Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 476
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 100
Честита Баба Марта на всички майчета!  Hug

# 2 101
Честита Баба Марта и от мен, мило семейство Hug!
Само здраве и щастие да ви наобикаля Hug!

# 2 102
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,Поли.

Да сте живи и здрави ти и семейството ти.Много здраве и любов  bouquet

Пусни линк към някоя снимка на ПАола,не сме я виждали толкова дълго Heart Eyes

# 2 103
Честита Баба Марта на всички  Hug

# 2 104
Позволявам си да занимая всички вас, съпричастни с историята на Поли, с още една тъжна история на една млада майка. Вярвам, че всички вие, които отделихте от средствата си, енергията си и времето си, за да помогнете на Поли, няма да останете безучастни и сега!   bouquet

Съпругата на мой познат има тумор в гръбначния мозък, засягащ от 4-ти до 7-ми прешлен. В много тежко състояние е и трябва да се подложи на спешно лъчелечение в Истанбул. Офертата на клиниката е 25 хил. Евро - нищожна сума, която струва човешки живот!

Кремена е на 34 г., има детенце на 2. Едно чаровно и усмихнато дете, което може да изгуби своята майка, ако не помогнем навреме.

Моля ви, отделете мъничко време да разгледате сайта - www.help-kremena.info
http://www.facebook.com/group.php?gid=355314697170&ref=nf - групата във фейсбук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481108.msg14457022#msg14457022 - темата в бг мама. Ако можете, помогнете темата да не потъне някъде в забрава.

В сайта са качени всички документи.
Благодаря и на Поли за подкрепата!   bouquet Качихме на нейния сайт също информация, тъй като посещенията в него още не спират.

Може да се изпрати и смс на номер 17 777 с кратък текст DMS KREMENA - 1.20 с ДДС да абонати на Мтел, Глобул и Виваком.

# 2 105
Форумът е доказал силата си, вярвам че и сега ще успеем!

# 2 106
Стискам палци за Кремена  Praynig Вярвам , че всички можем да отделим по нещо макар и мъничко! Hug

# 2 107
  • Перник
Изпратих СМС.  Praynig за Кремена.

# 2 108
Аз също ще се включа, дано успеем да помогнем на младата мама да си отгледа детенцето Praynig
И още нещо се сетих, което смятам е важно, в болница Царица Йоанна(Исул), до няколко седмици или в най лошия случай месеци ще монтират(всъщност вече тече монтажа) чисто нов ултра модерен апарат за лъчелечение, който е на световно ниво, ако желаят близките могат да се поинтересуват и аз щом разбера че работи също ще пиша.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:42 от motoneti

# 2 109
Благодаря ви, момичета! Златни сте.   bouquet

# 2 110
  • тук
Като чета за Кремена и нейната нужда се сещам да попитам - Поли, как се развиват нещата с плащането на вашите разходи? Има ли отговор от Здравната каса на искането на болницата? И всъщност има ли срок, в който ще има окончателно решение, защото доста време мина вече ...
извинявам се, ако има отговор на въпросите ми някъде, но изчетох последните страници и не намерих Sad

# 2 111
Здравейте,
Редактирам поста си, защото сега прочетох за кончината на Кремена..
Да почива в мир, сила за семейството й  ....

Портман, все още няма извършено плащане от БГ касата към Шарите.
В момента, в който се случи вие ще сте първите, които ще разберете.
Либи, и тук да ти кажа, че си страхотен, истински, "рядък" човек Hug

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 23:26 от polina13

# 2 112
  • Перник
Нека Кремена почива в мир....
И Бог да даде на семейството и сила...

# 2 113
Нека Кремена почива в мир....
И Бог да даде на семейството и сила...

Flowers Rose Flowers Rose

# 2 114
Нека почива в мир милата майчица Cry

Аз също ще се включа, дано успеем да помогнем на младата мама да си отгледа детенцето Praynig
И още нещо се сетих, което смятам е важно, в болница Царица Йоанна(Исул), до няколко седмици или в най лошия случай месеци ще монтират(всъщност вече тече монтажа) чисто нов ултра модерен апарат за лъчелечение, който е на световно ниво, ако желаят близките могат да се поинтересуват и аз щом разбера че работи също ще пиша.

Искам само да се редактирам в случай, че някой, който се нуждае от подобна информация попадне на темата.
Апарата за, който споменах е на ниво, но за такъв вид тумори не е подходящ и наистина в БГ няма вариант.

Общи условия

Активация на акаунт