ЮЛСКИ бебешоци 2009 - тема 6

• 13 253
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Мамб - силни гушки, мила. Дано вече всичко се е разминало и да няма усложнения.
Кари - и аз съм в групата на АМ. Не виждам защо някой трябва да те съди.
Мама Диди - и аз съм го нарочила този сайт, ама да видим и мен кога ще ме  #2gunfire
EliG  -  ooooh!
Сандра - давам водичка, като цокне два три пъти и спира. Но понякога не иска и се оправя от само себе си.

Мами да ви питам - като се уригват бебоците, имате ли чувството, че чак ги боли. Константин се уригва като тираджия и премрънква, някой път даже пропищи след оригнята.
Аз днес пак сбирам катуна и отиваме при мама и тати. Тати има днес РД, ще празнуваме и ще останем до края на седмицата. Ами като гледам времето май няма да можем да седнем под асмата.

# 106
  • София
Добро утро момичета.
Вчера ми умря нета и не можах да поздравя всички, които имаха имен ден - да са живи и здрави.
На патерици много честит рожден ден Сиси! Да си жива и здрава, много обичана жена и майка. Желая ти много поводи за усмивки и щастливи мигове с хората, които обичаш!
Мамбинка, звучи страшно твоето преживяване. Бързо да се оправяш. Hug
Джиджи, бързо оздравяване и много весело прекарване на морето
Карелия, както и другите са ти казали, ние тук не сме се събрали да се съдим, това е твоето детенце и ти решаваш как да го гледаш  Hug Важното е, че сега и двамата сте по-спокойни. Извинявай ако съм прекалено любопитна, но как наистина стигнахте до това решение?
Драга, то при теб край нямат тези изпълнения  Sad Дано успееш да отидеш на моренце  Heart Eyes
ЕлиГ, песничката е номер едно  Laughing
Зори, ама той Габко голям певец се очертава. Ама сладурко е голям.
Аз също много съжалявам, че не можах да отида на концерта, толкова много исках, но ...
Хубав ден на всички, дано са по-послушни бебоците днес.

# 107
Гледам че никой не е отговорил за ушичките. Почистват се само отвън, не се бърка вътре, то затова ограничителят на клечките е толкова голям. И все пак се събира ушна кал отвън,така че почиствайте  Laughing

# 108
Mambina, цедях само ако усетя напрежение и то на ръка под душа. Аз изпих 5 хапчета, че имах много кърма и се бях стегнала с един ластичен колан (това не го прави обаче, че не било хубаво)  Rolling Eyes Дано бързо се оправиш   bouquet

# 109
Бърз въпрос - имате ли периоди, в които бебетата само ядат и спят? Не знам от времето ли е но от вчера главно това правим... чак взех да се притеснявам, че е много дремлива. На всичкото отгоре и запек ни е подгонил  Confused

# 110
  • София
Добро утро и от нас!
Бърз въпрос - имате ли периоди, в които бебетата само ядат и спят? Не знам от времето ли е но от вчера главно това правим... чак взех да се притеснявам, че е много дремлива. На всичкото отгоре и запек ни е подгонил  Confused
Емили, тва все едно аз съм го писала. От вчера и ние сме така чак и аз взех да се питеснявам. Даже в полусънно състояние яде и веднага пак заспива дълбоко, мислех, че прз ноща няма да спи защото цял ден спа, но не спа и през ноща и сег продължава тази програма. И ние имаме запек.

# 111
Ем, Цветен прашец - щом нямат Т, значи всичко е наред. Спи им се на бебоците.

ПП - Имаше една приказка за едно детенце, което казва: "Омлъзна ми от тези възластни - един казва мълдай, друг не мълдай."

Ама и друга съм чувала, че една майка винаги се притеснява. Няма угодия за нас.

# 112
 Здравейте, момичета!  Hug Пак не съм писала отдавна, но все не ми остава време.

Мамбина, преживяването ти звучи кошмарно! Дано бързо се оправиш!

# 113
  • Велико Търново
Да, и докато спят растат Peace

# 114
  • Canada
Здравейте и от мен момичета,
благодаря за подкрепата относно решението ни да минем към АМ! Hug Стигнахме до това решение, защото първо доки ни каза за това мляко, че успокоявало коликите и бяхме решили да го пробваме; от друга страна - мъжът ми ме съжаляваше заради недоспиването и искаше да ме сменя през нощта, но няма как заради кърменето и цеденето. Отделно от това наистина си бях изнервена заради постоянните ревове и най-вече това, че нищо не му помогаше и аз се чувствах безсилна... А и скоро трябва да се върна на работа, а аз много пътувам.
в интерес на истината, не вярвах да се отрази толкова добре млякото, даже още не мога да повярвам, но фактът си е факт...
Много съм щастлива, че той е по-спокоен, а и аз имам време за Кари. Тя е толкова щастлива, че не съм постоянно с бебето на ръце, а имам време да я изкъпя, да й прочета приказки и т.н.  PeaceПреди това тати правеше тези работи. Така че се надявам че съм взела правилното решение, въпреки че първите дни много страдах вътрешно за това, че си  спирам кърмата... Sad
ЕлиГ, тази песничка наистина е много точна за майките... И аз съм в тази група... Laughing
Миласара, за Мадона - нямам думи. Много ми се иска да го гледам повторно по телевизията. Искрено завиждам на тези, които са били близо до сцената. Ние бяхме встрани, на седящите места. Пак я виждахме, но все пак по-отдалеч.
Мамо Диди, много ти благодаря за сайта за снимките. Определено ще ми е от полза...

# 115
  • София
Вярно няма угодия на майките, един път защо не спи после защо спи.

# 116
  • София
Здравейте!Ние пак имаме драма-този път девойката е с Т 38,5 CryДаваме си хомеопатични лекарства,да видим.Започвам да си мисля,че ако ще са такива кекави,да взема да отскоча до 4ти километър направо да ми дават жълтата книжка.То и без това съм кукуруку,а тези съвсем ще ме довършат.  CrazyЕстествено,и без това силно намалялата ми кърма,съвсем изчезна.Ей,като се разболее някое дете направо не мога да се позная.По принцип съм спокойна,но в такива моменти ме тръшва адско безпокойство ooooh!Айде,стига съм се оплаквала.

EliG,толкова ми е познато това от песента,че се чудя да плача ли,да се смея ли hahaha
Дейзи,приятно ми е да те "видя".Изкъпете малчо по веднъж и за нашите бебеци,че явно ще видят море чак догодина.Мислех да отидем през септември,но с тези болести...
Карелия,ние също бяхме на седящи места(друг е въпроса дали сме седяли Party).Едни приятели бяха долу и казаха,че не са виждали много добре,а са били на 20м. от сцената.

# 117
Мамбина, дано всичко се оправи! Разбирам те за болката и аз така си ревях, докато Андреа сучеше, за да ми спаднат гърдите. Стискам палци бързо да се размине.
Карелия, Мамбина, какви хапчета ви предписаха за спиране на кърмата? Кой всъшност ги предписва, личната, педиатърката гинеколожката? На мен ми писна вече това цедене, миене на помпи, шишета, после правене на АМ, пак миене на шишета, цялата процедура трае поне час и след малко айде пак. Да не говорим, че болката пак си я има дори и с цеденето. Така или иначе ако изцедя 40 мл. пак ще е добре и не виждам смисъл от това да се мъча и накрая бам цели 20 мл. Нощем особено ме тормози тази процедура, да не говорим, че тя се дере през това време, защото вече е много гладна. Така че, Карелия, не бих те осъдила.
А, тя Радина е отговорила. Рецепта трябва ли да Достинекса?
Да, Миласара, така си е, достоен син на баща си е Laughing.
Мама Диди, това фото е много добро, ние работихме с тях на старата ми работа, имат много добра техника.
Ели, страхотна песничка, много се смях, дано не ми излезе през носа след време Joy.
Тани, Андреа проплаква също понякога и тя има нещо общо с тираджиите според мен с нейните оригвания Laughing. Понякога ми се струва, ч еи като пръцка я боли. Да ти е жив и здрав таткото и дано да седнете под асмата.
За морето съм поставила ултиматум, да пита шефа си дали може поне петък да го пусне и ще ходим заедно ( ще се жертвам, че ще ходим за два дена), ако не го попита до днес слетобед се обаждам и си резервирам, товаря се на колата с бебето и дим да ни няма към морето.
о, вече се дере иска да яде, отивам да се цедя Sad.

# 118
  • София
Момичета,много жалко за проблемите ви с кърмата  Cry.Но нали за това е измислено АМ,като има някакъв проблем ,бебчо да има какво да яде.Друг е въпроса,когато мама иска време за забавления и не и се занимава с хранене на бебета.При мен пък нещата точно се урегулираха.Мога да кажа,че вече нямаме проблем с болки,запушвания,но пия Лецитин веднъж на 3 дни,гърдите са ми меки и дори вече спя по корем без да ме болят.Усещам се как чакам с нетърпение следващото кърмене,а и София май се научава да цока по-бързо,около 10-15 мин.Само вечер иска да яде поне час baby_neutral.
Драга,не му мисли,а заминавай,малко остана от топлото временце.Ако имах пари бих дошла и аз  Laughing
milasara,а всички у вас ли взимате хомеопатичните лекарства?Да не си прехвърляте едно и също един на друг,ми е мисълта.
Felicity81,не помага ли борината?Аз вече мисля да я спирам пък да видим,ако пак я боли ще я възобновя .
Fortune , спокойно,те децата по-лесно и бързо се адаптират.Дано не се тормози малкия. Praynig

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 13:56 от Mime-to

# 119
Айде нахранихме се, изцедих цели 30 мл. при положение, че яде 120 мл.
Миласара, дано бръмбърка се оправи Hug.

Общи условия

Активация на акаунт