най-после се завърнахме от великия концерт!!! Няма да цитирам Миласара, но всичко което казва е абсолютно вярно - невероятен концерт, страхотни ефекти, бих казала че беше направо театър или спектакъл, а не концерт. Мадона е наистина артистка, а не просто певица. И много ме изкефи кавъра който беше направила с украинската група - за ходилите на концерта е ясно за какво говоря... Дано да го пуснат и по телевизията - с удоволствие ще го гледам пак...
Мамбина, много кофти преживяване. Дано по-скоро се оправиш...

Радина, благодаря за поста. Пробвах и това,но нямаше никакъв ефект.
Момичета, не ме съдете, но преди няколко дни си спрях кърмата (по общо решение с мъжа ми) и минахме на Нан Сензитив. Няма да повярвате, но от тогава Нико реве много по-малко и определено коликите му са много по-слаби. Направо се родихме откакто е на това АМ.
А относно почистването на ушенцата, няма страшно нали затова е ограничителя. Само не натискай много
Утре ще ви чета че сега съм много изморена...а вие доста сте пописали докато ме е нямало/Лека вечер

. И никой няма право да те съди - то през нощта с големите болки в гърдата и аз исках да я спирам.Все е храна- че е на АМ не е болка за умиралка. 
само да не е затишие пред буря и довечера да ме побърка.
.
Не знае грам руски език , а на у-ще тръгва милия, ще има да го мисля. А той се радва , явно не осъзнава какъв зор го чака. Тези дни и учителксата ще му търся , че без допълнителна помощ няма да може да влезе в час без рев и тръшкане.