Покажете си детските стаи -9

• 109 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Рокси, точно като зеленото на втората снимка е Simple Smile Ако се вглеждам достатъчно дълго, даже мога да реша, че съм облепила цялатра стена в post it лепенки  Mr. Green

# 226
  • София/Осло
Сложи си ламината и белите мебели и тогава ще прецениш накъде колонят везните..никога не е късно да сложиш някаква декорация на стената  Wink

# 227
  • Майничка
JJ, в някоя от предните теми бяха пуснали снимка на стена с едни концентрични кръгове, не успях да разбера стикери или рисунки, но мисля, че подобни много добре ще "уемат" монотонността на някоя по-свободна стена, ако ги направиш в по-тъмно зелено, бяло и още някакъв цвят. Но първо сложи мебелите, да прецениш дали и с какъв размер залъгалки за очите са ти нужни.

ПП.Години наред баба ми, лека й пръст, държеше спалнята й да е боядисана в точно такъв цвят, с едни златни мотивчета, като следи от птичи крачета. Понеже в социалистическата търговска мрежа подобни валячета нямаше, дядо ми режеше от дунапрен (май) шаблончета, прикрепяше ги към дървени пръчки и "нацвъкваше" стената с помощта на приятели. Laughing  

# 228
JJ, в някоя от предните теми бяха пуснали снимка на стена с едни концентрични кръгове, не успях да разбера стикери или рисунки, но мисля, че подобни много добре ще "уемат" монотонността на някоя по-свободна стена, ако ги направиш в по-тъмно зелено, бяло и още някакъв цвят. Но първо сложи мебелите, да прецениш дали и с какъв размер залъгалки за очите са ти нужни.

ПП.Години наред баба ми, лека й пръст, държеше спалнята й да е боядисана в точно такъв цвят, с едни златни мотивчета, като следи от птичи крачета. Понеже в социалистическата търговска мрежа подобни валячета нямаше, дядо ми режеше от дунапрен (май) шаблончета, прикрепяше ги към дървени пръчки и "нацвъкваше" стената с помощта на приятели. Laughing  
Joy Joy представих си дядо ти как цвъка птичи (ама не ) стъпки по стената  hahaha

И аз мисля че никога не е късно за декорации, даже и за пребоядисване ако се наложи  Peace

# 229
Аз изживявам вътрешна драма. Боядисахме детската в най светлото възможно зелено, но като застанах в центъра на стаята се почувствах ужасно зле. Чак очите ме заболяха. Сега се чудя какво да правя и дали белите мебели и светлия ламинат ще могат по някакъв начин да тушират това ми усещане.
jj okocha Все едно че съм споделила моята мисъл, направо как го избрахме този зелен цвят, мислех мебелите да са избелен дъб, но чудя се дали няма да стане прекалено студено в зелената стая. Има се впредвид, че зеленото е успокояващо, е да ама ми хладнее. Събрала съм малко интериори в зелено - чудя се как да стопля помещението - да е уютно...но не знам какви цветове за мебелите да избера. Става въпрос за юноши, не мога да сложа нещо съвсем детско, бих искала стаята да изглежда като за тийн-ове. Нещо младежко и комфортно. Не ми се ще да пребоядисваме, за килимче в свежа тоналност - да, ще избера нещо пъстро, но мебелите...това е големия въпрос.
http://prikachi.com/gallery_view.php?user=7744&gal=3717
тук съм събрала малко интериори в зелено, може да са ти от полза jj okocha, а нашата цветова комбинация е на първата снимка. Ако може да споделите мнения за цвят за мебелите ще бъда безкрайно благодарна

# 230
Може само една от стените да пребоядисате в друг цвят и да си оставите зеленото.

# 231
Аз имах същото усещане като боядисахме вкъщи  Mr. Green.Двете ни стени са зелени -там където е леглото на баткото,а на малката двет стени са розово и синьо !та чак като боядисахме всичко ми се прииска да хвана гората  #2gunfire.Но като сложихме мебелите,които са светли/незнам дали е избелен дъб/ с жълти /лимонови вратички/ нещата мисля ,че се нормализираха.Само остава да намеря картини или фриз за декорация Hug

# 232
silvanapei доста смело решение  Hug, но трябва и момченцето и момиченцето да са доволни и да си харесват стаята, радвам се че с мебелите се е получило. И аз се надявам да избера поне отиващи мебели на зеленото, а Ninia също мислех този вариант, може пък и готин тапет..знам ли, като дойде ред ще умувам, ако имате снимки на реализирани проекти със зелени стени, моля покажете  Peace

# 233
Ние също имахме преживявания с зеления цвят. Бяхме решили всяка стена да е с различен наситен цвят - зелено, жълто, оранжево и розово. Трите се получиха добре, но зеленото... мама миа! Бояджиите казаха, че ги заболяла глава, докато боядисвали. Беше просто отровно, не можеше да се стои в стаята от него! Та преди да ударят втората ръка, спешно ходихме до Бриколаж за нов цвят. Избрахме едно по-спокойно зелено и се получи добре.
Детската ни е готова от ок. седмица, трябва да я снимам и да пусна снимките.
А мебелите ни са в дървесен цвят корпуса, а вратичките - в зелено, жълто и оранж. Звучи като голяма шарения, но според мен се получи мн добре.

# 234
Лилита с нетърпение ще чакам снимките, зучи интересно и сигурно се е получило хубаво  Peace. Между другото, ако сте забелязали в тези турските сериали /не че съм им голям фен, но нали непрекъснато ги излъчват/, много си боядисват стаите в зелено, всъщност не стои лошо, но техните мебели са по тъмни и ми стои по-строго или може би по-класически стил, а не модерен.

# 235
по въпроса с леглата от Ирим-не се набутвайте.Бяхме поръчали и за двете детски такива ..............ужасни ,по точно опасни са за използване.Матраците са хванати с два винта направо за лицивите плоскости никъде не се подпират .Страшна работа.Върнахме им ги.Все пак децата трябва да спят на БЕЗОПАСНИ легла.

# 236
Нашата детска е в зелено и синьо - стените са зелени, чаршафите и завесите са с костенурки в зелено, синьо и жълто. Сега сложихме бяла дограма и стана по-свежо, смятам и дюшемето да им "белна", много ми харесва такава цветова комбинация синьо, зелено и бяло, като тук
http://prikachi.com/images.php?users/poni4ka/5b.jpg
това е от нещата на irim

# 237
  • София/Осло
мечтица -точно това са и цветовете на нашата детска стая, само че мебелите са чисто бели, тапета е в синьо и зелено, килим зелен и черги като тапета. Шалтета сега ги мисля-някакъв пачуърк с тези цветове ще да е  Peace

# 238
Може ли снимки на лични, корниза не мога да намисля с какво да го боядисам бял newsm78 и перденца си търся...

# 239
  • Варна
Моите станаха доста пъстрички, но какво пък, на децата им харесва
http://itnina.snimka.bg/architecture/mebeli.425815

Общи условия

Активация на акаунт