Смайлинг, за сядането имам предвид, като поставиш детето седнало, дали стои. Ние сме далеч от това сами да се изправяме, за да седнем.

Ние не пълзим, но и с Гого беше така. Първо проходи и после взе да пълзи.
[/b][/color]
[/b][/color]
А Настя пипа ли си крачетата като я слагате? Щото Кало отначало седеше буквално сгънат на 2
, даже "седеше" е силно казано. Много се клатушкаше и почти никакво равновесие не пазеше. После вече се понаучи да се поизправя и да не губи много равновесие като се обръща да види какво става зад него..
Ще се поразровя из магазините, та дано открием нещо. Ако не - сигурно ще го направим пират, че най-лесно става, и то без много-много специално ушити дрехи
а ако го оставя седнал и почва един истиричен писък. МОье би,защото е нова играчка и единствена моье да го задържи седнал. Но съм забелязала, че страшно много се кефи на музикални и шаренки играчки- музикално пиано, телефон и т.н.
Многоооооо мързел, много дебел е станл, хич не изразходва енергия... направо се притеснявам вече. Като застане по корем изпъва крака и ръце и заочва да вряска доволно сякаш е направил нещо много сложно.

.
Добре,че свеки й купи като стана на 1 месец гащеризон с яке 86 размер, та сега й става. Има и още 1 зимно яке, поне за това да не мисля. Сиси, хубава идея за Хелоуин- винаги съм искала да се празнува и у нас, както стана със св. Валентин. Нищо,че са католически празници, важното е да има повече празници. 

и по този повод http://www.facebook.com/album.php?aid=13375&id=1602100232&l=a4b322c0df
да видите какъв голям мъж си имам 

за нея!
! Много е чаровен и има страхотна усмивка! Това ли е най- новата количка / червената/? 
. Тайс, даже и това дет казваш съм го правила
. Ама тц - българско реотанче си имам аз и бавно загрява
. От днес обаче си има нов номер - уж на 4 крака се изправя, ама не на коленца, ами на крачета направо 
. А какви са ти притесненията в това да даваш и друга каша? Аз не им знам съставките, но предполагам, че няма да са кой знае колко различни. А и щом и млечна си давала - не виждам проблеми, честно казано. Мисля, че е по-скоро въпрос на вкус - ако ги хареса - давай, ако не - остава си с Милупа-та
.
. Отидете да направиш едно кръвно изследване, питай си специалиста какво точно трябва да се изследва и така вижте има или няма рахит. Така да ви увеличават Д3-то, че и калций да дават... аз лично не бих давала преди да имам доказателства, че има рахит.
Ние на 22-ри отиваме там, та ако сте още там се надявам да се видим