Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 537
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 830
Браво Поли и на теб и на малката принцеска  Hug Дано расте бързичко и много ви радва,а баткото съм сигурна,че ще свикне и мноооого ще помага.Дано скоро си дойдете  Hug

# 1 831

Тези ги знаем, искаме нови да видим колко е порастнала Wink

# 1 832
  • Манчестер
Ох, че е сладка  Crazy малката Паола  Hug Видяхте ли сондичака дето и влиза в нослето закрепена за бузката с лепенка под формата на сърчице  Crazy Това само на запад може да се случи  Heart Eyes

# 1 833
  • Бургас
И аз искам нови снимки  Heart Eyes

# 1 834
Браво на малката сладка Паола  Hug Браво и на мама Поли, разбира се!
Само такива новини да има занапред!

Ако може и аз да се присъединя към нахалните, но ми се иска и на мен да видя нови снимки на малката кукла  Heart Eyes

# 1 835
  • Перник
Ох, че е сладка  Crazy малката Паола  Hug Видяхте ли сондичака дето и влиза в нослето закрепена за бузката с лепенка под формата на сърчице  Crazy Това само на запад може да се случи  Heart Eyes

Да, и на мен това ми направи впечатление - нещо съвсем дребно, но много мило  Simple Smile

Поли, вие с Паола сте героини! Пожелавам ви занапред да ви се случват само хубави неща!

# 1 836
Мъничко слънчице  Hug Желая здраве и радост на цялото семейство, новините са прекрсни!

# 1 837
Да е здравичко мъничето Praynig толкова е сладка Simple Smile Касмет малко бебче и стискам палци .

# 1 838
Честита ви дъщеричка.
На Поли, Паола и цялото семейство желая много здраве, радост и късмет. Трудностите да останат зад вас и да се радвате на прекрасните деца които сте създали. 
Благодаря ви, че чрез вашата споделена история направихте света малко по добър и човечен и лично на мен утвърдихте вярата  в добрите хора.

# 1 839
А защо сайтът на Поли вече не се актуализира?... newsm78

Толкова седмици следихме, помагахме и се вълнувахме заедно с тях, а сега да нямаме никаква яснота от раждането насам (1 месец вече)...

# 1 840
Има няколко публикации след раждането тук, може да ги проследиш. Аз лично смятам, че Поли и семейството и имат нужда от малко спокойствие, за да се възстановят и да си върнат до колкото може личния живот. Всички сме помагали не за да получаваме перманентно информация какво се случва с тях. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него!

# 1 841

Толкова седмици следихме, помагахме и се вълнувахме заедно с тях, а сега да нямаме никаква яснота от раждането насам (1 месец вече)...

Можеш да проследиш последните публикации на Поли тук, във форума. Тя периодично се включва с информация. Последно - на 31 октомври Peace.

# 1 842

Можеш да проследиш последните публикации на Поли тук, във форума. Тя периодично се включва с информация. Последно - на 31 октомври Peace.

Да, ясно ми е това, но темата стана доста дълга, а аз работя тези седмици нон-стоп и не успявам да попадна на нейните публикации.
Но явно с ровене ще стане. Мерси за датата като ориентир!  Hug

Аз лично смятам, че Поли и семейството и имат нужда от малко спокойствие, за да се възстановят и да си върнат до колкото може личния живот. Всички сме помагали не за да получаваме перманентно информация какво се случва с тях.

Естествено, че е така, но все пак си мислех, че ще се подновява поне докато ги изпишат, за да не ги мислиме толкова, а после по живо, по здраво и животът си продължава!  Heart Eyes

# 1 843
Това, че нямаме никаква яснота категорично не е вярно.
Сайтът не се обновява, защото нямам време непрекъснато да се занимавам с това - аз също работя, имам семейство и личен живот. И на първо място, защото сложихме край на кампанията и Поли не иска да се шуми повече околоко случая. Който се интересува от нейното състояние - нека чете публикациите й в темата или да я попита на лични. Каквото е сметнала за нужно да каже - тя го е казала тук.

Сайта на Поли изпълни целта си - и тя не беше да проследяваме в него живота на това семейство, а да наберем необходимите средства.
От тук нататък те имат нужда от спокойствие. Надявам се, че ще се съобразим с това.

# 1 844
Е много остро казано пък . Какво като потребителката е попитала , не смятам ,че нарушава нечие спокойствие или пък ,че му се бърка в живота .

Общи условия

Активация на акаунт