Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • ... да усещаш мириса на море ...
Аз неможах да разбера вчера Есмер видя ли че Аилийн държеше синьото топче или не , май видя но не съм сигурна.

И аз мисля, че не го видя, но има нещо в нея, което му навява спомени. Спомнете си в края на първа серия, когато вървяха Айлин и Али и се разминаха с него,  и той чу гласа и, преди да я види промълви Езо...

# 421
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мисля че инстинктивно я позна, нали търсеше на регистратура доктор Езел!  Party Wink

# 422
Мисля че инстинктивно я позна, нали търсеше на регистратура доктор Езел!  Party Wink

Че той  направо си беше сигурен, че е тя, но когато чу името се разколеба.

# 423
Според мен понякога родителите объркват живота на децата си.Езел трябваше да им се покаже насинена,да видим тогава как щяха да реагират.

# 424
А бе направо си зацепи,че е тя-само това разминаване с името май го обърква  Peace
Корделиа,не съм те разбрала  Peace

Бубе,писали сме заедно  Peace

# 425
Според мен понякога родителите объркват живота на децата си.Езел трябваше да им се покаже насинена,да видим тогава как щяха да реагират.
Уф, това срам за нашто семейство, че дъщеря ни се разведе...  Crossing Arms Ужасно е. Но вероятно за тях е така..  ooooh! Ама ако я видят в моргата... тогава няма да е срам...  #Cussing out

# 426
А бе направо си зацепи,че е тя-само това разминаване с името май го обърква  Peace
Корделиа,не съм те разбрала  Peace

Бубе,писали сме заедно  Peace

Направо сме си плюли в клавиатурите  Wink  Mr. Green

# 427

Че той  направо си беше сигурен, че е тя, но когато чу името се разколеба.
Е това с името... разколеба го. Вярно е. Ама и той се води загинал...  Naughty

# 428
Уф, това срам за нашто семейство, че дъщеря ни се разведе...  Crossing Arms Ужасно е. Но вероятно за тях е така..  ooooh! Ама ако я видят в моргата... тогава няма да е срам...  #Cussing out

Много странно - уж са образовани хора, имотни, а с толкова ограничен мироглед.
А и досега от другите сериали не съм останала с такова впечатление, че на това се отдава тооолкова голямо значение. Някои хора се жениха, развеждаха и пак така .... до към 3 пъти.  Laughing

# 429
Уф, това срам за нашто семейство, че дъщеря ни се разведе...  Crossing Arms Ужасно е. Но вероятно за тях е така..  ooooh! Ама ако я видят в моргата... тогава няма да е срам...  #Cussing out

А и досега от другите сериали не съм останала с такова впечатление, че на това се отдава тооолкова голямо значение. Някои хора се жениха, развеждаха и пак така .... до към 3 пъти.  Laughing
Мда... това беше и пръв сериал където видях Кръстоносеца в джамия!  Whistling Така че очаквам, да се предържат по строго към морала. А видяхте ли че.... имаше цензура на сцената с убийство, раната беше цензурирана.   Whistling

# 430
Плюли е меко казано  Wink  Hug
Относно месенето на родителите-не го одобрявам по принцип,но понякога се налага.В случая е глупаво и меко казано егоистично  Peace

# 431
Имам чувство че дори пред тях да я смачка от бой дори и тогава ще кажат че я милва.Думи нямам.

# 432
Плюли е меко казано  Wink  Hug
Относно месенето на родителите-не го одобрявам по принцип,но понякога се налага.В случая е глупаво и меко казано егоистично  Peace
О че тези двамата са доста егоистични. Да прекършиш психиката на едон невинно дете...  newsm78 Че да празнуваш РД на умряло с години!???  #Cussing out

# 433
Дам,обичат да кнтролират положението,живота на другите без да мислят за тях(другите)

# 434
Цитат
А и досега от другите сериали не съм останала с такова впечатление, че на това се отдава тооолкова голямо значение. Някои хора се жениха, развеждаха и пак така .... до към 3 пъти.  Laughing
Мда... това беше и пръв сериал където видях Кръстоносеца в джамия!  Whistling Така че очаквам, да се предържат по строго към морала. А видяхте ли че.... имаше цензура на сцената с убийство, раната беше цензурирана.   Whistling
И аз това щях да кажа!
Направи ми на мен на цензурата сцената с убийството Shocked
Апропо започнах с първите серии на Мелодията и там я има тая философия относно развода  Rolling Eyes с нищо неподсказваща понататъчните събития! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт