Покажете си детските стаи -9

• 109 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
И аз да се изкажа в полза на чама. Едни петнадесетгодишни кухненски шкафове помъкнах на вилата. Там ги изшкурих и им вдъхнах нов живот, станаха прекрасни. Имам и други чамови мебели. Всъщност само с тях нямам проблеми. ПДЧто се олющи, МДФът се надра, но чамът си стои почти непокътнат. Е, вярно е, че потъмнява, но то всяко дърво потъмнява с времето. А хубавото е, че ако се нарани лаковото покритие, може да се почисти и да се лакира отново.
Детската стая на Не се сърди, човече ми е най-любимата от всички показани тук. Не мога да й се нагледам.

# 706
  • Бургас
Още един глас в подкрепа на мебелите от чам,макар с риск да се измести темата.Кухненските ни шкафове са почти от 8 год. и не са помръднали ,освен да потъмнеят ,но така станаха още по-красиви.

# 707
Много хубави стаи видях тук!!!  Grinning

# 708
Не се сърди човече, момичетата тук така хвалят стаята ви, че ми възбудиха любопитството.
Би ли имала нещо против да пуснеш пак линк с детската, защото не можах да намеря предишният.  Simple Smile

# 709
Възможно е да сте прави за чама
Както казах никога не съм имала - опитах се да убедя да ми направят, отказаха ми - поради изтъкнатите причини
Иначе - да, МДФ се драска много, но все се успокоявам, че това са драскотити от щастие - от бурните игри на детето

# 710
Не бях чувала това за чама...

# 711
а искам да попитам Змейковица,леглото в детската долното издърпва ли се,на какъв принцип е,ако може и снимка,гледах детската мн ми допадна,идеална е за две деца и точно за малки стаи,ще сменяме на моите момичета обзавеждането в детската и се чудя леглото тип сандвич ли да е или от тези на два етажа със стълби отстрани/чекмеджета/

# 712
Нашата спалня е от чам и леглото на малката също имаме спалня,легло ,гардероб,скрин и бюро за компютъра. Незнам как да качвам снимки зада ви ги покажа. И на мен ми казвах защо ЧАМ той се развалял бързо то било незнам си какво ама аз много го харесвам.
Весели празници желая на всички родители и техните деца!

# 713
Нашата спалня е от чам и леглото на малката също имаме спалня,легло ,гардероб,скрин и бюро за компютъра. Незнам как да качвам снимки зада ви ги покажа. И на мен ми казвах защо ЧАМ той се развалял бързо то било незнам си какво ама аз много го харесвам.
Весели празници желая на всички родители и техните деца!
Ако си добре с инглиша, качи в този сайт снимките и после директно от там копираш линка и ги пействаш тук  Peace

# 714
  • Пловдив
а искам да попитам Змейковица,леглото в детската долното издърпва ли се,на какъв принцип е,ако може и снимка,гледах детската мн ми допадна,идеална е за две деца и точно за малки стаи,ще сменяме на моите момичета обзавеждането в детската и се чудя леглото тип сандвич ли да е или от тези на два етажа със стълби отстрани/чекмеджета/

Благодаря !
Леглото е сандвич, долното се издърпва на колелца и може да се сложи навсясъде из стаята. Под него има чекмеджета, затова е по-височко, но така го искахме Peace Чакам до седмица-две да сложат и вратичките и ще пусна снимки на завършената детска  Peace

# 715
Най- сетне и аз да покажа нашата детска стая Party

http://penka55.snimka.bg/children/detska-staya.456830.16573015

Сърдечно благодаря на t_ilieva,която ми препоръча фирмата  bouquet  bouquet HugНаистина се оказаха точни,коректни,дори но- бързо от предвиденото време я направиха!

# 716
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Най- сетне и аз да покажа нашата детска стая Party

http://penka55.snimka.bg/children/detska-staya.456830.16573015

Сърдечно благодаря на t_ilieva,която ми препоръча фирмата  bouquet  bouquet HugНаистина се оказаха точни,коректни,дори но- бързо от предвиденото време я направиха!

Страхотна е,поздравления   bouquet

# 717

Много е сладурска, хареса ми! Честито!
Само весели игри и приказни сънища на малката собственичка на стаята! Hug

# 718
Наталия, наистина е страхотна, поздравления   bouquet
би ли споделила откъде взехте килима, мн ми хареса  Simple Smile

# 719
Благодаря ви момичета   bouquet

Както се вижда все още се нанасяме.Не всичко е готово .За ТВ - купихме,така не можах да се преборя с останалата част от семейството.
Има и музикална уредба,която би трябвало да стои някъде там до ТВ-то,но още не е сложена,защото ДядоК я донесе вчера Crazy
Освен това си наредих и мои книги (поне докато се понапълни с нейни) Blush

Килимът е от един магазин ,ще се разровя за сайта ,за него много се колебаех,защото е безбожно скъп,мислих ,мислих и накрая реших,че веднъж купувам килим,та го взехме..

Общи условия

Активация на акаунт