодаря  за идеята за темата"Поли"! Аз я следя и се  Praynig Praynig за тях! Хубаво е, че много хора помагат, кой с каквото може- средства и/или подпомагане на сабирането им, молитва, добра дума, позитивна енергия... Те милите имат нужда от всичко това в този момент...  ooooh!

И ние си нямаме още зъбче, но иначе стоим седнали, опитваме се да пълзим, къде успешно, къде  не съвсем, не се спираме за секунда... Най-хубавото е че проядохме пюрета и каша,  бях се притеснила, че не може да гълта...  Thinking Но основно си е на кърма, както казваше Сладурчеста, пюретата са му като забавление. Срички казваме, както и 'да' и 'не' и е много смешно като съвпадне с някой мой въпрос...  Joy
Накрая добро ви утро и хубав летен ден!  Hug

# 32
Добро утро! Днес кафето е от мен -
вече започвам да имам сериозни проблеми със съня.Вече тя заспива към 22 ч.,а аз  Shocked до 1-2 ч. в леглото и не мога да заспя.И тъкмо се унеса и тя се размърда и съвсем ми се разбие съня,не знам какво да правя ooooh! и цяла нощ на цицата,поне да поспивам по малко.Sad

И Гого много често нощем суче - вече спрях да гледам часовника, но на мен не ми тежи, защото спи при нас на спалнята и го кърмя почти на сън...
Доника,   bouquet отново за темата! Аз също се моля паричките за Поли да се съберат!  Praynig Praynig Praynig
Ние пък бяхме на сватба в събота, но още нямам снимки, че апарата ми се счупи Cry Георги обра точките - бях го изтупала с черен панталон.... Heart Eyes
Вчера направихме първото си падане - както тичаше с проходилката запретна килима и.... има синина на бузката Sad
За кг няма да говоря.. Embarassed Embarassed Embarassed
Това е от нас - Весело изкарване на срещата!

# 33

Ние сме ок,на Йоана й избиха вече и двете зъбчерта отдолу,та кротна малко,че по цели нощи е будна и аз съм зомби Tired,вече започвам да имам сериозни проблеми със съня.Вече тя заспива към 22 ч.,а аз  Shocked до 1-2 ч. в леглото и не мога да заспя.И тъкмо се унеса и тя се размърда и съвсем ми се разбие съня,не знам какво да правя ooooh! и цяла нощ на цицата,поне да поспивам по малко.Пак не си иска зеленчуковите пюрета.Общо взето само суче и следобед една каша,това й е яденето.Някои деца кюфтета ядат вече.. hahaha
Sad

1:1  като при нас с тази разлика, че ние зъбче още нямаме!
 ooooh! а аз си мислех, че само при нас е така
 Hug

# 34

И Гого много често нощем суче - вече спрях да гледам часовника, но на мен не ми тежи, защото спи при нас на спалнята и го кърмя почти на сън...

И ние сме така... сега поне като го кърмя полузаспала все пак повече сън ми се събира от преди. Но понякога е едно сучене... имам чувството, че е почти непрестанно. Проблема е, че не знам как мога да го оставя на някого, след като той не заспива без да си посуче - кога суче, кога просто я джвака като биберон  ooooh! И как ще тръгна на работа - също не знам, а то времето си лети...

И всеки път като го се опитам да го преместя в леглото и все едно кабърчета съм му постлала - започва да се върти и накрая сяда с още затворени очи и започва да търси нещо да си играе  Laughing И аз какво да правя... айде пак при нас в леглото  ooooh!

# 35
  • София
Добро утро и от мен Hug
Дони, пропуснах да те поздравя за прекрасната тема  bouquet

Ние сме ок,на Йоана й избиха вече и двете зъбчерта отдолу,та кротна малко,че по цели нощи е будна и аз съм зомби Tired,вече започвам да имам сериозни проблеми със съня.Вече тя заспива към 22 ч.,а аз  Shocked до 1-2 ч. в леглото и не мога да заспя.И тъкмо се унеса и тя се размърда и съвсем ми се разбие съня,не знам какво да правя ooooh! и цяла нощ на цицата,поне да поспивам по малко. hahaha
Sad

1:1  като при нас с тази разлика, че ние зъбче още нямаме!
 ooooh! а аз си мислех, че само при нас е така
Пръсъединявам се към групата на зомбитата Crossing Arms
 Хубав ден:hug:

# 36
  • Пазарджик
Добро утро и от нас.
Честити зъбчета на Йоана.Да се белички и здравички.
На всички мами ,които се чувстват като зомбите  Hug Hug Hug и дано скоро се присъединят в отбора на отпочиналите.

Честити месечинки на всички,които съм пропеснала.А сега да почерпя,макар и виртуално,че днес ставаме на седем месеца.

# 37
  • Пазарджик
Честити месечинки на астралните ни близнаци:Яна,Георги и Ивайла,както и Дария,Антоан и Александра,които днес стават на осем месеца.А ето и подаръци:
За момчетата
и за момичетата

# 38
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте момичета,аз от много много време не съм се вясвала тук,но днес като минах така ме запленихте със снимките на сладурковците,че спирам тук да ви напиша ,че всички са многооооо ама много сладки бебоци.
Гледам и емоции си имате кой зъбче,кой лази кой гука и ние сме така и много време не ни остава за форума,общо взето вечно сме по улиците .
Много гушки на всички бебчовци от нас лек ден

# 39
Петя днес е една кисела, съответно и на мен ми е  нервно...изобщо гадост. Дайте предложение за среща другата седмица тогава!?!   (аз мога да стигна до Борисовата всеки ден без четвъртък) Сега ще се чуя с Катериче и Сладурчеста, че явно днешната няма да се състои newsm78

# 40
  • София
Честита седма месечинка на Лили на мама Мария  bouquet Благодаря за почерпката Hug
Честито и на Яна, Гого и Ивайла Heart Eyes Heart EyesИ честита осма на Дария, Антоан и Алексанра. Да растат весели и здрави Hug Hug
Бърборанче, не мога да ти помогна с идеи за срещата, че другата седмица заминаваме на моренце HugДано да се организирате и да се забавлявате много Hug
Да ви покажа как украсих на Преслав кътчето. Понеже няма самостоятелна стая, налепих на станата малко шаренийки  bouquet

Целувки Heart Eyes

# 41
  • София
Ех, Мария, добре, че си ти да ме подсетиш, че малкото ми момче днес има месечинка Rolling Eyes Малеее и той порасна...Което ме подсети, Ягодка нещо не се е вясвала напоследък Thinking
Патилина, радвам се, че съм успяла да те изненадам приятно...Честно казано, напоследък нямам много време да се ровя по албумите и обещавам бате като тръгне на градина да опресня снимките Simple Smile
Иначе ние сме в предстартова треска за РДто му.....Тортата за гостите ще е с Маккуин, а за вкъщи в едно списание видях как се прави торта костенурка, та и Франклин мисля да се пробвам да направя. Дано е хубаво времето, че партито ще е градинско...
Ставам, че дребос се е заклещил под масата Simple Smile

# 42
Здравейте мамета!   bouquet
Ех, че са ни хубави и сладки дечицата, пу-пу, всички са страхотни  Hug.

Честити месечинки на всички, порастващи с още един месец, да са здравички и много послушни  newsm51 smile3525

Честити зъбчета на Йоанка. И ние още нямама и се чудя кога ще избиват пустите му зъби  Thinking. Аз за щастие, да не ме чуе дявола, си се наспивам, Александрина от съвсем малка ми спи по цяла нощ, вярно, че заспива вечер късно, към 11 часа, но пък ставаме сутрин в 8-9.
Моник, страхотно кътче си сътворила на малкия сладур. От къде взе тези лепенки, много оригинално, даде ми чудесна идея и аз да направя такова кътче, че и Александрина си спи все още с нас в спалнята.

Сладурчеста, кофти е това с тръгването на работа, но дали сега или по-късно, както аз съм решила, все ще е трудно и за децата, и за нас  Sad. Аз даже съм решила сега като се приберем в Свищов, да запиша бубка да си пази ред в яслата, да имам някакъв вариант ако се наложи да се върна по-рано на работа, макар че хич не ми се иска, поне на този етап.

Момичета, давате ли вече сирене, извара  newsm78. Аз мисля тези дни да дам извара малко в пюрето. А инаше вече има храна, която буквални отвращава Алексанрина   Mr. Green ( понеже досега нищо не е откавала) - гриссссс, не го хареса изобщо, с позиви за повръщане и интензивно въртене на главата приключи предвидното въвеждане на глутена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 43
Поздрав от нас  Simple Smile не сме се появявали от месеци  Hug

# 44
Приветско и от нас!Отдавна не сме се появявали Embarassed
Честити месечинки на всички дребчовци! newsm38
Честити зъбчета на Йоанка да са и белички и здравички!
И ние още нямаме зъбки,не можем да пълзим ,много сме трудни и с яденето доста са злояди и двамата.
Доника, Hug прекрасна както винаги!
Ето и моите пораснали момчета,а забравих миналата седмица ги кръстихме и вече са християнчета.

Общи условия

Активация на акаунт