Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 577
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, мацки!
Честити сини гащи на Вабени и щастливия татко!  Laughing  Hug

Ради, ФМ се прави на 2Д, другото си е кино за родителите. Иначе отделно Мазнейкова не я харесвам, но това не я прави лош специалист, доколкото знам е един от най-добрите ехографисти, просто си е малко темерутеста жената. Честити ти розови гащи на теб!

Някой по-напред питаше за стафилококите - по-голямата част от населението на Земята сме носители. Това обаче не означава, че автоматично е проблем, зависи от имунитета. Ако човека е здрав, организма сам държи стафилококите на подходящо ниско ниво. Иначе навсякъде, където човек има лигавица, живеят малко количество стафилококи.

Бръмби, второто издание и аз мисля да го изпращам рано-рано в детската. Баткото го изтърпяхме до 2г.7м. поради простата причина, че не сме много умни с мъжа ми и преди да родя направихме стая с балкон да е детска стая. Безкрайно глупаво и неподходящо.
Преди две месеца някъде направихме пак ремонт и разменихме двете стаи - спалнята ни мина в бившата детска с балкона, детето получи стая без балкон. Сега така вече съм спокойна.

Аз днес сутринта бях на консултация, всичко е наред с бебето, имаше пулс 140. Тежи 150 гр.  Heart Eyes
Дадох на доктора резултатите от кръвта и урината, които са готови отдавна, той не коментира нищо /много е тактичен/, но ми даде направление за нова обикновена и стерилна урина, явно нещо го притесни в първите резултати, важното е, че аз не съм притеснена.  Crazy
Похвали ме, че съм качила толкова малко за толкова едра жена като мен, корема ми се е вдигнал с 5 см, талията ми е същата като преди.

# 136
здравейте на всички
Вабени честити сини гащи  Heart Eyes Simple Smile
Момичета имам жълто течение, не е силно но не е и за бренебрегване  newsm78
дали е от утрогестана  Rolling Eyes

Душице ти още ли го пие?На листовката пише,че от втория триместър може да бъде опасен. ShockedКонсултирай се с доктор,щото виждам,че теминът ти е ден преди моя,а на мен ми го спряха (хапчето)в началото на месеца(на 1-ви).

# 137
здравейте на всички
Вабени честити сини гащи  Heart Eyes Simple Smile
Момичета имам жълто течение, не е силно но не е и за бренебрегване  newsm78
дали е от утрогестана  Rolling Eyes

Душице ти още ли го пие?На листовката пише,че от втория триместър може да бъде опасен. ShockedКонсултирай се с доктор,щото виждам,че теминът ти е ден преди моя,а на мен ми го спряха (хапчето)в началото на месеца(на 1-ви).

слагам го вагиналано утрогестана по едно сутрин и вечерь
казвам му на док,ч е писна вече от тях каза още малко най вероятно другата седмица ще ми го спре

# 138
Ради, честити розови гащи!  stork-girl
Плами, браво за резултатите! Да ти минава алергията по-бързо  Peace
Мемориа, и аз съм решила така като теб да процедирам есента, та и зимата - плътни клинове и рокли. И без това по принцип така се чувствам най-добре. Панталони не нося от няколко години вече, а пък и тези бременните с ластик не ме кефят нещо. На кой както му е удобно и туй то  thumbsup

Обожавам като някои от вас да спя по корем! От години спя така, ама сега няма как. Още от самото начало не ми е комфортно и някак свикнах да спя настрани. По гръб не мога, не ми е удобно. Трябва да си измисля някаква възглавничка за по-голямо удобство.

Днес след разходката си купих още една книга за бременността - Книга за бъдещата майка, изд. Слънце, а като я приключа ще си взема и за бебето следващата от поредицата. Много обичам да чета пък и да се доограмотявам, пусто изкривяване от филологията. Моята кума и тя е бременна за първи път, месец след мен, но е от мамчетата, които го дават по-лежерно и не се затормозяват с информация. Нищо почти не чете и се изцепва с по някой неуместен въпрос или заключение пред мен  Laughing Ама няма как да сме еднакви, а и не е нужно. Всеки действа, както намери за необходимо и както се чувства по-спокоен. Аз не мога да стоя в неведение, най-малкото ми е интересно какво се случва с тялото ми, а и никога не съм се предоверявала на лекари.
Извинете, ако ви отегчих с моите размисли и страсти, спирам  hahaha

Целувки на всички от сърце и хубав уикенд, мамчета! Ние ще сме си в София, че утре сме на концерт на Мадона и нямам търпение вече! Предчувствам, че ще е супер! За втори път ще я слушам на живо, та знам какво да очаквам  Peace

# 139
Добър ден и от мен... Simple Smile vabeni честито момченце,за сега мъжете напредват Simple Smile Поздравявам всички с хубавите им резултати,само така и за напред...  bouquet аз също още зимам утрогестан,макар че в последно време умишлено взех да пропускам по някой и друг ден....много ми писна и не мен  Rolling Eyes ,а пък аз вчера за първи път усетих малкия разбойник... newsm44 много е яко чуството  newsm03

# 140
Ееееееех как завиждам на всички, които ще ходят на концерта. Рали още повече на теб, защото ще ти е за втори път  Wink

Аз и да искам няма как да нося клинчета и роклички, защото просто не изглеждам добре в тях.Виж да беше преди няколко годинки ехееееее  Joy
На мен засега ми се струва, че най-проблемната ми дреха ще е якето.Идея си нямам как ще изглеждам до тогава пък и ако стана огромна  Embarassed какво ще го правя после  newsm78

Абе ще го мислим някак си.

Момичета желая ви един прекрасен уикенд   bouquet  love001

# 141
Темичката ни е много тематична. От една две седмици имам чувство, че усещам бебко, но все още е съвсем на рядко и съвсем слабо. Като легна по гръб много ясно го усещам как започва да подритва вече.

На вас казаха ли вече какъв ще е полът? Аз още не съм ходила, чак към средата на септември, че все още ми тече болничния.

# 142
На първата страничка в списъка се вижда кой знае пола на бебето си.....  Grinning все още не сме много и при мен не е на 100 % потвърден,но в понеделник съм на ЖК и ще видим доки какво ще каже....  Grinning

# 143
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Първо да 4еститя на Вабени сините гащи и на Ради розовите Simple Smile Плами нека се оправя бързо и дано й мине бързо.

Аз вчера ходих  в Миа и имаше един единствен панталон който ми стана от миналата колекция и си го купих  hahaha Мн оби4ам панталони. С ластик или без не ми пука важното е да е панталон. И поли нося но имам мн малко. Не съм толкова суетна, щом е до  5 месеца зора ще го изтърпя. После ще си обли4ам хубавите и скъпите дрешки ако отслабна както си бях  Crazy

Днес ходих и си резервирах рокля за сватбата, много съм доволна. Утре ще ида пак да си докупя обувки и др аксеораи, даже ще ми направят отстъпка. Много съм доволна. След сватбата, ще ида да си купя някой хубав панталон за ботушите ми с ток4ета за излизане и гласене  smile3535.

Утре ще трябва да  newsm75 newsm79 wash hang 1dishes  food002  и лошо ми става, ама мъжа ще е на работа и трябва някой да се заеме! Но ще е след като ида за роклята да дооправя нещата.

Хубав уикенд желая на вси4ки!

# 144
Аз пък изобщо не съм суетна и даже в анцунг и маратонки ще ми е най- добре. И без това не работя и повечето време ще изкарам вкъщи (пък и трябва да си напиша дипломната работа най- накрая  ooooh!). Но за работещите майки е по- особено, защото все пак трябва да се съобразяват с облеклото. Като дойде ще му мисля  Whistling

# 145
  • offshore & overseas
Уф, любимото спане по корем сте зачекнали. Аз обикновено като заспя, се обръщам по гръб, често съм се събуждала в тази поза, но ако не съм по корем, няма заспиване. Confused

Предния път почти до края на бременността спях по корем, не ми пречеше нищожния ми "израстък", но някъде в началото на девети месец докторите ми развалиха кефа и ме сгълчаха, че не постъпвам добре с бебето, та се потормозих малко да спя настрани.  Embarassed

След като Калина се роди и усвоих най-ценното умение в живота си -- да кърмя легнала и заспала -- все по-често успявам да заспя и настрани. Напоследък обаче, ако не съм по корем, не мога и не мога да заспя, а и кърменето някак започна мнооого да ми дотяга. Добре че все по-рядко ме дири Халюшка. Mr. Green

Книги за бременността не чета -- знам всичко вече, а и предния път доста съм се ровила. Ако имам въпроси, на помощ идва чичко Гугъл, който е наистина неизчерпаем. За бебето също не бих чела, много са ми досадни. Дай ми на мене добрия доктор Спок, да ме поразвесели чат-пат. Другите са прекалено сериозни и си вярват твърде много.

За жалост, от години имам проф. изкривяване и не мога да чета книги в превод, особено ако е от английски -- постоянно търся и откривам грешки и недоразумения, или пък си задавам и си отговарям на въпроса какво ли е било оригиналното изречение (израз, дума). Лошото е, че оригиналите пък не са ми по джоба... Е, ако наистина нещо много ми трябва, отделям пари, но не съм в никой случай библиоман.

През последните години обичам да чета американски или английски трилъри, но и те ми писнаха, и ето -- последният, който си купих от Книгомания, от няколко месеца зачитам, стигам до 11 страница, после забравям какво е било, и след две седмици започвам наново, като не стигам по-далече от злощастната 11-та... Embarassed

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:51 от Мяуче

# 146
  • offshore & overseas
Аз пък изобщо не съм суетна и даже в анцунг и маратонки ще ми е най- добре...
А така, нахлузвам и аз анцунга и си свиркам Whistling. Предния път така и на работа ходех, с "официалния" си анцунг, хич не ми пукаше кой какво си мисли, но то и мойто една работа -- обикновено си бяхме само двете с екс-шефката в офиса.

Повечето парцалети си ги накупих втора ръка. От три-четири години си смених "тертипа" и вече не ме вълнува нова ли ще е дрехата, или употребявана, пък и ровенето в тия магазини доста ме разтоварва. Да не говорим колко съм алергична към молове, витошки и солунски, еле па към типовете, които ги тегелосват.

Рокли не обичах преди, сега са ми безразлични, но открих, че са доста удобни, когато вееш корем. Mr. Green

# 147
  • София
Аз също съм перде за парцалите. Претърпях някаква метаморфоза. Работила съм в МОЛ и тогава бях под масовата психоза на всички там  4470. Само моркови дрехи. Събирах пари с месеци за някакъв парцал. Blush запазвах дрехи.....Боже smile3555. Сега съм се ориентирала към втора употреба Whistling Даже вчера 300 зора успях да накарам моя мъж да  влезе в такъв магазин newsm44 и сам  се убеди че имам попадения. Мисля от там да се обзаведа за бременността. Струва ми се тъпо да  давам много пари за дрехи, които мн бързо ще излязат от употреба. За сега си карам с моите роклички, но нито един панталон не ми става Confused

# 148
http://www.deva-bg.com/
http://www.boyorgirl-bg.com/contacts.php
ето две сайтчета да си разглеждате докато скучаете....  Grinning

# 149
http://www.deva-bg.com/
http://www.boyorgirl-bg.com/contacts.php
ето две сайтчета да си разглеждате докато скучаете....  Grinning

Руми, даде ми  страхотна идея  Hug

Добавила съм няколко линка за магазини за бременни в по-големите градове. Дано са от помощ  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт