Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Само тази страница е пълна с толкова изкушения Hug
Довечера ще ви чета подробно.
Само това успях да снимам...една питка правя,но едва ли ще стигне до снимки.Вечерните не ми се получават добре.

Овесени сладки със сини сливи

Хм....докато пиша и мамето показала такива вкусотийки Thinking ,че нищо чудно да не ме хване сън

# 572
 Tari Tasartir ,сватосваме манджите ни и то веднага,с тези вкусни питки които си направила,може и виртуално да се напапкам аз.
 Мама Цоцоланка ,солетките са ти много готини,благодаря,че си се доверила на тази рецептичка.

# 573
Момичета и момчета големи вкуснотии Crazy,да не ви изреждам подред вие си знаете. Hug
 От мен една лека зеленчукова супичка.  Simple Smile

P.S.Украсата малко ми се удави  Mr. Green

# 574
Здравейте скупи кулинарки,
Бях три седмици на моренце и си прекарах чудесно. И въобще не съм готвила Simple Smile.
Започвам бавно да навлизам в час и за това днешното меню е лесничко Wink

Супа от тиквички, Пилешки пържолки, и Пълнени смокини (за съжаление не успях да ги снимам, защото се изядоха за нула време).

# 575
Ето и нашата празнична вечеря от снощи Grinning

Египетска торта

Сьомга с паста от доматено пюре и маслини

# 576
  • Пазарджик/Лондон
Ох, добре , че хапнах, преди да вляза в темата Simple Smile.Преди всеки ден питах у нас какво да сготвя, отговорът беше - каквото и да е, сега въобще не питам, вие ми давате толкова много идеи Hug.

Вечерята у нас :

Фокача с минерална вода :

Рецептата е на Пепчо   bouquet - много вкусно нещо е тази фокача , да знаете Heart Eyes.

Пълнени патладжани :

Те са специалитет на скъпият, аз само помагах Heart Eyes.

И накрая виртуална почерпка за всички, които харесаха баницата с халва Wink:

Рени, не се получи като баклава, баница си е, но със сладки, леко хрупкави кори, отдолу леко напоени и по - мекички - всички много я харесаха, дори скъпият, който не е много по сладкото.С една дума - препоръчвам ви я горещо Hug.

# 577
Моля за линк с рецептата за баница с халва Praynig.

# 578
  • Благоевград
Вдъхновена от дробчетата по селски, приготвих същото, само че с месо от домашен петел, пак си стана много вкусна лятна манджичка, но не успях да я снимам, защото я ометохме за нула време  Grinning

# 579
Лелеее,какви неща видях тук  Crazy
У нас първата ми пита   пълнени чушки,бисквитена торта и кекса на Жека ,на Labrex

# 580
  • Пазарджик/Лондон
Marieta , заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.60, аз я залях със сироп, на предната страница съм го описала по- подробно.

beniii , много хубава питка, въобще не личи, че ти е първата Hug.

sladunka_medunka , много вкусно изглежда египетската торта  bouquet.

# 581
.............. кекса на Жека ,на Labrex

beniii, права си, много красоти и вкусотии. Heart Eyes   bouquet А вие май харесахте кексчето на Жека (разбират дечицата от хубаво Grinning), като че ли наскоро пак го гледах в твой пост newsm78. Вкусен, пък и лесно става.  bouquet

# 582
От мен днес:

Картофена фантазия с кайма и кашкавал:

Супа топчета:

Очарована съм от всички преставили се през седмицата,аз нямам възможност да се показвам всеки ден,но когато мога го правя с голямо удоволствие.А иначе ви следя непрекъснато Wink

# 583
.............. кекса на Жека ,на Labrex

beniii, права си, много красоти и вкусотии. Heart Eyes   bouquet А вие май харесахте кексчето на Жека (разбират дечицата от хубаво Grinning), като че ли наскоро пак го гледах в твой пост newsm78. Вкусен, пък и лесно става.  bouquet
Наистина много ни хареса комбинацията масло с кисело мляко,досега кекс с масло правех с пресно мляко.Благодаря за рецептата и определено я харесаха не само децата, а и приятелките   bouquet

# 584
Момичета,първо искам да благодаря на всички за идеите и рецептите, на които се възхищавам всеки  ден !  bouquet  chef  bouquet

рени55,може ли рецептата на омлета с кайма,изглежда мн.мн апетитно и никога не ми е идвало наум да направя подобен омлет newsm78

Аелис,би ли ми дала линка на фокачата с газ.вода на Пепчо,гледах в рецептите и,но не можах да я намеря.А твоята е така изкушителна Hug

Общи условия

Активация на акаунт