Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 685
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета  Hug Тук сме, днес ни мина първия ден на ясла, Ния още спи и ние с баща й пием кафе.Уж била спокойна, поплакала е за малко по едно време, яла е и на закуска и на обяд, но не е искала да легне в креватчето, като са я сложили да видят как ще реагира.Като ме видя се разплака, но не много.Като я гушнах веднага млъкна.Беше много превъзбудена.Вкъщи заспа сравнително бързо.Само дето ме беше гушнала с двете ръчички и така заспа-с нос заврян във врата ми.Сега хем ми е жал, че ще я оставям в яслата пак, хем пък не знам дали всъщност не й е било приятно там.Объркана съм, но като мине повече време, предполагам, че ще съм по-спокойна.

# 61
  • София
Женка, ха честито ви първи ден!
Горе главата...Гледай ведро и усмихнато на яслата,
колкото и да ти е тъжно и объркано.
Детето ще се поокопити и ще видиш после. Mr. Green

Леле Писанке, забравила ли съм нещо... newsm78
Ох, кога ще намерим време да се видим..... Heart Eyes Направо ме е срам! Embarassed

# 62
Само да пусна снимчици от морето за любопитните     http://la4ezar.multiply.com/

в Август 2009 са Simple Smile

# 63
Здравейте Дружбенки прекрасни.

Не съм писала много отдавна.

Прекрасна тема имате(имаме),първастраничка е страхотна

Ако може да ме впишете в групата

Ивет 1г4м на oncheto блок 128

Ивет е приета в ОДЗ 13 Калинка

# 64
  • София
Светлуши, като една първа любопитка разгледах всичко! Mr. Green
Лъчи е просто красавец..От сега да се готвиш да го браниш
от хиените... Joy

Ончето, добре си се завърнала!  bouquet
Първа група ще бъдете, така ли?
Добавена си на заглавната страничка, но точната дата на Ивет
не знам.(а в сметките месеци години ...не съм много добре)
Хайде и да не се загубиш пак ....

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:29 от Муци

# 65
Муци,Ивет е родена 25.04.2008. бл 128 Дружба 1

Сега видях какво инфо записвате.

За яслата набор 2008 се води ясла 1,но са три яслите с деца от 1-3 год.Незнам точно в коя ще сме newsm78

# 66
Айде да дам отчет за втори ден-плакала е днес доста  Cry Ох, не знам какво ще правим...иначе е акала и е пикала на гърнето, полежала е малко в леглото, но не е спала.Като отидох чувам през вратата:Ти моята принцеса Стефания ли си?Ми да!Дано със сестрата се погодят, че не ми направи много добро впечатление вчера.  Rolling Eyes

# 67
  • София
ЖениHug Hug Hug!
Дано наистина сестрата и леличките са разбрани. Много зависи и
от тях колко дълго ще се адаптира детето. Стефанийка (ди кокото съм я виждала) е контактно детенце и мисля, че скоро ще се слее със средата...Peace

Онче, готово! Heart Eyes

# 68
Здравейте
Светлуши страшни сте на снимките само да питам не му ли боцкаше пясъка  Grinning

А относно предучилищната то си е като в градините искат ми 2 тетрадки ,някакви цветни картони,скицник,пантофи Laughing да не си цапат стаята ,т.хартия, салфетки- само дето сме от 8 до към 12 на обяд и трябва да съм и осигурила закуска за сутринта и за към 10.Имат английски и художествена гимнастика, по наше желание може децата да остават до 17 ч но от 12 ще са в занималнята на 1 клас и аз не виждам смисъл.

# 69
Привет  Hug

Муци, нз как ще го опазя от мацките Simple Smile

Ками, аз гледах винаги да е с бански или гащички и нямаше проблеми, малко е стоял по дупе Simple Smile

Женя, успех утре в ДГ  Hug

# 70
  Честита Есен на всички! Hug

# 71
Здравейте мами!
Времето тук се пооправя и днес се мятаме навън с количката.
Светлуши, аз пред шезлонг предпочетох активната гимнастика.
И на мен едно чисто ново кенгуру ми е в излишък, че тук на кратките разстояния няма къде да го ползвам Thinking
Честито на дечицата, които се уредиха с детска градина, дано се чувстват щастливи там, че да има смисъл от трудностите по записването  Peace
Доскоро писане  Hug

# 72
  • София
Светле, много е фотогеничен твоя фъстък
И успех в адаптацията на новобранците hahaha, и да не плачете много, много с тях като ги оставяте раздиращи се от рев, че те усещат всичко

# 73
  • София
Добро утро маминки!

Селма, хубава е есента, ама аз си искам лятотоооооо....!

Ками
, ти за боцкане по крачетата ли питаше или по дупето?...Аз в първия момент за крачетата си помислих и се чудя защо пък Светлушка за бански ти говори.... Joy

От доста време не съм влизала в продавалника, но там сигурно
продължава да се върти търговийката.... Mr. Green
Девойки може да пробвате и там, ако не излезе някой желаещ.

Аз пък вчера разчиствах обувки. Реших се най-после да
поосвободя пространство... Heart Eyes  Сега идва ред на гардеробите!
Вие кога си преглеждате дрехите за сезона? newsm78

Хайде слънчев ден ви желая и до скоро!

# 74
Момичета, при нас става по-зле с всеки изминал ден  Cry Моля мамите, които са минали по тоя път доколкото си спомнят да разкажат колко време е отнело на децата да свикнат и как разговарят с персонала в случаите, когато са недоволни така че да няма засегнати, обидени и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт