За изневярата, но по-различно.

• 5 833
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
Чувстваш се супер? И си щастлива??? Shocked
И това не е защото връзката със съпруга ти цъфти и връзва, а защото има вероятност другата да е страдала повече от теб Rolling Eyes

Сериозна причина да запазиш връзката и семейството си #Crazy!!!

# 16
  • Бургас
Руске, мръсница е бре!
Как може тя да твърди, че г-н Прекрасен я търпи само заради децата? Тя със сигурност туй сама си го е измислила. Не може г-н Прекрасен таквиз работи за жена си да говори, бре! Пу, мръсницата с мръсница...
Ама и други хора има тука, дето не са добре според мен... Ма карай, важното е да са щастливи Wink

И...  newsm78 не можах да разбера, кое е туй различното в таз илядо и осемстотната тема за изневярата, ма туй е сигурно, щото съм много проста...

# 17
И защо я нахапахте сега? Била е прецакана, била е лъгана- намерила е някакъв начин да възстанови душевния си комфорт. Искахте да реве тук с порой от сълзи? То мъжа си е за бой, че явно доста пляма зад гърба й, освен че се забавлява.

# 18
Това, че е луда не значи обезателно, че е мръсница.
Не знам. За мене "мръсница" не е чак толкова лоша дума.
Само една интелигентна и умна жена може да бъде истинска мръсница.
Мръсницата е изкусителка.
Мръсницата никога няма да изпадне в такова състояние на безпомощност,
че да бълва такива лайна по адрес на съпругата.
Истинската мръсница ще накара съпругата сама да се чуства такава....

В случая, обаче говорим за един увреден мозък.
Моля се да е един Praynig...дано поне съпругът е със здравия си разум Praynig

# 19

Моля се да е един Praynig...дано поне съпругът е със здравия си разум Praynig
Аз пък се моля Praynig, това,което е прочела
авторката в  другият форум,наистина да е било
написано от мръсницата! #Sniper

# 20
  • Бургас
Абе друга ми беше идеята, ама карай ся...
Не ми се вижда сериозна темата, даже и доста инфантилна.
Но ако е сериозна и съпругата се кефи, че "оная" страдала повече, няма кантар в тия работи.
Щото и двете страдат. Днес едната повече, утре - другата.
Затуй казах, че нищо ново няма в тази тема.

# 21
Абе хора,жената го е казала образно.Не че е прочела думите на "момата".И да ви кажа-има и истина в думите и.Аз бях наранена и мислех,че няма по-лошо нещо от това-да си на мястото на лъганата съпруга.Но когато се окажеш на мястото на любовницата,разбираш,че хич не е по-добре.Виждаш,че той държи на жена си,не иска тя да разбере,в крайна сметка си отива при нея.Е,и какво като е бил за малко с мен и ми е говорил хубави думи.Като видех жена му-не я съжалявах,както си мислех,че са ме съжалявали мен.Напротив,завиждах и.И не бях щастлива-слава богу го осъзнах бързо.Та в крайна сметка доволни са само мъжете-само те не страдат.

# 22
  • Най-сетне у дома
Абе хора... толкова зор заради мъже, толкова преглъщане, сваляне на кила, тази била мръсница, онази страдала....
Дали наистина си струва усилието да крепиш някаква конструкция с толкова зор, труд, сълзи? Каква е тръпката?
Не въпросвам мотивите на авторката, щом я кефи и най-вече - щом има енергия - нека!
Ама... животът е само един, а докато човек реве и се рови във форуми, борейки се за крехки каузи, той минал.

Извинете за офф-а, ама ми дойде едно такова лирическо отклонение и не се стърпях.
Не може ли това, жените, да сме по-милостиви към себе си и като ни правят на идиоти, да се щадим, вместо да се връщаме за още?

# 23

Тук изводът е че любовницата мисли за децата,ще чака да пораснат и тогава ще си го прибере-да го гледа на старини да ви спести грижите.   rotfImbo

# 24
  • В тъмната гора.
Абе мъжете за да си осигурят чукането на нещо чуждо могат да кажат всичко, "че не обичат жена си, че са с нея само заради децата", но едва ли това е истината. Колко пъти любовницата е тотално заблудена и си представя, че съпругата е чудовище, а когато в действителност я види, реалността е съвсем друга.

# 25
Аз не разбирам защо така усилено се плюе по любовницата? Thinking
В крайна сметка мъжът е предал съпругата  и семейството си. newsm78

# 26
Да, права си.И всичко
това се случва заради кой?Заради
МРЪСНИЦАТА #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 27
Ами не ,заради мъжът е,надали тя го насилва да прави нещо против волята му.

# 28
  • В тъмната гора.

Сега ако ти се чувстваш нещо като лично засегната...е ми съжалявам, ама е така.
Аз съм била любовница, а сега съм съпруга и доста от номерата са ми до болка познати, за тях роман може да се напише.
Любовница може да накара мъж да се разведе само ако го омайва платонически, или го манипулира много яко ако познава добре жена му и семейната обстановка, в която живее, но ако се осланя на думите му...каузата е загубена.

# 29
  • Плевен
"За изневярата, но по-различно."  newsm78
Само, ако някой може да ме светне кое е по-различното. Аз тук съм чела сигурно 1/10000 от темите по-въпроса, ама нищо по-различно не видях. Май ще превърнем спора супругата-любовницата, във втория по важност след кокошката-яйцето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт