Покажете си детските стаи -9

• 109 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Наталия,приказна е!Много е сладурска Heart Eyes
Весели игри на малката принцеса в тази чудна стая! Heart Eyes

# 721
  • Пловдив
Много приятна стая. Май не е много голяма, но изглежда уютничко  Mr. Green
А като споменахте килима... и на мен ми направи впечатление. Ама как ги почиствате тези килими?  Rolling Eyes
А и на една снимка се вижда принцесата как си хапва сладичко пред телевизора... Само прахосмукачка успява ли да се справи?
Като дойде време за нашата детска умувам вариант да е с само с едно мъничко килимче в зоната за игра, че да не сяда по земята. Ама като е мъничко, мога и всеки ден да го поизтупвам...  Rolling Eyes 
Иначе тези големи килими, много ми харесват на снимка  Mr. Green

# 722
Инцидентно е това ядене в стаята Peace
Имахме гости и вдигнах цялата и маса и я преместих в детската.
Иначе не и е там мястото NaughtyАз ще взема да я сваля тази снимка.
Почиствам с прахосмукачка много бързо, без проблем Peace

# 723
  • Шумен
Наталия, чудесна детска стая.   bouquet  Много уютно се е получила. Би ли споделила като цена колко ти излязоха мебелите? Ако искаш и на ЛС. Аз сега събирам оферти. Ама и много се чудя дали да е бяла, както съм си наумила. Все си мисля за чистенето после.  Embarassed Но пък вкарах вече зелено, оранжево и синьо по стените и текстила, та затова не ми се ще да правя и мебелите цветни.

# 724
  • Пловдив
Инцидентно е това ядене в стаята Peace
Имахме гости и вдигнах цялата и маса и я преместих в детската.
Иначе не и е там мястото NaughtyАз ще взема да я сваля тази снимка.
Почиствам с прахосмукачка много бързо, без проблем Peace
Mr. Green Ама това не го приемай като упрек  Wink
При нас ще е неизбежно да се пренася храна в стаята, дори да са само бисквити. Аз за това умувам варианти за лесно почистване  Mr. Green

# 725
Не го приемам за упрек,просто ми е болна тема ConfusedПо принцип не давам да се разнася храна навсякъде ,в големичка къща живеем,нямам чистачка на щат Mr. GreenВчера намерих следи от суха паста Confused,уж контрол упражнявам ама  Whistling

# 726
  • Пловдив
 Joy Ние пък в момента сме в боксониера и сме свикнали всичко да се прави в една стая  Blush Та не виждам как ще успея а проконтролирам нещата.
То на мен ще ми е трудно, какво остава за детето  Mr. Green

# 727
Най- сетне и аз да покажа нашата детска стая Party

http://penka55.snimka.bg/children/detska-staya.456830.16573015
Сърдечно благодаря на t_ilieva,която ми препоръча фирмата  bouquet  bouquet HugНаистина се оказаха точни,коректни,дори но- бързо от предвиденото време я направиха!

Може ли и на мен линк към фирмата и ако е удобно( на ЛС) ориентировъчно колко ти излезе стаята?  Hug

# 728
Това е детската стая но не е готова още http://pepi76.snimka.bg/family/detska-staya.456789

# 729
Момичета, пак да ви попитам  Blush Знаете ли къде има тапети с Мечето Пух на Дисни?

# 730
Момичета, пак да ви попитам  Blush Знаете ли къде има тапети с Мечето Пух на Дисни?

Домко

# 731

Домко

Мерси  Simple Smile Явно не са показани в сайта им  Simple Smile Затова реших, че нямат  Laughing

# 732

Наталия, би ли споделила колко квадрара ви е детската стая? Срахотна е, но ми се струва че е малка! А скоро и аз ще обзавеждам малка стая!

# 733
  • София
Това е детската стая но не е готова още http://pepi76.snimka.bg/family/detska-staya.456789
Много приятно цветово съчетание Peace
Килимчето откъде е?

# 734
Наталия, би ли споделила колко квадрара ви е детската стая? Срахотна е, но ми се струва че е малка! А скоро и аз ще обзавеждам малка стая!
Вярно е малка- 12 кв.- 3 на 4 м

Общи условия

Активация на акаунт