Бихте ли родили у дома? - 1

• 29 313
  • 362
  •   1
Отговори
# 345
А, сега вече и детето имало право на избор Joy
Вие като ходите до тоалетна - пускате ли детето да ви гледа, щото иска?

Да Simple Smile кръстосваме "шпаги" и правим състезание кой по нависоко ще метне ... дори заедно опикаваме дръвчетата в парка, където тоалетни липсват...

Друга пирчина, поради която ми се гади от такива сценки е, показността на голотата пред децата.

Ако тебе нещо те притеснява голотата ти, ако се срамуваш от нея ....си е твой проблем.
Но да вкарваш този комплекс в децата е грехота...

# 346
Кати, синът ти иска това, което пиеш ти, а не бира... (освен ако вече не се е запознал със вкуса, познава цвета и другите характеристики на питието и може да го разпознае сред други, за да поиска точно него)
Вилико, твоето дете иска да прави, това което правят възрастните - съвсем нормална детска реакция, така се учат...

# 347

Друга пирчина, поради която ми се гади от такива сценки е, показността на голотата пред децата.

Ако тебе нещо те притеснява голотата ти, ако се срамуваш от нея ....си е твой проблем.

Не не ме притеснява, но няма нужда дъщеря ми да ме вижда разчепена и да изучава женската анатомия чрез моята вагина.
Между голота и голота има разлика все пак.

# 348
  • София
Кати, синът ти иска това, което пиеш ти, а не бира... (освен ако вече не се е запознал със вкуса, познава цвета и другите характеристики на питието и може да го разпознае сред други, за да поиска точно него)
Вилико, твоето дете иска да прави, това което правят възрастните - съвсем нормална детска реакция, така се учат...

Да, опитвал е, знае, че именно бира иска.
Това, обаче, не е повод да му връча бутилката.
Мисля, освен това, че е крайно време да му връча ключовете от колата - от кога интуитивно гледа да се намърда на шофьорското място и да върти волана...

# 349
Е, детето също не знае що е то раждане и по същата причина проявява интерес  Crazy

Кати, пиши справя ли се, за да мога да съм спокойна -като кача моя на багера  Joy

# 350
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Meg!, моето дете избра да бърка по контактите вкъщи като беше на 2 години. Е, повярвай ми, аз такова нещо не съм правила. Нито пък баща му.
Трябваше ли да го оставя да го "тресне" тока само защото това е бил неговия избор??

# 351
  • София

На теб това може би не ти е известно, но думата "грехота" произхожда от думата "грях" и има сходно значение.
Да познаеш голотата на родителя си - ако беше прочел Левит щеше да знаеш - е грях.
Да предпазиш детето си от грях - не.

Добра идея е преди да използваш религиозни - или каквито и да било специализирани - термини, първо да се запознаеш със значението им.

Е, детето също не знае що е то раждане и по същата причина проявява интерес  Crazy

Кати, пиши справя ли се, за да мога да съм спокойна -като кача моя на багера  Joy

Все още правим сухи тренировки. Справя се добре със "завий наляво - завий надясно", знам ли, може би вече му е време...
Но ти как ще купуваш багер - не знам...
Смятам, налага се да си смениш областта на работа, като ще си пазаруваш багери, барем вземи и някой бетоновоз и почвай да строиш...

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:04 от AnMary

# 352
Според мен има доста хора  които не могат да направят разлика между естественото и перверзното. Едни от незнание, други от нежелание, а на трети просто им се иска да са по-различни.

# 353
Аз се питам, защо след като един човек желае да сподели раждането на жена си с целия свят, отказва да сподели и религиозните си разбирания и убеждения. Някой беше попитал Бащатко каква религия изповядва и той отказа да отговори. Оставам с впечатлението, че не трябва да се срамуваме да родим в тоалетна или да го направим в присъствието на децата си, но е нежелателно да говорим за религията която изповядваме. Раждането е любов, а религията какво е.......тайна която трябва да запазим само за себе си или......?

# 354
  • Видин
Аз го питах каква религия изповядва ... защото ми стана много интересно. Но явно е тема табу. Не съм запозната със сектите, но на нещо такова ми мирише.

# 355
защо след като един човек желае да сподели раждането на жена си с целия свят
Изпуснала съм този момент относно Бащатко.  Simple Smile
От секта ще да е.  Laughing
И дългокърмещите са сектантки.

# 356
Когато разгледах снимките на Людмил имах чувството, че виждам моите съседи които заминаха да живея на брега на езерото Тиберкул  в градът на Слънцето. Те живееха в хармония с природата. Никакви лекарства, никакви животински продукти, жената беше кожа и кости, а детето кашляше ужасно но майка му го лекуваше с билки и отказваше да го заведе на лекар.

# 357
Догадките са основателни първо, защото бащатко не отговаря, второ - защото подобни мисли, виждания и съответно действия са изключение, което е непонятно за здравомислещите хора, които търсят обяснение.

# 358
Изключение е за вас.
Не смятам, че някой е длъжен да отговаря на въпроса каква религия изповядва.

Кой е здравомислещ и нормален е малко спорен въпросът.
Нездравомислещо е да се търсят разни обяснения от напълно непознат човек.

Никакви лекарства и животински продукти- тази религия и на мен ми харесва.  Laughing

# 359
Вери на теб може да ти е смешно, но когато видиш едно болно дете което се мъчи и родителите му ти кажат , че те не бива да се месят в работите на господ не знам дали и тогава ще ти е смешно, да наблюдаваш агонията на това дете.
Аз съм православна християнка и не се притеснявам да го кажа. За мен религията не е нещо срамно, което трябва да се крие и да не се споделя с другите.

Общи условия

Активация на акаунт