''Парфюмни размисли и страсти'' 38

• 18 008
  • 484
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ето Ангела: http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Liqueur- … -Parfum-6744.html

Ето и Елиън: http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Liqueur- … -Parfum-6732.html

Аз съм в Golden Circle, то пък какво ли те питам, все едно има и най-малък шанс да се засечем... То ще е някаква лудницааа.... Mr. Green

# 241
А има ли ги при нас тези красоти?
Утре наистина ще е лудница...като се прибирах видях заграждения и целият стадион беше осветен. Строят усилено Grinning

# 242
  • София
А има ли ги при нас тези красоти?
Утре наистина ще е лудница...като се прибирах видях заграждения и целият стадион беше осветен. Строят усилено Grinning

Хихи, да, нека се трудят, ние да можем да се наслаждаваме утре... Mr. Green
Няма ги още, то дано въобще дойдат някога, че...

Ааа, докато те нямаше си поръчах Curious In Control - една стотичка... Mr. Green Ти ме зариби, и цената му беше страхотна, даже май ще дойде с помпичката... Heart Eyes

Ти какво ще носиш утре на концерта? Аз мисля да си пръсна Елиън, мноооого ми харесва!!!

ААА, има и още нещо ново:

# 243
И аз го видях това....много ми е интересен Grinning За утре още не знам какво ще нося....по настроение ще го избера. Тамън като ме нямаше почти 2 седмици ми е домъчняло за някои парфюмчета

# 244
  • Враца
Отивам на екскурзия до Габрово - Етъра!  newsm44

Ще ухая на Cologne - Thierry Mugler!

И... нищо няма да ви донеса  smile3534

# 245
  • Sofia
Жаки, понеже имам почти всичко на Т.Мюглер, всичките видове  Иносент не се отличават със трайност като на Ангелите и Елиън.

# 246
Елиън, Елиън .. познато ми е!  Laughing

# 247
  • София
Добро утро,момичета!

Както се вижда в подписа ми, днес правя 4 месеца парфюмна зависимост, която още ми носи положителни емоции и много кеф, та затова да почерпя Mr. Green

# 248
  • София
Хахахах, Ноар, много готин повод за празнуване!   bouquet Да си жива и здрава и още много сбъднати парфюмни мечти и споделени ароматни любови ти пожелавам  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Аз да си призная - понеже пропуснах срещата в четвъртък, вчера с една дружка нападнахме БЗ в Мол София, гледах, душих, пробвах най-накрая новия Инсоленс Гласе (трябва да бъде мой! нищо, че лятото мина) и не можах да се сдържа да не пръсна и от класическия.... и там нещата умряха - оттам нататък не усетих нищо повече, опитах се да душа Мадам, Дейзитата, Принцесата - не, не и не, Инсоленсовата атомна гъба заглуши всичко, до което се опитвах да се добера. Накрая от безизходица, че така или иначе нищо повече няма да усетя, се върнах до стелажа на Герлен и се дополях, поне да не ме е яд, че не успях да пробвам като хората друго. НО - на едната ръка бях пръснала и Аметист Лалик, дори бях забравила къде, защото всички по мен беше станало микс асорти  Mr. Green Снощи се изкъпах естествено, с всичките му процедури и салтанати, не просто душ, а 40-минутна баня... и кой ще познае - Аметиста си мирише на ръката ми, а от всичко друго няма и следа. За пореден път се убеждавам, че ще се вземаме  bowuu

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 11:47 от Атти

# 249
Здравейте и от мен момичета Grinning Ноар честита ти месечнина Laughing  newsm51 и благодаря за кафенцето и тортичката Heart Eyes

Жаки добре дошла Hug, липсваше ни много -само се питахме, къде е Жаки, няма ли да се връща Grinning  - съжалявам за Иносент и че така не си го усещала - ама и аз да се присъединя, тук в София може да е различно Peace и да не наливам масло в огъня, но снощи преди излизане се напръсках с Ейнджъл Crazy Crazy тамън сега се събуждам и още много плътно го усещам Blush

По този повод, реших - днес на концерта, ще съмс Екнджъл, вие решихте ли Peace

# 250
  • виртуално
Честито Noir   bouquet

да ви кажа, че вече два пъти се къпя и тая Орхидея няма отмирисване  Peace
добре, че си поръчах воала  Heart Eyes

# 251
  • София
Благодаря, момичета!

Ами Тес, аз още не съм се отметнала от Елиън, по всяка вероятност той ще е...
Ти си с Ейнджъл, Поничка е с Бомбата, да видим сега Жаки какво ще избере.... Mr. Green

# 252
Ухааааааа Grinning Мадона, дръж се Laughing Един приятел вчера каза, че е купил билет и на майка си, но смята едва днес да и каже - изненада за предстоящ рожден ден, мнооого ме изкефи Grinning

Рапунцел, супер - ами трайни са Том Фордовите парфюми Simple Smile

# 253
опааSimple Smileето ме и мен Hug Noir,честит празник и мерси за почерпката  Mr. GreenГоляма фенка си,признах те  bouquet  bouquet  bouquet

Аз няма да ходя на концерта,но...ако щях да ходя бих се поляла с Келеша-със сигурност на повечето нямаше да им понесе тая кожа и прах и аз щях да дииишам на широко  Joy Mr. Green Joy

# 254
  • София
Еййй, мерси... Mr. Green Поносили ги новите придобивки, разкажи.... Mr. Green

Еййй, сега се сетих, може да сложа и черната орхидея, в памет на Майкъл Джаксън - днес щеше да навърши 51...

Общи условия

Активация на акаунт