Обувки втора употреба

• 13 061
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Луната

Всяко дете стъпва различно, обувките се деформират и т.н., а в тази ранна възраст това е изключително вредно.

Peace Абсолютно вярно!

# 61
Не бих купила на детето си, обувки втора употреба Naughty

# 62
  • Mediterraneo
Да се ненадява човек! Чудно кой купува обувките в Продавалника тогава  Rolling Eyes

Купувала съм обувки втора употреба, вземала съм за детето си от дете на приятелка. Нито са изкривени, нито износени- носят се за много кратко време, че да ме притеснява подобен факт. Омалелите обувки съм прибрала за другото дете.

Най- хубавите ми ботуши са купени от втора употреба. Нито съм осакатяла, нито гъбички съм хванала.

# 63
Аз не бих.

# 64
Не е суеверие има гъбички и други кожни заболявания, които недай си боже може да се хванат, а и от ортопедична гледна точка не е добре!

И аз съм на това мнение! Peace
Никога не съм купувала обувки и дрехи втора употреба - нито за децата , нито за нас!

# 65
Малко или много всяка носена обувка се деформира. Това в последствие би могло да повлияе по негативен начин на неукрепналото детско краче. Така, че предпочитам да купя нови.

на същото мнение съм ,даже сега за малката си дъщеря ще купувам нови а няма да ползвам от каката ,нищо че има почти чисто нови,аз живея в малък град и старите дрехи и обувки ги давам на едно семейство роми които имат бебе.

# 66
И аз не бих купила такива обувки на децата си,но същото се отнася и за дрехите.

# 67
Тарталета, дори и малко носене пак може да доведе до деформация на обувката.
Виждала съм обувки на 1месец ползвани от дете, които не са в хич добро състояние.
Не знам кой ги купува от продавалника, явно си има хора за всичко.

# 68
  • Бургас
Не съм ползвала досега и не мисля да го правя.

# 69
Може и да съм предразсъдъци,но на децата си никога не бих обула чужда обувка.

# 70
Какво ви е мнението за обуките които са носени вече от едно дете питам защото в продавалника масово майките купуват обувки за децата си. А аз знам че на малко дете до поне 2г не е редно да се обуват вече носени обувки колкото и да са запазени и според вас кои вариант е по- добър евтини и нови обувки или носени но по-качествени.

И на 62г да е не се препоръчва Peace
С  това компромис не правя-взимам качествени обувки от ест. кожа, със съответното ходило и номер..а не примерно 2 номера по-големи за да изкарат по-дълго Crazy

# 71
  • Mediterraneo
Тарталета, дори и малко носене пак може да доведе до деформация на обувката.
Виждала съм обувки на 1месец ползвани от дете, които не са в хич добро състояние.

Не се нуждая от доводи за и против. За себе си съм решила, достатъчно информирана съм, благодаря.

# 72
  • София
Обувката и в частност стелката вътре, приема вид, който зависи от начина на стъпване и ходене на детенцето - стойка, тежест и т.н., пък дори и от хигиенна гледна точка. Затова не купувам и няма да купя!

# 73
  • Костинброд
Аз не бих обула чужда обувка, камоли на дедето ми.

# 74
Винаги нови обувки.И за мен,и за детето.
Така го смятам за правилно,така правя.

П.с. Гъбички можеш и от чисто нови обувки да си лепнеш...

Общи условия

Активация на акаунт