Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 526
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • в белята
Аз да се оплача от Perwoll Black Magic Re new  това мирише на спарени дрехи Sick Sick Sick все едно прането ти е стояло с дни в пералнята.Някой да има същите наблюдения?За сравнение гръцки Persil black старя Perwoll са несравними като миризма,както и че с други прахове и гелове за цветно и бяло нямам такъв проблем. newsm78
Чудех се този детския препарат за пране може ли да се намери в Гърция и ако не какво да търся там за детско пране?
А да и Скип малко и могъщо гела е невероятен,просто се влюбих в него.Взех си го от Бг за 10лв за 20 пранета.

# 721
Аз да се оплача от Perwoll Black Magic Re new  това мирише на спарени дрехи Sick Sick Sick все едно прането ти е стояло с дни в пералнята.Някой да има същите наблюдения?За сравнение гръцки Persil black старя Perwoll са несравними като миризма,както и че с други прахове и гелове за цветно и бяло нямам такъв проблем. newsm78
Чудех се този детския препарат за пране може ли да се намери в Гърция и ако не какво да търся там за детско пране?
А да и Скип малко и могъщо гела е невероятен,просто се влюбих в него.Взех си го от Бг за 10лв за 20 пранета.
При мен има страхотен и траен аромат  Rolling Eyes да не си взела някой фалшименто или с изтекъл срок  newsm78 Обаче я кажете при вас как е при мен течните се пенят страшно много и плакненето е ад  #Cussing out трябва да пусна 6 плакнения за да се изплакне хубаво въпросния Perwoll

# 722
  • Стара Загора
Правилно ли ги дозираш?
Нямам пяна след пране дори и на кратка програма да ги пусна. С Perwoll не съм прала скоро.

# 723
  • в белята
Въпросния гаден Первол го купих от Метро и не е с изтекъл срок на годност. newsm78

# 724
  • София
Здравейте,моля за съвет-синия Софтлан или синия Ленор е с по-силен и дълготраен аромат?Интересува ме и когато перете със Корал за черни дрехи слагате ли и омекотител? newsm78

# 725
Аз съм най-доволна от Персил и Ариел, но донесени от Германия  Peace

Някой знае ли дали в Турция са на изгодни цени тези двата препарата и дали са качествени?

# 726
  • в белята
Едно въпросче към разбиращите от препарати за пране : Какво ще кажете за бебешките прахове PIGEON ?Имате ли някакви наблюдения върху тази марка?

# 727
jijo2233 ,  посети  новия магазин   на ул . Бенковска  за който  тинчето беше писала . Има доста немски  перилни и почистващи препарати,
Той е сравнително  нов,боядисан е  в зелено , няма  как да го пропуснеш. Аз си взех от  там Weise Riese Bluten frisch, някакъв  нов омекотител на Ленор , който не съм виждала тук в БГ и едни таблетки  за миялна  на АS  - Немски са  с водоратворим целофан от които останах супер доволна. Измиха ми  перфектно. Видях и  голямо разнообразие на марки които сте споменавали  тук - Coral, Dash, Softlan, Kuchelweich. Решила съм вече дори какво ще си взема на следващото зареждане. Мисля , че цените са една идея  по-ниски от магазинчето на Чаталджа.
Имаше  и много артикули на Dr. Beckman  ,който скоро не бях  виждала в Бг. Явно пак  го внасят.

# 728
  • Варна
jijo2233 ,  посети  новия магазин   на ул . Бенковска  за който  тинчето беше писала . Има доста немски  перилни и почистващи препарати,
Той е сравнително  нов,боядисан е  в зелено , няма  как да го пропуснеш. Аз си взех от  там Weise Riese Bluten frisch, някакъв  нов омекотител на Ленор , който не съм виждала тук в БГ и едни таблетки  за миялна  на АS  - Немски са  с водоратворим целофан от които останах супер доволна. Измиха ми  перфектно. Видях и  голямо разнообразие на марки които сте споменавали  тук - Coral, Dash, Softlan, Kuchelweich. Решила съм вече дори какво ще си взема на следващото зареждане. Мисля , че цените са една идея  по-ниски от магазинчето на Чаталджа.
Имаше  и много артикули на Dr. Beckman  ,който скоро не бях  виждала в Бг. Явно пак  го внасят.
Аз вече го посетих този магазин.Но само разгледах. Наистина имат голям асортимент. Но май не видях по- малки опаковки прах Ариел за бяло, а и не питах. Просто минавах и се отбих. Имаше огромни кутии Персил и големи туби Ариел.А аз искам по-малки.Другият път като отида да купувам ще питам по-подробно.Вайсер Рийзе го видях , но ми се иска да пробвам Ариел или Персил. Направи ми впечатление , че на Коколиното пише Coccolino , а не Kuschelweih, поне на повечето.И се чудя дали е немски, защото имам у нас немски Kuschelweich. Иначе Ленорът, който се продава е немски и може да взема от него.

# 729
Аз съм за Персил, стига да не е менте, много хубаво мирише и пере Peace

# 730
здравейте!аз съм нов потребител.Някой ползва ли италиански течни перилни препарати?Какво е мнението ви за тях?И аз от години  ползвам само течни препарати, сега нямам много време за да разкажа от опит какви предпочитания сега имам, но ще се включа пак.

# 731
Ако имаш  възможност ползвай  английски  или немски.  Мисля , че това  ще те посъветват  и момичетата  тук.  Моят опит показва , че  италианските, испанските и  гръцките са по-слабо концентрирани за същите литри. И като качество на изпиране  съшо  е  различно. С една  дума колкото  по-бяла е държавата , толкова и  стоките  по-качествени.

# 732

Донесоха ми този препарат за пране, турски е. Някой ползвал ли е такъв?

# 733
  • Стара Загора
Лабрекс,  за лекета е това, като вениш. Не знам защо за гел за пране гопродават на места. В  пералнята се слага и отделно прах за пране. Аз само върху петната го поливам

# 734
Лабрекс,  за лекета е това, като вениш. Не знам защо за гел за пране гопродават на места. В  пералнята се слага и отделно прах за пране. Аз само върху петната го поливам

tanya_p, идея си нямам, не съм го виждала досега, а на него пише само на турски - нищо те разбирам. Моят мъж ми го донесе, купил го за течен препарат за пране. Ползвам в момента течен Ариел, но немски и е много хубав. Но това не знам що за чудо е, затова и питах, ако някой го е ползвал, да даде малко инфо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт