Къде в София има детски магазини с ДОБРО обслужване?

• 5 312
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Там,където обслужват собствениците на магазините,там ще намериш най-адекватно обслужване Peace
Права си на 90 %  Mr. Green 10 % са за отчаяни и мрънкащи  Crazy

# 16
  • Sofia
Това,че ще мръкнат не значи,че няма да те обслужат добре Hug

# 17
Искам да споделя и за ужасното #2gunfire обслужване в магазин Бебе Планет на бул.Иван Гешов - преди се търпеше, вече са толкова нацупени, груби и говорят пълни глупости за продуктите, които продават.Не правят грам разлика между пюрета от био продукти и други!!! #Crazy
Все едно става дума з адруг магазин. Аз съм много доволна от него. Винаги попадам на усмихнато и приятно обслужване, отговарят ми на въпросите и не мога да кажа че говорят глупости.
Много често просто се получават недоразумения и човек остава с погрешно впечатление от един магазин.

# 18
  • Има много детски смях.
Това,че ще мръкнат не значи,че няма да те обслужат добре Hug

И да ме натоварят с техните си тревоги?
Не, благодаря. За мен това не е добро обслужване.  Stop

# 19
Здравейте,мами и татковци.Посетих магазин Бебе Планет и останах очарован от страхотното обслужване,продавач-консултантите знаеха цялата стока,отговаряха на моите въпроси.Така научих доста характерни неща за бебетата:храни,колички,дрехи,каквото е необходимо за моето бъдещо бебе.Може да са "намусени" и "мрънкащи",но с готовност помагат на всеки клиент в магазина

# 20
Споделям мнението , че за съжаление не са много детските магазини с добро облужване в София. Аз имам страхотно впечатление от един магазин за детски обувки на входа на Южния парк - много са внимателни и усмихнати, не те притесняват , консултират... въобще ми е приятно като вляза там, а и обувкте които предлагат изглеждат на ниво.

# 21
Магазин Бебе Маркет, явно с триенето на рекламите ти постове няма да свършим работа - достатъчно си нахален, за да пускаш нови отново и отново. Това обаче не ти прави услуга - хората в този форум са интелигентни и разбират от къде идват такива хвалебствия (нерегистрирания ти пост много те издава). Разбирам, че искаш да защитиш магазина си - все пак това е твоят бизнес. Но според мен има по-добър начин - наеми, обучи и заплащай добре на продавач-консултанти, които настина да са продавачи (т.е. да се държат добре) и консултанти (разбират какво продвават). Вместо да пускаш пост след пост се замисли какво можеш да подобриш в обслужването. Само за информация, аз също съм посещавала вашите магазини и срещнах както много любезни и информирани продавачи (едно момче в магазина в Изток - демострира ми колички може би половин час, всичко ми обясни и беше много търпелив и внимателен) така и напълно незаинтересовани ( едно момиче в другия магазин - оказа се, че аз знам за количката повече от нея и дори поспорихме известно време!). Използвай информацията от този форум в своя полза като коректив на сегашната ситуация. И така всички ше бъдем много по-доволни!

# 22
За Бебе Планет, че обслужването им е лошо - имам наблюдения от повече от годинаSimple Smile))Девойките казват "добър ден" и продължават да си лепят етикети или, ако има 1-2 човека в магазина, поне 2 от тях киснат пред вратата да пушат ShockedИ НЕ познават стоката си!!!За храните са кръгла нула.Да - чисто и подредено е, но обслужването не става.Не съм влизала от месец-два, може да се е променило, но честно казано - не ми се проверява!
ПО списъка с добро обслужване мога да добавя магазин Unique, първо влизане, но продавачката беше много отзивчива, помогна ми да избера зимна шапка за малката / показа ми поне 10, въпреки че бяха изложени, посъветва ме за размера и не беше настоятелна да купя нещо.Имах достатъчно възможност да огледам и сама / през това време показваше дрешки на друга клиентка /.Дано да е все така. Hug

# 23
По повод изказването,че собствениците обслужват по-добре не съм съгласна.За ваша информация в магазин Малечко(от който повечето не са доволни)работят главно собствениците и техните деца!

# 24
Напълно съм съгласна с baba ginka.Била съм в този магазин и собственика меко казано е простак.Всички разбраха,че харесва жени,но техните деца не са му приоритет!

# 25
аз съм много доволна от магазин слънчице във люлин отидохме там продавачките бяха изключително любезни всичко което ме интересуваше ми обясниха отделиха ми почти час внимание и съм решила като родя там да ходя да си пазарувам включително и комплекта за изписване на бебето а малко преди да отида в магазин слънчице бях във въпросният от АдоЯ  там никои не си направи труда даже да ми покаже количките  бяха седнали пред магазина и си чоплеха семки и ме изгледаха все едно сега ли намери да дойдеш и от штъркел съм доволна . Давайте още мнения мами за да можем да си пазаруваме нормално а не като влезнем в някой магазин да ни гледат накриво и да им смущаваме пиенето на кафе или чопленето на семки

# 26
  • Sofia
Аз пазарувам предимно от магазина на ъгъла на Патриарха и Цар Асен - там си работят собствениците и са много готини и отзивчиви. Ако нещо го няма на момента ти го поръчват. Въобще хората знаят как да си задоволяват клиентите.

Напълно споделям! Супер са и жената и мъжа!  Peace И разбират от нещата, които продават.

Да добавя Штъркел и Пигис Хаус. Особено в Штъркел продавачките са много любезни и внимателни  Peace В Пигис от време на време имат пропуски, но като цяло са ок!

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 13:29 от cutesmallcat

# 27
Аз много харесвам два магазина на ул.Нишава в Стрелбище - Жабче /срещу Фантастикото/ и BabyKidsShop /по-близо до Южния парк от същата страна/ Много хубави магазини с хубава стока на добри цени. И обслужването винаги е добро  Peace

# 28
  • София
Доволна съм също от Слънчице в Люлин. Винаги ми показват, обясняват, приятни са консултантките като цяло. Не винаги купувам нещо, но това не е било проблем никога. Виж в А до Я то.... мммм съгласна съм с предните мнения. Попадали сме и на собственика мисля, виж той е ок, обяснява добре, обръща внимание. Останалите така наречени "консултантки" всеки път ме гледат все едно тооолкова им преча. Бебе мола е също сравнително добре, зависи на коя продавачка ще попаднеш. Преди месец някъде влизам да огледам за лятна количка. Бях се насочила към АВС Дизайн /вече не/ и започвам да оглеждам количките, идва младеж, пита ме какво търся и започва да ми предлага комбинирани варианти дето са по сто кила. Момчето беше едричко да вметна, и аз му казвам ама 12 кг за количка са ми много, а той милия я вдигна с една ръка и вика, ама как, вижте колко е лекичка  Joy. Тогава се намеси опитна колежка, която явно му гледаше сиири. Така че, веселба да става  Joy

# 29
След като бях на поредната консултация в Майчин дом, се отбих в един магазин за бременни "Дева" май се казваше. Там продават и бебешки и детски дрешки. Продавачката беше доста приятна и отзивчива. Набелязах си компект за изписване и някой други неща, които свекърва ми обеща да купи Wink

Общи условия

Активация на акаунт