За изневярата, но по-различно.

• 5 835
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
доста сълзи изплаках, доста нерви изхабих. . Толкова сълзи заради нея изревах. ... но се чувствам супер.
не знам какво щастие може да е това,за мен е мазохизъм....или някакво раздвоение на личността Sick

# 46
Винаги съм се чудила защо съпругата мрази любовницата, любовницата мрази съпругата, а мъжът е чудесен и за двете  Shocked

И аз винаги това се чудя, когато прочета подобни теми.

# 47
Чета и си представям две мацки се хванали за косите и се бият  Laughing, а от страни стои един господин и самодоволно се усмихва hahaha
На него всичко му е наред жената чисти , пере, готви , глади, гледа децата, а любовницата върши по-фината работа и задоволява всичките му мераци.
И за какво са тези сълзи и терзания и от двете страни , всички са прецакани с изключение на господин МЪЖ.
Айде моля ти се и ще му рева  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 48
е, тук ме удари по болното краче  Laughing Най-мразим, когато цъфнат две-три разведени по темите и започнат явна агитация с атаки от типа: "разкарай го на момента", "не те заслужава", "ще си намериш друг"...Трябва да се дават градивни съвети. Семейството трябва да бъде приоритет номер 1. С любов и разбиране всичко се постига! Обичайте се!
О, разбира се! Особено ако другата половина от семейството те нарича дебела, грозна и твърди, че не те обича. Тогава семейството носи всички морални ценности и е приоритет номер едно!!!!!
Абе, дайте да не се хабим. За всичко е виновна мръсницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  hahaha

# 49
Гадно е, когато една жена роди и се изостави, като си мисли, че с поколението е вързала мъжа до себе си!Защо се е оставила до там, че да й викат грозна и дебела?
За това ги има и любовниците Joy

# 50
  • София
Гадно е, когато една жена роди и се изостави, като си мисли, че с поколението е вързала мъжа до себе си!Защо се е оставила до там, че да й викат грозна и дебела?
За това ги има и любовниците Joy

Да са живи и здрави, душичките златни.

# 51
Добро утро.
Всъщност, дали му е била любовница или не, така и не съм 100% сигурна. А дали е чудесен- ами той е моят мъж, не е перфектен, но аз си го обичам. Дали съм болен мозък-:), ами в такива "филми" сама се "вкарах", че ..... Всичко беше заради спестена истина. От известно време тя го е засипвала с смс-и, обаждания, снимки, които видях случайно( снимките).  Но с него изяснихме проблема (надявам се). Той се е опитвал сам да се оправи със ситуацията, а аз мислех ....... Не се съмнявам че ме обича. Дали съм грозна и високомерна- за грозна...нямам притеснения( е не съм с перфрктен маникюр и прическа- децата са на 3,5 и 2 год.), а за високомерна Simple Smile ако тя така ме вижда -супер. Пак казвам, това може да не са нейни думи, просто си дадох сметка, че и е гадно. И да, злорадствам. А дали е различна тема за изневярата, така смятам аз. Ако има други мацки, които са в подобна ситуация, да се замислят какво имат за себе си и какво другата няма, наистина ми стана хубаво.

# 52
ахаа,сега схванах вече..темата е с поучителен характер и дава тема за размисъл.... ThinkingЯсно!,Смятам  и аз тогва да прекарам уикенда в размисли и страсти кой какво има,че да вземе и на мен да ми стане едно хубаво Mr. Green
Абе девойки,защо не си гледате живота и здравето, ами стоите и се занимавате с глупости. Peace

# 53
е, тук ме удари по болното краче  Laughing Най-мразим, когато цъфнат две-три разведени по темите и започнат явна агитация с атаки от типа: "разкарай го на момента", "не те заслужава", "ще си намериш друг"...Трябва да се дават градивни съвети. Семейството трябва да бъде приоритет номер 1. С любов и разбиране всичко се постига! Обичайте се!
О, разбира се! Особено ако другата половина от семейството те нарича дебела, грозна и твърди, че не те обича. Тогава семейството носи всички морални ценности и е приоритет номер едно!!!!!
Абе, дайте да не се хабим. За всичко е виновна мръсницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  hahaha
Ами според мен не ги е казал той тия неща,жените втора цигулка често наричат така съпругите...грозно е,но е факт...това са комплекси! Отделно,ако човека правеше всичко с цел да наранява съпругата си или да разбива семейството си-бих била склонна да го наричам и аз с обидни имена,но при все,че авторката сподели,че има само съмнения,а вие я изядохте с парцалите и я обидихте и съветите на повечето бяха кофти...ами не ви разбирам! Нима нито една от вас не би се борила за семейството си ако обича мъжа до себе си?! Или всички вие разчитате само на съмненията си...

# 54
Еййй много интриги , много нещо.
Наистина се чудя, как може да има толкова психически болен народ.
Както се чудя на авторката, така и на онази мръсницата  Simple Smile. Според мен и двете нещо не са в ред, за да стигнат до форум, в който да си разискват долното поведение  Naughty

# 55
  • В тъмната гора.
Всеки гледа от своята камбанария, най-добре авторката може да прецени какво става в живота й.
Потребителките, които са нечии любовници "ще се защитят", тези, които са се развели по тази причина и още ги боли ще и кажат да оскубе любовницата, а на оня да му бие шута, другите, които също имат подобен проблем ще следят плахо какво става и ...така.
Така се получава като се пусне тема в женски форум...и ако си нямаш работа чакай си адекватен и добър съвет.

# 56
  • Страната на чудесата
Малеее ooooh!
То това като приказката за нероден Гаргалчо CrazyНито знаем дали е бил с любовница, нито дали точно тази любовница е изписала тези мъдри творения, ама пък какви постулати изписани по темата Laughing

# 57
то е ясно,че в една такава ситуация и съпругата,и любовницата страдат.само на мъжа му е добре,той е единственият печеливш,а една от тях или и двете накрая ще бъдат прецакани.
любовниците често се заблуждават,че мъжът търпи "грозната"си жена само заради децата,това е тяхното успокоение.
най-чето обаче мъжът търпи именно любовницата,само заради добрия секс с нещо ново.

# 58
  • Страната на чудесата
Аз не съм много сигурна, че мъжа е печеливш-как се измислят оправдания за пред 2! жени, които те искат при себе си сега и тук Thinking
сетих се за оня виц-"Казах на жената, че съм при любовницата, на любовницата-че съм при жената, а пък аз-в Пешо-цакам карти Laughing"

# 59
Седя сега и си мисля въз основа на написаното....най-вече за СМС-ите, снимките....

Възможно ли е друга жена нарочно да праща подобни послания към обекта на своите въжделения, с цел да изкара от равновесие жената на мъжа, защото е ясна женската психика и не е тайна, че доста жени тайничко надничат из телефоните на мъжете си? (имам предвид и постинга на авторката на темата)И, на практика, мъжът да е бил невинен, тъй да се каже? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт