Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
А писмото на малката Езел беше толкова мило  Rolling Eyes Стана ми жал и за тримата че са се разделили а толкова се обичат   remybussi  action032

# 616
Аз днеска изпуснах половината серия и сега как ще дочакам да я качат някаде из нет-а или пък до понеделник да гледам по диема фемили не знам  Sad

# 617
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Чия беше къщата в която Есмер откри писмото и снимката?

# 618
Чия беше къщата в която Есмер откри писмото и снимката?
Мисля, че на директорката.

# 619
хайде бе кога ще разбере най сетне че тя е Айлийн и това ченге е Али, кога ще са съберат, няма ли от къде да гледаме някоя серия напред  Cry

# 620
  • Бургас
Ясмин и Ендер са си лика - прилика  Sick . Брат и на Езел и от него ми се гади - пустиняци абсолютни.
Струва ми се, че Али се друса  Thinking . Прекалено агресивно реагира на грубостта на мъжа в ресторанта, все пак той се извини, а и Езел го изгледа подозрително. Може би му е преляло след смъртта на Назлъ и не е издържал.
Сега им се стъжни живота и на Езел, и на Есмер.
И аз вече нямам търпение, но удържам фронта, без да поглеждам напред и се старая да не чета ББ, но невинаги успявам  Embarassed .
Подозирам, че наивната Езел няма да проумее що за "приятелка" има - Ясмин все ще се измъкне някак.  По един  #2gunfire и за двамата любовници.

# 621
Оф, гледам много да не се дразня, представям си как се снимат, а ние въздишаме ли въздишаме, но този Есмер е уникален, то и самата роля на лошо момче мн му отива,  не е сладникаво красив като Али, направо е*ти и мъжа, е няма тъкъв.... Heart Eyes
Знам че, хората малко се дразнят с тия турски серияли, обаче хората са ги направили добре, няма какво, на малкия им пръст не можем да стъпим, много пари са това, пък и артистите играят великолепно просто....нямат грешка, и сценария и въобще много ги харесвам....

# 622
Наистина и ако нашите правеха добри филми щяхме и тях да гледаме  bouquet

# 623
Не само сериалите са интересни ,но и колко красиви артисти/ки.Мъжете имат страхотно присъствие. Лошото момче е страшно.У нас имам чувството ,че избират най-грозните. Гледам сериите в youtube ,но не са преведени.Написваш kay....и гледаш един омагьосващ мъж. Grinning

# 624
Защо не качват серията

# 625
  • София
Мацки, който ще заминава за турция-да ма брои и мен на опашката за Кръстоносеца Wink
нищо че е женен, то с дружни усилия мисля че ще я гътнем жена му, нищо че е ячка Laughing
Много сме-силни сме Laughing Laughing
и аз си мислех днес колко му отива черно Crazy Party

# 626
Така както я гледам жена му де,долу -горе сме в една категория така че ще се справим Joy

# 627
  • гр.София-Красна поляна
И аз ще дойда с вас до Инстанбул ама за Бурак. Mr. Green

# 628
  • София
Зизкааа, тебе те знаем hahaha hahaha
няма да сме ти конкуренция за Бурак Joy Joyще се справяш май сама с Мис Турция Wink

# 629
И аз ще дойда с вас до Инстанбул ама за Бурак. Mr. Green

Ще си го делим двечките  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт