Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Кокос, божествения тиквеник  на Селма наистина е божествен, тази вечер доядох последното парче  Peace

# 736
Аз забравих да ви се похваля че Ивето направи днеска 2 самостоятелни стъпки 5 - 6 пъти. Много съм щастлива,ама знам че след 1 - 2 месеца като проходи сама ще съжалявам донякъде понеже ще пипа навсякъде и няма да има спирка тогава никаква.
А относно каква да бъде новата тема, аз мисля че най - добре ще е ако е коледна, така всички ще сме на коледна вълна от сега.

# 737
Ох, ще падна от дивана от смях!
Ми като си дойдохме на темата за акита, която ме беше хвърлила във въздържание от писане и мен последните месеци, тъй като Рафа като цяло се справя с акането в рамките на нормалното за още около 5 -6 милиарда население на планетата, когато и както му е кеф, и аз нямах какво особено да разкажа по въпроса, та ето точно навреме ДОЙДЕ ДЕНЯТ И АЗ ДА СПОДЕЛЯ ДРАМАТА СИ:
 Една ДРАМА в 2 части, в коиго главни герои сме гърнето на РАФА и АЗ.    Голяма мъка ми е това гърне! Умирам от гнус! А с памперсите никакъв такъв проблем нямах!
В резюме: търся желаещ да ми проведе курс как се изхвърля пълно гърне, без след това да трябва да мия тоалетна, баня и себе си?!!!!!!!!!!   Sick      Ако не беше комично, на шекспирова трагедия щях да докарам мойте мъки с гърнето, с което иначе перфектно справя се Рафето. Когато майка му се престраши да го сложи де. Даже обмислям пускането на тема по въпроса, но се колебая за заглавието: "Технология на изхвърляне на гърнето" или "Тактика, стратегия и практика на изхвърляне на гърнето"  ooooh!

Сега сериозно: изобщо не съм обидена или сърдита, Сладурче. Не е имало за какво, пък и не съм тип да седна да се цупя. Лятото падна голямо щъкане, разходки, почивки. Предпочитах да използвам хубавото време да сме навън с Рафаел. А пък след всяко прибиране все трябваше да се занимавам и с багажите, като сега имам грижата и за куфара на още едно човеченце. Това си отнема време и сили. Освен това и мен, като типичен Водолей, еднообразието във форума не ме ентусиазираше особено да пиша.  Честно казано аз никога не съм знаела колко точно тежи моето дете, та не можете да ме обвините, че не ме вълнуват габаритите на останалите! А и ми харесва, когато тук мога да се посмея и разтоваря. Не става въпрос за случаите, когато наистина има сериозен проблем с някое от децата - да дава Господ такива неща да не се случват!  Но в останалите случаи моето лично мнение е, че е излишно да се драматизира и издребнява. За мен най-важното е на първо мято да сме здрави, да се чувстваме комфортно заедно и да сме спокойни.  Оказах се тип майка, който мечтаех, но бях сигурна, че няма да мога да бъда - та в това отношение извадих голям късмет! А именно-отнасям се много спокойно, естествено  и уравновесено към нещата и те от самосебе си се нареждат: и Рафа като Ани, да не изостава, нали е мъжът в семейството, яде всичко и пробва вече детската кухня, и аз като Елена на Марти му давам да пробва от нашата храна, нямах никакъв проблем със захранването, слава Богу, здрав е като Йоанка на Данинцето,  пъне се да прохожда, забавляваме се и си играем. Отбих го окончателно преди един месец точно.  Стана си естествено и безпроблемно: разделихме се за десетина дена като с мъжът ми заминахме да си починем и като се върнахме, той беше забравил напълно, че някога е бил пристрастен цицоман. Колко е дълъг и висок точно знам само приблизително, както винаги, та не мога да споделя точни координати. Има 6 зъба. От няколко дена е почнал да се срамува, явно търпи развитие и поумнява.

[b]

ДОНИ, [/b]  а отговора на загадката е  ГОГО, ВИКИ И КАЛОЯН! Има ли награда? Иначе айде готово-изпълнихме плана  Joy ! Готви се да пускаш нова, аз лично лобирам за заглавието на Бубето, и без това благодарение на нея приключихме тази бързо-бързо! То е и коледно, и рожденническо и каквото искаш: и да паднем, и да бием пак... Joy Продължението е новата загадка  Wink

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 00:37 от Angelviolet

# 738
Свате, за тази  работа с гърнето...ноу хау...на по бира!
Голям хубавец ми е зетя брееее, ще го изям  Heart Eyes

# 739
за ноу-хауто аз черпя Wink   Викаш да поизчакам с пускането на тема?  Joy     bouquet  bouquet  bouquet за красивото снахе - честита й месечинка! Честита и на доня Петя   bouquet!

# 740
Изчакай...
Да скандализираме форумското общество заедно, ти с темата за гърнето, а аз с "Отрицателните страни на кърменето" или "Как никой не предупреждава, че изключително кърменото бебе развива болезнена привързаност към майка си и се превръща в скачен съд!"

даааааа....да не мислите, че я отбих за 3 дена от хубаво???

# 741
Ей, много ми е драго като виждам колко мами се появиха изведнъж  Hug
Да продължаваме в същият дух- в смисъл да пишем ,че заглавията на Ягодката не са актуални вече .
Ягодка не е лошо да понамислиш малко Коледни , новододишни и каквито  се сетиш нови заглавия  Hug
Иники (qwert ) , как я карате с Прекраси ?
Ейнджъл , понеже с тебе бира няма как да пием ( на една маса , освен ако  не ми дойдеш на гости  Hug),  ще те светна нещо и аз .Сложи над гърнето една здрава наелонова торбичка , като свърши работата Рафата в торбичката ,завързваш и изжвърляш..
Дано да свърши работа  Hug
Данче , много хубави идейки  Hug
Еспа , съчувствам ти  Hug. Дано здравосливните проблеми на мъжа ти изчезнат  Hug
Данинце, Йоанка има вече  и опашки ,браво !
Доника ,  да не съм те чула да се оплакваш, на тебе момиче не ти трябва - Гогата ще ти е отмяна. Много  е сладък  Laughing
Мини , как са кукличките ти ?
Копривке ,много сладка твоята Аница . Подхождат си с Рафата ,заради сините очи.

Стига с тези манджички и сладчици , че аз съм си все същата слоница  #2gunfire Все аз зачеквам тази тема , ама да ви питам - само аз ли се боря с килограми ?! Като си отидох в България се депресирах много. Всички бяха много възмутени от външният ми вид . Сега съм на диета , че ми писна да съм дебела  Crossing Arms

# 742
  • Варна
 Joy ох, чак, със сълзи се смях! Как минахте толкова бързо от сладките, до гърнето и обратно!

Аз влизам да чета за глазурата, а то осрано положението  Joy

Мини, и аз така си помислих, че белтъчната глазура няма да издържи месец bowuu /много съм зле  ooooh!/

Чувствам се горда, че допринесох за увеличаване на активността!

# 743
Баси, осрахте темата.  Sick (освен Мини, която се опитва, но има затруднения)

Урааааааааа,Иники се завърна! Party
Добро ви утро!
Чак с кеф влизам да чета,още очите не съм си измила Mr. Green
Ангелче,на теб препоръчвам това: http://www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B … 8041&mcb=core , тя Налати ти го ве казала вече.Рафа е много красив,ама и жена му не отстъпва.Пу-пу,все синеоки.
Йоана снощи я пробвах да хапне от нашето,уж от картофките само й дадох и днес й е пламнала алергията,сигурно е от маслото Sad,какво става не знам,от къде се появи това чудо,викам да се маЩа вече. Naughty
Дони,и аз съм за Коледната тема,а Ангелчето вече е дала отговор на загадката.Наградата е усмивка по радиото Mr. Green
Хайде чао за сега! Hug

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:09 от daninceto

# 744
добро утро, оправихте ми кофти настроението Simple Smile
Кокосче, на теб трябва да ти забраним използването на емотинки (така ли се казваха), станах разногледа  Mr. Green съседката се пооправи и замина за америка, та сега на воля си викаме в градинката. пачо и нанчо само бели правят, искат да играят заедно, но не могат. вечер сме 4мата на пода и с баща му сме като пазачи. понякога ги оставям да се посборичкат, та да свикват  Laughing
за масата - наистина е много хубава, ако се организирате за коледа я намаляват. само, че който поръчва да знае - взима се от митница лично. аз, за съжаление, не ползвам ларедут и не мога да помогна.

еспа   Hug бързо възстановяване на мъжа ти!
бубичко, и на мен ми стана мъчно как се оправяте  Sad дано скоро се подобрят нещатата  Hug

бубата, честити ви стъпчици, знам колко е вълнуващо Simple Smile спас се пъне изключително много, но е толкова безразсъден и нестабилен, че ми се иска да поизчака поне до година и 1-2 месеца Grinning

# 745
Бях решила да не пиша известно време, че някои неща тук ми дойдоха в повече, но последните страници наистина искренно ме разсмяха. Благодаря на допринеслите за това   Joy
Данчето е Профи в избирането на детски играчки, а масата е наистина страхотна. Дони, има няколко вида маси в Джъмбо, но не съм ги разглеждала подробно.
Честита месечинка на прекрасната Ани  Heart Eyes
Привет на всички "завърнали се" и дано  следващите ни теми са по-весели  Hug
Еспа, бързо възстановяване на мъжа ти  Praynig
Исках да пиша още, но след като нахраня Петя  Naughty

# 746
Баси, осрахте темата.  Sick (освен Мини, която се опитва, но има затруднения)

Joy Joy Joy
Осрана, ама интересна Mr. Green
Доника, аз съм за коледна тема - няма какво да се мориш с есенна.
Копривке, Виолетово ангелче, дайте ноу хау " Как и кога да отбием кърменото бебе?" Копривке, ти защо реши сега? Аз съм в чуденка как да постъпя по тоз въпрос.
Офф, щях още нещо да пиша, но ми звънна телефона и забравих...

# 747
Баси, осрахте темата.  Sick (освен Мини, която се опитва, но има затруднения)

hahaha  hahaha  hahaha

Лелее голяма активност  Hug

Дони, за отговор втори път няма да се подведа  Crossing Arms  Joy  Joy  Joy

# 748
Ехееее, добро утро!!!  Grinning

Много ме развеселихте, добре дошли на всички новозавърнали се  Hug Hug Hug
Ох, толкова много исках да пиша, да коментирам... ама ми изхвърча целиот мозък от толкова много постове!  Grinning Crazy

Кокос, Копривке,   202uu Виолетово, Данинце Hug
Много хубави дечица сте показали  Heart Eyes

Иники, как може да не постнеш една снимка на Краси, не сме го виждали отдавна..

Чувствам се горда, че допринесох за увеличаване на активността!

Взе ми думите от клавиатурата Mr. Green И аз имам претенции, че съм допринесла, та и аз се чувствам горда  Whistling

Дони, Копривке, мерси за поздравите за Митко! Лили, да ти се връща (малко на патеричка, но вчера така бях уморена...  Flutter)

Я кажете сега, че не разбрах - мислите да поръчаме маса.. Ама коя по-точно? И като я поръчаме.. какво ще я правим?  Laughing Т.е. идеята е да съберем дечковците и да си поиграят и ...?

Дони, аз пък съм за есенно-зимна тема, за Коледна ми се струва, че е раничко още.. А ако се позакучат и там нещата и отиде до Коледа чак, ще спретнем пак едно скандалче  Mr. Green Не знам, просто нямам Коледно настроение още  Rolling Eyes. И в крайна сметка каквато я направиш - такава ще я дъвчем  Peace

Айде малко да ви поразкажа и за Калоян. От няколко дни се опитва вече да бяга и ми е много смешен  Laughing Е, не може да настигне Вики на Кокоса  Flutter, ама пък прави опити вече Simple Smile. Поседи си малко и почне да мрънка, а като го хвана за ръцете и... айдееееее. Всичко, което е в обсега му бива порядъчно опипано и по възможност набутано в устата му. Редовно се целува в огледалото (какъв нарцис, а?  hahaha) и почва да скача и бяга като види баща си. Още се кърмим, малко вече ми натежават нощните кърмения, но няма как. Ако не е кърма, ще трябва нещо друго да е през нощта, а не ми се става да бъркам разни работи. По-мързеливо ми е така  Laughing. Още няма зъби, а с акането се справя добре. За нас с Митко няма да говоря как се справяме с акането, щото темата е за бебоците и ме е срам  Blush  Mr. Green Пие малтофер, мислех си, че ще го боли много стомахът от него, понеже още често получава колики от новите храни, но пък го приема доста добре (чук-чук). Поради тази причина далеч не яде всичко.. Доста неща не съм му давала и гледам по-плавно да караме. Иначе с апетита няма проблем, не мога да се оплача, дано все така продължава Simple Smile

Копривке, и на мен ми е интересно да разбера защо се стигна до отбиване? Ако ти се пише де.

Я аз като пълна невежа да си попитам - коя е пък тази Селма?? И къде са й рецептите?  Laughing
И още нещо щях да питам, понеже не го разбирам.. Ама забравих  hahaha

Еееех, много хубава ни стана темата, пу-пу!  Hug Hug Hug

Аз щях уж малко да пиша  Blush Ама вие нали си ме знаете Wink

# 749
  • София
Ей, хванахте ме по-долни гащи с тази активност...Ще пусна една нескопосана, но спретната на бързо тема, че излизаме с дзверо на разходка. После ще му мислим. Май ще е есенна - белким за 1 месец да я изпишем, ако не ... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт