M&S (Маркс енд Спенсър) вече с доставка до България!

• 91 508
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
# 256
чудя се на този елек 5-6 или 6-7 да поръчам на голямата тя е на 5г,но тъй като си отговарят дрешките се двуумя,който я има би ли ми помогнал
Креми, най-добре гледай не годинките, а ръста  Peace
 Момичета, оформя ли се варненска поръчка?

# 257
На мен вчера не ми се хвана кода за безплатна доставка до Англия. Нито този за 10%. И реших да изчакам намаления. Не ми трябва нищо спешно. Има 2-3 неща, които са супер сладки.

# 258
те ще са края на септември ли, както на некст се предполага в английската тема newsm78

# 259
О, скоро ще има намаления?  Money

# 260
sansil,аз те моля за размер на блузките и панталонките,че живо ме вълнува точно този номер Praynig!А панталонките с подплата ли са?

# 261
kremi7,тези балеринки на Некст от кой сайт са ?

# 262
Много малко хора знаят кога ще са намаленията. Дори при летните имаше вътрешна информация едва 1 седмица преди тях.

# 263
kremi7,тези балеринки на Некст от кой сайт са ?
от сайта на некст,нали са на некст Grinning,от пролетната колекция,назад нещата са стари,новите са от раираната блузка

# 264
  • София
Аз поръчах пантофи два вида, чорпогащници, дънки, блузи и едно плетено поло.Вчера видях,че пише че статуса на поръчката - скоро ще бъде изпратена.Да видим като дойдат, макар че повечето нещица съм ги виждала в Гърция и някои тук.
Честно казано магазина им в Сити център не е много добре зареден, особено детската част!
От койи пантофки поръча?

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002I67R7I/ref=sr_11_1 … sFound=1&pos=    и http://www.marksandspencer.com/gp/product/B002LOGQD8/ref=sr_11_1 … sFound=1&pos=

# 265
  • София
Момичета, като показвате нещата, не си снимайте дечицата, особенно по бельо  Peace Не искам да всявам смут, но тук четат всякакви изроди.А има майчета които са срещали снимките си по други сайтове Stop

# 266
sansil,аз те моля за размер на блузките и панталонките,че живо ме вълнува точно този номер Praynig!А панталонките с подплата ли са?
Заповядай,silvanapei:
блуза-дължина 40см.,ширина 32см.,ръкав 36,5см./31см.,от рамо до рамо 27см.;
панталон-талия 25см.,като има ластик за регулиране на ширината,дължина 57см./44см.
Има подплата-тънка,памучна.Като цяло не е дебел(въпреки подплатата).

# 267
Нашата поръчка е шипната вчера.

# 268
Нашата поръчка е шипната вчера.

smile3508

# 269
Някой откри ли код който да работи? Сигурно ли е че септември ще има намаления?

Общи условия

Активация на акаунт