подсъзнанието може всичко 14

• 105 390
  • 462
  •   1
Отговори
# 180
Искам да ви попитам нещо за Обреда за получаване на пари .Монетите трябва да са 55 броя х 5 ст.   или 55 броя х 50 ст.Нали така?

Това къде го пише?Защото и аз четох,но не разбрах че трябва да са определена бройка

# 181
  • Добрич
Цитат
Сутринта в деня на новолунието, или в първата седмица след него, в тази касичка /банка/ пускаме 55 монети – по 5 или 50 стотинки.

От тук

# 182
Момичета, знаете ли за този семинар другата седмица?
http://www.kehoeducation.com/content/view/10871/326/lang,bg/

и сигурно знаете  за семинара на Кехоу догодина  в София
http://www.mindpowerbg.com/

# 183
Искам да ви попитам нещо за Обреда за получаване на пари .Монетите трябва да са 55 броя х 5 ст.   или 55 броя х 50 ст.Нали така?
А следващото новолуние е утре ,нали?

juliet ... следващото новолуние е на 18 септември и започва в 21.45 часа. След този час, вече може да се правят всички ритуали, карти на желанията и разни други вълшебства Heart Eyes

Мише,  имам предложение в следващата темичка, да вкараме и Лунен календар за 2009 година. Явно имаме нужда от него  Grinning

Ето един  хубав лунен календар,много хубаво е разграфен.... и има интересни нещица в сайта, но може и да намериш друг, ако желаеш  Hug

Благодаря за филмчето"Разговор с Бога" Hug Вече го предложих на две приятелки и те го гледаха....очаровани са!  Heart Eyes

Монда...благодаря!    bouquet И блезе им на тези, които са България и могат да идат на тези семинари! Hug

# 184
  • София
От една друга тема попаднах на линк към вашата тема и, ако нямате нещо против, ще се присъединя към вас.  Simple Smile
Не съм чела от самото начала, тази вечер това ще правя.  Simple Smile

и сигурно знаете  за семинара на Кехоу догодина  в София
http://www.mindpowerbg.com/
Ех... точно на рождения ден на мъжа ми.  Confused

# 185
sVeshti4ka , добре дошла   bouquet

# 186
  • София
Винце, имаме фазите на Луната на първа страница. Линкът е към този сайт, който според мен е доста авторитетен - http://wise-obs.tau.ac.il/~eran/Sky/MoonPhase.html
Вярно е, че не са представени схематично отделните фази и ще добавим и този, който си пуснала  Hug

Добре дошла на sVeshti4ka   bouquet

Вела, последният ти пост ме накара да се замисля... Дали от толкова много четене и мислене не сме станали прекалено мнителни и подвластни на различни съмнения?  newsm78 Улавям се, че доста често съм мнителна, въпреки че  си припомням перидодично споразумението "Не прави предположения", не винаги ми се удава да го спазя  Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 21:38 от mijjjka

# 187
  • Варна
sVeshti4ka ,Добре дошла  bouquet

Момичета,нещо не съм в час.вчера и днес ще се пръсна от нерви,направо съм като буре с барут...какво става не знам ooooh!
Втълпявам ли си незнам,но съм забелязала че около пълнолуние винаги е така...Има ли нещо такова при друг.?Повтарям си утвържоденията,животът ми е в ред,всичко е супер,а аз съм готова да убия някой..

bouquet

# 188
  • София
....а аз съм готова да убия някой..  bouquet
Хихи...не си сама. И аз вчера бях готова на същото  hahaha

# 189
  • България
Винце, благодаря за мантрата. Отдавна не се бях сещала да си я пусна  Hug Тези дни и аз не се чувствам ама никак добре психически  Confused

# 190
  • Добрич
На мен денят ми също беше напрегнат. Зная много добре, че на 4-ти е пълнолунието, но не го свързах с това. Сега, като прочетох постовете ви, се успокоих / Laughingнамерих си причина за раздразнението Laughing/.

Спокойна нощ на всички и чудесни сънища!

# 191
  • Tам през Атлантическия океан
"Мислено си представи онова, което би нарекъл чудо. Задръж видението. Отхвърли неверието и скептицизма. Позволи си да предприемеш пътешествието към истинската магия."

Hug Бъдете любов

Хубав ден  Grinning

........................

Татко забравя

..............това ме накара де се замисля ,...... разчуства ме .......... ,върна ме назад и се замислих за настоящето ........

Desss, винаги даваш интересни линкове. Разгледах и други страници от линка, който си дала и си харесах Приказка за мечтите:

Цитат
Както винаги става с мечтите - мечтата на всеки се сбъдва, но съвсем различно от това, което си е представял.
Така е Hug
"Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят."

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 08:05 от Desss

# 192
  • Бургас
Момичета ,ще соделя с вас 2 мои "малки тайни " Simple Smile Може да помогнат на някой .

Повече от година ежедневно повтарям на детето "Ти си здрав и силен " и го карам да го казва и той на глас ,както и го прилагам за себе си и близките си.Мисля ,че има голям ефект.Избягвам да муказвам ,че е болен ,ако не е добре за момента му казам,че всичко ще мине бързо и леко  Peace

Другото - когато не се чувствам в хармония си представям ,че над мен "вали " светлина и листенца от рози .

# 193
  • София
Добро утро, момичета! Благодаря за сърдечното посрещане!  Hug
Искам да ви покажа линк на темата, откъдето скокнах и при вас - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419842.0
Сходна е и може и вие да се включите. Признавам, че още не съм прочела всичко. И двете теми са ми интересни и почнах по-малко да чета от самото начало, отделно си правя и нов блог за да заместя този от подписа ми и това ми отнема доста време. Обаче защо почнах да го правя.
Преди два месеца имах дълго пътуване с влак и си бях взела да чета "Тайната" на отиване, обаче за връщане нямах какво да чета и си взех една тънка книжчица на Бодо Шефер "Мъни или приказка за финансова независимост". Написана е под формата на приказка с практични съвети за това,как трябва да се организират нещата към пътя за финансовата независимост. Признавам, много ми хареса. И въпреки, че съветите са съвсем практични има и теза за вярата в успех, задължителна благотворителност, а също и постъпки, подпомагащи бъдещия успех. По-точно всички тези съвети се допълват и в следващите книги на Бодо Шефер, които прочетох в нета на руски, защото няма преведени на български.
ето ви линк към едната от тях - Парите добре влияят на жените  Laughing Те наистина добре влияят, ама и ние трябва да се погрижим за тях за да сме независими и свободни в действията си. Wink Има и много други книги (те са в страничната лента), които ще са ви от полза.
Та по съвет от едната от книгите му започнах да действам по блога ми. За много от вас може би това е нещо обикновено, но толкова ново за мен и бях толкова далеч от тези неща, но ето че от четене, разглеждане, питане и съвети от един пич от нета се научих на някои неща, за които не вярвах, че ще мога някога. HTML за мен беше съчетание от заглвани латински букви, а сега дори нещо " кльопам". Laughing
Мисълта ми е, че човек трябва постоянно да прави стъпки за израстване, стъпки, които още повече ще му помогнат да вярва в себе си, в силите и възможностите си!

ре Fresh нато Gale , аз подобно на теб действам с децата си. Когато някой се удари и се разплаче, аз повтарям "мина, мина вече". Карам голямата да се концентрира на отминаването и липса на болката. Помага, макар че обича да се поглези, плачейки за болката си. Laughing От курса на "Хосе Силва", който посетих преди няколко години (доста вече, като се замисля), научих, че трябва да се говори за събитията така, сякаш са се случили вече или се случват, а не за в бъдеще, защото така е малко неопределено.  Simple Smile

# 194
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета , вижте какво намерих докато се рових за инфо. как луната и фазите и ни въздействат/влияят  Wink  http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=389  Hug

Общи условия

Активация на акаунт