За изневярата, но по-различно.

• 5 827
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
А вие пак се оляхте с епитетите и заклеймяването...
Евала на авторката,че се бори да запази семейството си!

# 31
  • В тъмната гора.
Абе няма какво да се спори, съпругата е в доста по-изгодна позиция от любовницата в един любовен триъгълник.
От година не бях влизала тук сега ме ошашавихте бе, не мога да си легна...мъжо го откърти преди час.

# 32
  • Най-сетне у дома

А смисълът да се пази семейството в тези унизителни и нараняващи обстоятелства, които явно продължават доста дълго, тук какъв е?
Да може детето да има добрия пример на конкурентните отношения между две жени - майка му и "мръсницата"? Или да се научи, че е добре и желателно да те правят на маймуна, а ти да триумфираш "от по-силната позиция"? Или на принципа "и най-лошото е по-добре от нищо"? Или за спорта - "няма да си тръгна, тя нама да го има"?

Пак казвам - това, жените, никога няма да се научим да си щадим нервите!

# 33
Цитат
  Абе няма какво да се спори, съпругата е в доста по-изгодна позиция от любовницата в един любовен триъгълник.  
Не бъди толкова сигурна,може много да се спори по тази тема.Направо ми е жал за жената на гаджето на една приятелка например. Но зависи и от мъжа как е възпитан и какви са му възможнстите да обръща внимание и на двете жени.  Wink

# 34
  • В тъмната гора.
Цитат
Не бъди толкова сигурна,може много да се спори по тази тема.Направо ми е жал за жената на гаджето на една приятелка например. Но зависи и от мъжа как е възпитан и какви са му възможнстите да обръща внимание и на двете жени.  Wink

И въпреки всичко, като се насити ако е женкар ще се прехвърли на следващата и бившата любовница е аут. Имам лични наблюдения, че точно женкарите трудно развалят семействата си.

# 35

Караш ме да се замисля. newsm78
Кое и е по-изгодното на съпругата? Сериозно питам.
Ами момата има много повече време и възможности, да речем, да се прави хубава, да е отпочинала, недосадна, тя няма да го кара да пазарува, да хвърля боклук, да мисли за неплатената към ТОплофикация сметка? newsm78

# 36
От цялата работа аз само едно не разбрах-къде е "чудесния мъж"? В тази история аз такъв не виждам нито от страната та любовницата, нито от страната на съпругата. Честно казано и двете са луди да се борят за този точно мъж.

# 37
Абе мъжете за да си осигурят чукането на нещо чуждо могат да кажат всичко, "че не обичат жена си, че са с нея само заради децата", но едва ли това е истината. Колко пъти любовницата е тотално заблудена и си представя, че съпругата е чудовище, а когато в действителност я види, реалността е съвсем друга.

Чукането на чуждо не е любовница,появи ли се любовница работата става по-сериозна  Thinking

Караш ме да се замисля. newsm78

И аз се замислих  newsm78

К`ви позиции,к`ви пет лева,че и пищови се вадят да гърмят мръсТницата Shocked 
Ами всяка страна да приеме,че живота и любовта не са константна величина и се променят,няма нужда трагедии и войни да стават Stop

# 38
  • София
Saule - много ми харесаха постовете ти   bouquet Съгласна съм до последната запетайка  Peace

# 39
  • на пясъка при черупките от миди
Честно не разбирам, защо трябва да се влиза в полемики на пазиш нещо, което не е твое, да е такава голяма драма, че някой от двамата партньори има друг и тн. Животът и без това е кратък, нека да е по-прост. Ако мъжът ти или женати имат някой друг освен теб, то причината определено не може да е само у тях. И двата пола изневеряват, просто жените го правят по-умно. Споерд мен най-добрия начин да не се влиза в драми е да се говори. Двамата партньори да обсъдят какво не им достига, а понякога просто нещата не се получават. Но защо да не си търсиш щастието? И защо да не оставиш партьора си да търси своето? Thinking

# 40
Цитат

И въпреки всичко, като се насити ако е женкар ще се прехвърли на следващата и бившата любовница е аут. Имам лични наблюдения, че точно женкарите трудно развалят семействата си.

От съвсем лични наблюдения потвърждавам заключението ти Peace

За темата-жената / като много други / се разровила из интернет да поразбере нещо за изневерите в нашата татковина и се натъкнала на изповедта на една амбициозна "посестрима". Не я убеждавайте, че чудесните мъже са зад всеки храст и я чакат само нея с детето/ чета, че млади мъже не искат по принцип собствени деца, представям си за чужди/. Не знаем съпружеската съобщност каква е и доколко може да се отърве от "чудесния мъж", още повече, когато знаеш, че друг посяга на готовото. Нека той си тръгне и реши проблема. Просто тук жената си позволи анонимно да позлорадства един вид, иска да си внуши, че и на другата й е зле. Какво толкова лошо има? Вие идеални ли сте? Както любовницата не трябва да мисли за нея и да се съобразява, че и тя е човек и отглежда дете, така и тя не е длъжна да се съобразява. И след години ще станем едно племе жените, където и със сестрите няма да сме приятелки /това от друга тема ми дойде/. Жална ни майка...Да работим за благото на мъжете!

# 41
За пореден път се убеждавам, че е causa perduta да се опитваме да разберем жените.
Но пък е страшно умилителен фактът, че azsa с толкова плам изстреля цял арсенал само в една тема.  Grinning

Да помоля нещо: не изяждайте авторката барабар с косата, ноктите и обувките. В дебрите на емоциналното объркване и лабиринта на душевните терзания, дори задънените коридори изглеждат сякаш имат изход...

# 42
  • тук-там
има един виц. една пита друга - гадно ли ти , че мъжът ти ти изневерява. онази отговаря - ми първо ми беше гадно, ама като се сетих, че пък на оная и изневерява с мен и ми стана готино Joy... Mr. Green

# 43
Че какво му е по-различното? Според мен си е жива класика - съпругата не го разбира,    децата, любовницата.    

# 44

е, тук ме удари по болното краче  Laughing Най-мразим, когато цъфнат две-три разведени по темите и започнат явна агитация с атаки от типа: "разкарай го на момента", "не те заслужава", "ще си намериш друг"...Трябва да се дават градивни съвети. Семейството трябва да бъде приоритет номер 1. С любов и разбиране всичко се постига! Обичайте се!

Общи условия

Активация на акаунт