Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Tanika, такова будене със силен рев според мен е заради зъб. Спас се буди така няколко вечери, а напоследък е доста кисел, което е нетипично за него. Голям зор тези 3 зъба  Whistling

иначе спас пак е на аб, няма и 3 седмици след последния  Cry лошото е, че носовете им не минават и това си е, напред нищо не тече, но се чува назад, а иван нощем хърка като дарт вейдър. направо се изтощих от слагане на капки, вече 4 вида редувам и накрая май ще ги оставя на стеримар, пък дано мине.
спас е голямо диване, колкото батко му беше предпазлив и внимателен, не правеше нито едно действие без да е сигурен, че ще има успех, толкова спас е безрасъден. напира да се изправя, клатушка се като пиян морков, и същевремено се пуска с едната, понякога и с 2те ръце  #Crazy вече незнам за кой път си удря главата, и да го пазя пак намира къде да се удари. та така ...

хайде хубави разходки от нас Simple Smile

# 631

natali81, Алекс е страхотен в този костюм, ще му изям босите крачета! Искам да те попитам в самолетите предлагат ли нещо по - специално за деца, като например, по - широко място за майката и бебчо?

В големите самолети на Луфтханза , с които пътувахме има само две места ,които са пригодени за закачене на легълце . За да си сигурна ,че ще ти дадат такова място трябва да се обадиш предварително , не се таксува допълнително   Hug

# 632
  • СТАРА ЗАГОРА
здравейте мами, ние днес взехме първото ядене от детската кухня, но Пламче си изяде само половината манджичка и половината от десерта.
Може ли да ми дадете съвет как да ги давам яденетата-супа, манджичка и десерт?
досегашния ни режим беше следния:

7.00 - АМ
11.00-попара,АМ с бисквитка
14.00-пюре
18.00 - каша
22.00- АМ

Целувки на всички бебоци  Wink

# 633
Здравейте и от нас вие видяхте хубавото време и всички навън нали така.
Ние бяхме на обяд , а сега спим блаженно , отдавна не се е случвало да спи следобяд 2 часа.

krebstein  аз бих давала , ето така

-първото си ви е АМ
-второто попарката
-манджата
-десерта
-супата, но със сухарчме или хлебче, в зависимост какво си давала в попарката.
-АМ

Така прави моя познати, но ти сама ще си решиш.

# 634
  • София
Мами добро утро! Днес пак сме ранобудни в 6 часа ни събуди нашта кукла.
Снощи я нахраних вечеря с нас, после след 2 часа къпане и папане на Фризопеп и събуждане пак след 3 часа и така цяла нощ през 3 давам вода, ама не заспиваме.
Преди 1 седмица имахме 38 градуса температура избиха горни два зъба и аз се успокоих сега установяваме, че са се скрили няма ги така бяха и долните излизат и после пак се скриват, дано да не се появяват пак с 38 градуса, че изгоря това дете, и то само на главата, крачета и ръчички студени главата вряла, ама че зъби ooooh!
Та тези криещи се зъби не са ми познати на баткото зъбите му израснаха без да ги усетя кога, а на нея няма лигавене, но пробиват като че са железни  Cry
Слънчев ден на всички мами и бебоци дано можем да се поразходим днес Laughing

# 635
  • Варна
krebstein  аз бих давала , ето така
-първото си ви е АМ
-второто попарката
-манджата
-десерта
-АМ
Според мен, ще и нагъчкаш много яденетата, не става в 18 часа каша и после супа и мляко. По-добре мини на 4 хранения, обеда към 12, кашата в 16 и така ще има време и за супата.
И аз искам да и правя супи, но поради тази причина и аз не съм и давала. Пробвах един ден на 4 хранения - не остава гладна, ама е свикнала след пюрето да спи, а като заспи в 12.30 се събужда рано и до вечерта вече е превъзбудена. Уф...и аз не знам вече....

# 636
  • София
Момичета, да ви попитам нещо- дава ли ли сте досега пюрета с черен дроб и риба Rolling Eyes, че аз не не съм и се чудя мога ли вече да давам или още е рано и трябва да изчакам Rolling Eyes
Днес деня е прекрасен, само за разходки, жела я на всички много хубав ден Hug

# 637
krebstein  аз бих давала , ето така
-първото си ви е АМ
-второто попарката
-манджата
-десерта
-АМ
Според мен, ще и нагъчкаш много яденетата, не става в 18 часа каша и после супа и мляко. По-добре мини на 4 хранения, обеда към 12, кашата в 16 и така ще има време и за супата.
И аз искам да и правя супи, но поради тази причина и аз не съм и давала. Пробвах един ден на 4 хранения - не остава гладна, ама е свикнала след пюрето да спи, а като заспи в 12.30 се събужда рано и до вечерта вече е превъзбудена. Уф...и аз не знам вече....

Това беше просто преложение , а не налагане на мнение и къде видя в 18,00 ч аз да съм писала каша не ми стана ясно , аз  така правя сега и като започне детската кукня пак така ще правя, пък кой , както реши ,нали така. Peace
Мойто дете на 4-ри хранения си е гладно. Naughty

# 638
Здравейте сладурки.Извинявайте 4е така нахлувам във вашата тема,аз съм една щастлива августовска мама на едно малко съкровище.Исках да ви питам, ползвате ли още активна гимнастика за беб4етата си.Някой ако слу4айно има и не я ползва ве4е, моля да ми пише на лични.

# 639
  • Русе
Ехоо! Днес бяхме на консултация- 8750г, 77.5см. Смъкнала е 100гр.от предния път. Педи каза,че не е нормално, дори и да не се спира, но другия път сме щели да видим и тогава да му мислим. Не се разтревожих много, понеже предния път на кантара едвам я удържахме- постоянно се накланяше на всички страни и най-вероятно не са я изтеглили вярно. И без това ми се видя много да е наддала- никога не е наддавала 500гр на месец..може би само в началото. На тръгване каза, че може да давам риба, но бях вече на вратата, а и някаква жена напираше да влиза, та не питах каква риба и как. Така,че, Ралче, значи, че може  Simple Smile нали Кари и ЙоЙо са астрални близначки. Чела бях, че е хубаво сьомга варена, ако не- може да пробвам с купешко пюре. Една приятелка давала на Ганчев с хек, но аз съм малко предубедена към тази марка. Ще видя.

# 640
Аз риба не бях давала изобщо, но от ДК един път имаше рибена супа и той яде почти цялата - хареса му, нямаше реакции.
Аз лично не давам второто от ДК. На обяд давам супата, а вечер яде от нашето ядене /както си е с подправки и т.н./. Вече 3-та седмица вземам кухня. Гледам да изяжда супата, а картофеното пюре не го давам или рядко. В супата не слагам сухар, нито хляб - давам му да си дъвче, не пасирам нищо, директно давам с големите супени лъжици, с които ядем и ние. Не сляди и колко суче, но напоследък през деня по-малко се случва и се препълвам. Попара не правя, а мажа на филийка масълце и сирене - много му харесва. Ако му стане солено, пие вода и готово  hahaha. Пюрета изобщо не му предлагам, а само плодове.

# 641
  • Варна
Ралче, аз съм давала сьомга, черен дроб си мислех напоследък да давам, но не съм още...

Sisi_8227, не разбрах какво обидно казах, че заслужих тона ти! Кrebstein е писала, че ядат кашата в 18ч., затова съм написала и кой ти каза, че налагаш мнение? Малко по-спокойно го карай, момичетата питат и ние отговаряме, да чуят различни мнения.

# 642

Sisi_8227, не разбрах какво обидно казах, че заслужих тона ти! Кrebstein е писала, че ядат кашата в 18ч., затова съм написала и кой ти каза, че налагаш мнение? Малко по-спокойно го карай, момичетата питат и ние отговаряме, да чуят различни мнения.

Именно ние отговаряме , а не се критикуваме, не прави разбор на моето предложение, дай си твое и krebstein ще си реши, аз за каша нищо не съм споменавала, пиша попара.
Хайде да не спорим за глупости и да е мир, просто реших, че всеки си има мнение.
Спокойна и безревлива нощт от нас.

# 643
Ето ме и мен.
Днес бяхме на консултация - 10.900кг. и 75 см. Наддали сме само 200 грама Simple Smile Олекна ми на душата, защото беше крайно време да спре да качва по килограм на месец.
Честно казано не мога да разбера защо някои хора влизат във форума за да си излеят негативната енергия  Sad . Едно предложение от мен, с което не ангажирам по никакъв начин, никого: купете си боксови круши бе, хора  Flutter
И между другото "нощ" се пише само с "щ". Единствено, когато думата е в женски род, завършва на "щ" и я членуваме, добавяме "т", след "щ". Съжалявам, ама все пак всички сме завършили поне средно образование, а това се учи някъде към шести клас  Tired / по спомени на очевидци Laughing/.
Хайде лека вечер и дано не съм обидила никой с поста си  Hug

# 644
  • Варна
Ами то се пише "моето дете", а не "мойто дете", ама щяха да ме линчуват, че се заяждам...

Общи условия

Активация на акаунт