Звездни компромати - 49 част

• 83 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Десито е готина, има чувство за хумор и никога не е претендирала за красавица. Харесвам я.

# 481
# 482
# 483
  • сусурлево
Miss Playmate Мария Цв … 77;що - не съм го гледала цялото предаване, ма тая ме шокира на моменти  Mr. Green Направо ми стана интересно да й чуя всичките бисери  Rolling Eyes
а на самия конкурс какви бисери имаше  ooooh!  Joy

# 484
  • Пловдив

Ами на линка, който съм дала пак си е тя Simple Smile
А преди години в едно интервю не помня къде тя говореше за себе си като за първа убавица. Така че си има претенции и то не малки. Може да има такива, които да я харесват, но аз не съм сред тях.

# 485
А ето ви и новата мис плеймейт 2010 , ако не сте ходили на врачка да ви кажат коя е - тази е :

http://www.vbox7.com/play:96073376

поне така пише  Mr. Green

# 486
аХ`Не!, сърдечно ти благодаря! Знаех си че нещо ми убягва от светския живот, а то какво било! Joy Joy Joy

# 487
  • при моите деца .....
Има правописни грешки (пунктуация - поне това открих при началото, без да чета всичко).
Като претендира за образованост - да оправи личния си сайт.

# 488
  • София
Има правописни грешки (пунктуация - поне това открих при началото, без да чета всичко).
Peace Peace Peace
Правописните грешки само от началната страница са поне 20 на брой. Ама не стига, че е грозна, ами и напълно неграмотна  ooooh! Като туря този пълен член, поне да го слага там, където трябва, или въобще да не го използва  Naughty То само това да е...

# 489
претендира и то яко- някой забеляза ли, че цялата и биография се базира на училищата в които е учила, с какъв изпит е влизала с каква оценка и т.н. само детската градина не е спомената. жалко  Crazy
иначе на снимките, които се появяват като щракнеш някоя от категориите , е в една и съща поза само с различен стайлинг. чула милата от някъде че това е 'висша мода' и дебре ли с ръцете на кръста   Mr. Green

# 490
Вещица, под "претендира за красавица" имам предвид да се яви на конкурс за красота, като Тонка. Иначе, всеки може да си се мисли за какъвто пожелае.

# 491
Miss Playmate Мария Цветкова пред Горещо - не съм го гледала цялото предаване, ма тая ме шокира на моменти  Mr. Green Направо ми стана интересно да й чуя всичките бисери  Rolling Eyes
а на самия конкурс какви бисери имаше  ooooh!  Joy
за 1:28мин чух 7 пъти думата "гадже"  ooooh! ooooh! ooooh!

# 492
# 493
  • Варна

Това го гледах, но изтървах началото на предаването. Някой може ли да ми каже защо се беше запенила Сашка така? Някак не ми се вярва Нешка Робева да изтърси нещо за съд чак, достатъчно интелигентна е newsm78

# 494
  • Sofia
Нешка каза,че само Сашка Васева може да съперничи по танци на 130 килограмовия задник на Найден.А Сашка ми приличаше точно на тия разярени жени ,които излизат в Кеч мания и все крещят нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт