ЮЛСКИ бебешоци 2009 - тема 6

• 13 251
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Canada
Здравейте момичета,
най-после се завърнахме от великия концерт!!! Няма да цитирам Миласара, но всичко което казва е абсолютно вярно - невероятен концерт, страхотни ефекти, бих казала че беше направо театър или спектакъл, а не концерт. Мадона е наистина артистка, а не просто певица. И много ме изкефи кавъра който беше направила с украинската група - за ходилите на концерта е ясно за какво говоря... Дано да го пуснат и по телевизията - с удоволствие ще го гледам пак...
Мамбина, много кофти преживяване. Дано по-скоро се оправиш... Hug
Радина, благодаря за поста. Пробвах и това,но нямаше никакъв ефект.
Момичета, не ме съдете, но преди няколко дни си спрях кърмата (по общо решение с мъжа ми) и минахме на Нан Сензитив. Няма да повярвате, но от тогава Нико реве много по-малко и определено коликите му са много по-слаби. Направо се родихме откакто е на това АМ.  Peace

# 91
Mambina дано бързо се оправиш  Hug Моя приятелка беше в твоето положение и досега потръпва като си помисли за кърмене  Confused Ако все пак си решила да спираш кърмата си купи Достинекс. Аз така си спрях моята първия път, пият се 2 хапчета ( ако е много кърмата и 4 може да се наложи).
karelia това как ще си храниш детето си е изцяло твое решение. Никой няма право да те съди  Peace
amanita голямо сладурче Габриел, все едно гледах Елин и той така си мърка понякога , като спи  Heart Eyes А относно почистването на ушенцата, няма страшно нали затова е ограничителя. Само не натискай много  Peace

Почнах да съжалявам, че пропуснах концерта на Мадона  ooooh!

# 92
Стеф, ти какво й каза на жената и как точно ще изцапаш, че не схващам, дрехите по земята ли са?
Joy Joy Joy
Драга, отивай с приятелите ти си оправна  Peace

Мамбина, много кофти, при мене като че ли рагадите минаха и засега се оправяме - помниш ли, по едно време преди месец бяхме на един хал горе долу.

Карелия
хубаво, че сте намерили начина.

Аз пък вече съм все на боза, кърмата ми явно намалява. Купих и чайче но засега бозата оправя положението.

# 93
Добър вечер и от мен.Ние се прибрахме вече и ходихме да се почерпим за здравето на малката Александра. Минавам само да ви почерпя    Утре ще ви чета че сега съм много изморена...а вие доста сте пописали докато ме е нямало/Лека вечер Hug

# 94
karelia79,не мисля че някой трябва да те съди за решението ти!Ние с мъжа ми също решихме Дани да е на АМ още преди 3 седмици!Не съжалявам дори и за миг за решението ни! Peace

# 95
  • София
Хоп,да се включа м/у къпанията.Вече има 2ма изкъпани и нахранени младежи,остана девойката. Rolling Eyes

Карелия
,не сме тук,за да се упрекваме,а да се подкрепяме.Още повече,че очевидно си взела правилното във вашия случай решение и Нико се чувства по-добре PeaceКонцерта не ти ли подейства зареждащо?На мен ще ми държи влага дълго време bowuu
Радина,не искам да те дразня,но има за какво да съжаляваш Peace
Мамбина,дано бързо се оправиш Praynig
Аманита,имам колебания кой точно музикален стил е избрал малкия певец Laughing
Julsko bebe,ама мъжа ти май е достоен син на баща си Mr. Green

# 96
Честито на всички именници и на Сиси рожденния ден  Hug
Карелия ,а може ли да не е стигала кърмата и бебчо затова да е плакал толкова много  newsm78. И никой няма право да те съди - то през нощта с големите болки в гърдата и аз исках да я спирам.Все е храна- че е на АМ не е болка за умиралка.  Hug

Наистина Мадона е една, както Майкъл Джексън беше един  и ако ще го дават по ТВ свиркайте,че аз само новините гледам и като нищо ще го пропусна.

Мамбинка дано се оправиш бързо,че знам какъв кошмар е.

Момичета малко инфо.Сигурно повечето от вас го знаят но има един сайт за вадене на снимки - поръчвате си по нета снимки и ви ги вадят на цена 0,15лв./нищо работа- в Бургас са по 0,35лв/ и ви ги доставят с куриер.Качеството е страхотно. www.snimkitevi.com Аз в момента качвам 198 снимки да ми извадят.Мъжа ми ако разбере ще ме  #2gunfire

# 97
  • София
Мамбина, толкова ужасно звучи това, което пишеш, миличката, направо мъчно ми стана!Дано се оправиш бързо!
karelia79 , никой не бива да те съди Peace Това , че няма да кърмиш не е края на света, важно е че Нико е по-спокоен и вероятно и ти също като следствие от това.

Поздрав от мен към всички майчета, тези с по-големите дечица ще  разберат много добре за какво иде реч, а другите - какво ги чака  Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:400e917e

# 98
Благодаря ви момичета !!!
Да ми стискате палци бучката да изчезне от самосебе си, че просто не ми се мисли как ще ме режат ooooh!

Радина, точно Достинекс ми даде гинеколожката - 2 хапчета, които да пия два дни по половинки на 12часа. Каза ми да изцедя до край и двете гърди и тогава да пия първата половина. Според нея не трябва повече да ги пипам, но се притеснявам ако пак се напълнят какво да правя. (Много ясно, че ще питам, но сега се зачудих  Peace) Ти цеди ли се докато взимаше хапчетата ? Hug

карелия, важното е да сте спокойни и щастливи всички без значение дали това е правилно за другите или не  Hug

Сиси,честит празник мила ! ! !
Бъди много здрава, силна, все така борбена, успяваща, обичаща жена !!!
Нека мечтите ти се сбъдват и правят място за нови такива, които да дадат нови краски в живота ти !!!
Бъди много щастлива и радвай всички около себе си още много, много години...

Честито и на всички именници !!
Живи и здрави да бъдат, с много късмет да носят красивите си имена  Hug

# 99
  • USA
Частит рожден ден на Сиси, и имен ден на Алекс, да са живи и здрави.

Карелия, аз нещо съм пропуснала, какво те накара да го направиш, но каквото и да е важното е да се чувствате добре. Peace

Моята снощи спа по 2 часа и повече, и понеже сучи от едната гърда, и другата и се сибират много часове, незнам дали така няма да ми намалее кърмата, а ме мързи да се изстисквам.Днес пак спи по 3 часа, нещо и става,  Thinkingсамо да не е затишие пред буря и довечера да ме побърка.

Радвам се че сте доволни от концерта Party.

Мамбина, дано да се оправиш без да се налага да те режат.  Praynig

# 100
  • София
СИСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНГО ПРЕКРАСНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ СЪС СЛЪНЧИЦАТА ТИ!
Аманитка, не съм чистила още ушетата за сметка на очетата и нослето и не използвам нищо с вибрации.
Сандра за хълцането нищо не правя просо си я оставям да спре от само себе си.

# 101
  • Варна

Поздрав от мен към всички майчета, тези с по-големите дечица ще  разберат много добре за какво иде реч, а другите - какво ги чака  Mr. Green

АААААААА Уникално е!!!! за мен е писана тая песен  Joy мерси за поздрава Mr. Green

# 102
Здравейте , сладурани  Hug
Аз се позагубих, но програмата ми беше фулллл.
Сега разбирам, че съм пропуснала и именият ден на дъщеря ми -Александра  ooooh!.С толкова народ се видях днес , а никой не спомена да почерпя newsm78.
Сиси -честит рожден ден, пожелавам ти всичко най най....   bouquet
За Мадона - просто нямам думи, наистина това трябва да се види на живо за да разберете за какво става въпрос.С думи няма как да се опиши.Аз между другото снимах от части, но не знам как да ги кача тук клипчетата newsm78.Невероятно преживяване.Направо полудях на концерта.Наистина е номер 1 евала Peace.
Мамбина -съжалявам, че така се е получило и прекъсна морето.Дано бързо се възстановиш и на гушкаш малкото мишленце. Praynig
Джиджи -и на теб бързо оздравяване и весело изкарване на морето  Hug
Миласара -  Hug
Да си похваля съкровището, че е много послушен , кротък , спокоен.Не знам дали писах преди, но от 10дни се къпем всеки ден в морето.На малкият много му харесва размазва се от кеф.Утре ще пусна снимки.Всеки ден сме голяма атракция като се къпем във водата.Хората ни наобикалят и гледат сеир Mr. Green.Други имам чувството, че ни мислят за луди, 3ти се възхищават и радват и т.н.
Отивам де си взема душ и лягам да почивам, че се размазахме от път тези дни и съм много изморена.
Лека нощт  Hug

# 103

Поздрав от мен към всички майчета, тези с по-големите дечица ще  разберат много добре за какво иде реч, а другите - какво ги чака  Mr. Green

АААААААА Уникално е!!!! за мен е писана тая песен  Joy мерси за поздрава Mr. Green
Мерси за поздрава и аз... в момента съм точно в тази фаза. Смях се с глас Елиг, благодаря ти!  bouquet hahaha Joy
Утре Борис тръгва на у-ще. Така се притеснявам, боли ме корема , свит ми е, сънувам кошмари. Crazy Не знае грам руски език , а на у-ще тръгва милия, ще има да го мисля. А той се радва , явно не осъзнава какъв зор го чака. Тези дни и учителксата ще му търся , че без допълнителна помощ няма да може да влезе в час без рев и тръшкане. Tired

# 104
Поздрав от мен към всички майчета, тези с по-големите дечица ще  разберат много добре за какво иде реч, а другите - какво ги чака  Mr. Green

Ели, страхотен поздрав! Ами това ни чака, май е хубаво да я разучим тази песничка и да ни стане химн  Crazy

Поздрави на всички празнуващи на патерици!

Общи условия

Активация на акаунт