Покажете си детските стаи -9

• 109 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Приключи с ремонта и на нашата детска стая. Радвам се, че мога да споделя с вас крайния резултат:

Дано стаята на моето момче да ви хареса!!!

# 631
Тъкмо изплувала темата - и аз да споделя,че днес сглобиха нашата детска стая- стана готова една седмица по- рано.
Утре ще ходим и матрак да купуваме,защото малката иска да спи вече там Grinning
Когато купим килим,ТВ и разни други джаджи ще кача и снимки

# 632
  • софия
 offtopicимам въпрос, удачно ли е в тази тема да пусна обява със снимки за продажба на детско обзавеждане, или си има специална за такива неща? Peace

# 633
  • Пловдив
И нашата бяла стая е сглобена от вчера  Laughing За жалост още има недовършен вид, защото вратичките са МДФ и се бавят повече. Предполагам до 2 седмици ще е напълно готова

offtopicимам въпрос, удачно ли е в тази тема да пусна обява със снимки за продажба на детско обзавеждане, или си има специална за такива неща? Peace

Има специален подфорум  Peace

# 634
  • софия
благодаря  bouquet, отивам да търся.

# 635
  • при моите деца .....
Приключи с ремонта и на нашата детска стая. Радвам се, че мога да споделя с вас крайния резултат:

Дано стаята на моето момче да ви хареса!!!
Много ми харесва, такава е и моята идея - ще споделиш ли производител, цена, може на ЛС.
Като имаме парички ще направим и ние детската стая с 2 легла.

# 636
  • Някъде на път....
stanishkova, и аз съм се замислила за матраците на Екон за детската стая.... Макар че в спалнята сега сме с Магнифлекс и е страхотен, но са много скъпи бееееее.......  Sad
C_v_e_t_i, хубава е стаята, семпла... Предполагам, че е с готови модули обаче.
Нашата със сигурност ще е по поръчка, но искам да е раздвижена - че и децата са ми разнополови. Не че знам какво искам де...  newsm78
Наталия, чакаме снимки!  Peace

# 637
  • София
Цвети, много е приятна стаята, като се добавят и аксесуарите и се напълни с дух, ще стане чудесна!

Може ли да те попитам какви са точните размери на помещението, имам подобен план за обзавеждане, интересно ми е дали влиза в моите параметри. А с какви размери са ти леглата?

# 638
  • Майничка
Уф, попаднах вчера случайно в едно магазинче за дрешки на детски мебели от този тип и се размечтах за бяла детска за дребната.
Започвам да кроя планове за трансформации на хола в спалня, та да превърна спалнята във втора детска. Joy

# 639
  • Пловдив
Ауу, Гаргамелка - къде е това  Praynig точно ей такова като пейката бих сложила и в нашата - то вече няма много място де  Embarassed Обърна ли внимание колко парички беше  Laughing

Ето я нашата все още недовършена бяла детска

http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.16266490

# 640
Ето я и нашата детска стая. Вече е на 2 години  Simple Smile и трябва да сменяме темата скоро, че пораснахме.
http://ninae.snimka.bg/daily/detska-staia.450839.all

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:38 от Анонимен

# 641
Знам го аз това магазинче, на ул."Отец Паисий" се намира, страхотно е обзаведено!

# 642
  • София/Осло
змейковица - честита ви стая   bouquet. Можеш ли да ми кажеш материала, от който я направихте, защото и нашата ще е бяла.

# 643
  • Пловдив
Знам го аз това магазинче, на ул."Отец Паисий" се намира, страхотно е обзаведено!
  newsm78 в кой край на улицата, че нещо не се сещам  Rolling Eyes

Змейче, супер ми е любопитно да видя завършрния вид  Peace

Lucky.me, тази предпазната рамка на леглото с него ли си върви или вие сте я добавили? Дай малко повече инфо за нея  Blush

# 644
  • Пловдив
змейковица - честита ви стая   bouquet. Можеш ли да ми кажеш материала, от който я направихте, защото и нашата ще е бяла.

Точно както си бяхме говорили - ПДЧ шагре грапавото бяло - чудно е - много ми харесва - само непременно да ти сложат от дебелите кантове на всички видими части - при нас е така  Peace
Вратичките ще са МДФ бяло, като на 2 от чекмеджетата челото ще е ябълково зелено като стената   Peace

Общи условия

Активация на акаунт