Звездни компромати - 49 част

• 83 364
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Да, довечера анонсират една такава в онова предаване с "истините". Една правила секс с момче с три години по-голямо от сина и. Бравос! Да взема да се огледам сред приятелите на големия ми син(поне да е на големия, той е на 20!) Flutter . После ще разкажа, а вие да ме поФалите! Mr. Green Щото ако е само със шест години по-малък от мен, няма нужда да го споменавам, нали!? Crazy

# 721
Тя, Мадона, ако беше родила деца овреме, Хесус щеше да се пада по- малък от тях! Но, мене това не ме скандализира - какво толкова, пълнолетен е. Аз все още не съм убедена, че изобщо имат реална връзка.

# 722
Джоселин е стояла твърде много на слънце!
И не само на слънце е стояла много.  hahaha
http://gofugyourself.celebuzz.com/2009/09/13/90714594.jpg   - Дрю Баримор - Да й имам пиленцето на тази Убавица.

# 723
  • Велико Търново
Остави пилето, ами това в средата на роклята като вулва, отврат е ooooh!
+ син лак (на краката червен) и конче на пръста

# 724
Дрю Баримор - Да й имам пиленцето на тази Убавица.
На мен всичко ми харесва Crazy и лака на ноктите на ръцете и, и краката и барабар с патъците, и уникалния пръстен на лявата и ръка! Mr. Green

Хе-хе, 3des Hug

# 725
Бляк! Sick Той има по-малко брада от 17 годишните ми синове!  Това е гнусно, да имаш връзка с дете, а да си на 51. Close Какво като е Мадона! Дори тя не би трябвало да си го позволява. Отврат!
той не е млад, направо е невръстен! Гадничко е чак толкова.

# 726
  • Велико Търново
monda сигурно го е забила като е ходила в училището на децата си по случай 15 септември Thinking
Бижy, ама не каза нищУ за пъпките по краката Embarassed

# 727
Монде, то щото ние с тебе сме дърти, сигурно.  Thinking Hug
Гле'й какви сме несъвременни, неразбиращи и немодерни... Confused

# 728
Монде, то щото ние с тебе сме дърти, сигурно.  Thinking Hug
Гле'й какви сме несъвременни, неразбиращи и немодерни... Confused
е, привърженик съм на 10-на години разликата. Но 30 ми се виждат прекалено много.

# 729
е, привърженик съм на 10-на години разликата. 
Ми то... аз споменах вече Flutter

Щото ако е само със шест години по-малък от мен, няма нужда да го споменавам, нали!? Crazy

Много са 30, естествено. И всички го знаят, ама пуста разкрепостеност...

# 730
Хора , може да е само PR връзката и с този младок.Човек не знае.А гледахте ли предаването с Гала , по-точно изповедта и.Колко точно им е разликата с нейния?Аз не го гледах , но моя приятелка коментира после , че си противоречала и грозно нападала бившия си.А и според нея , Гала развалила семейството на момчето, понеже били заедно от 3 години, а рой имал 4 годишна дъщеря.Тоест детето му било на 1 годинка , когато зарязал семейството си.
Анита Мейзерhttp://minchev.com/magazine/broj176/SHOW/Anita_Mazer_za_Playboy.jpg

# 731
Десет години им е разликата с този Стефан, който изглежда свястно момче между другото. В предаването не казаха колко им е разликата, само че е по-млад от нея.
Изповед... глупости! Казаха нещата така, както им изнася.

# 732
Но не смятам, че е нападала съпруга си, напротив. На мен много ми хареса.
А това, че е развалила нечие семейство мога да нарека глупост. Хората в тоя свят се събират, и се разделят и това е най-нормалното нещо на света. Те казаха, че когато са се видяли за първи път, вече е било лятото и двамата са били приключили с браковете си. Но и да не е така, ако Стефан не е искал, Гала няма как да го върже насила едва ли не, и да го раздели от семейството му.

# 733
# 734
Дрю Баримор - Да й имам пиленцето на тази Убавица.
На мен всичко ми харесва Crazy и лака на ноктите на ръцете и, и краката и барабар с патъците, и уникалния пръстен на лявата и ръка! Mr. Green

И на мен ми харесва.
Роклята е жестока.

Общи условия

Активация на акаунт