На море в Гърция - 2

• 156 326
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
района около Паралия Катерини е гадно място за евтин плаж.
имахте възможност за Порто Карас, трябваше да я използвате...

# 646
  • София
belinda важното е,че хубаво сте изкарали и не е пропаднала ваканцията Ви.

# 647
  • с/у ОколоМръсТното
Аз харесвам градчето Катерини.

А в Порто Карас плажа не струва. Само басейните и затворения комплекс.

# 648
  • София
Шани, едното е Мичурин, другото е Албена. Simple Smile

# 649
  • Има много детски смях.
Аз харесвам градчето Катерини.

Аз- само една определена кръчма в Катерини  Laughing

Тази част на Гърция като цяло ми е изключително неприятна от край време. Важното е, че компанията е била на ниво все пак  Laughing

# 650
bibi, ние бяхме в океания през януари, а наши приятели през юли. писала съм в по-стари теми за нашия престой. хотелът е голям на малко пространство, не е като турските на широко и да не усещаш колко хора има.  инклузива им не се различава много от добрите четиризвездни хотели в халкидики. стаите са просторни и приятни, но не бих го избрала за лятна почивка. сравнение с турските петзвездни изобщо не може да се прави. ние в края на юни бяхме в портес палас и прекарахме по-добре, а миналата седмица на тасос ми беше още по-хубаво Grinning гърция не е за олинклузив според нашето семейство.
и в тая връзка - хвърлила съм око на крит през януари, но за по-дълго - 30 дни. всяка информация ще ми е от полза - пътуване, настаняване, живота там. помагайте, моля.

# 651
  • София
В Порто Карас беше само предложение от нашата агенция, не официално потвърдена опция за замяна от ТУИ. Съответно в петък ве4ер още нямаше потвърждение, нямахме време да 4акаме да се натуткат и не на последно място, във втория вариант за по4ивка към нас се присъедини още една двойка. Предпо4етохме компанията пред джиджания комплекс и не съжалявам - така не съм се смяла отдавна, много весело си изкарахме Grinning

# 652
mira70,
Преди 2 години бяхме на о.Крит!
http://www.amirandes.com/flash/index.php
С коли до Атина и после цяла нощ пътувахме с ферибот.
Островът е страхотен, смесица от много култури.
Почти целия го обиколихме, главните им градове заслужават да се видят, крайбрежията им са много китни.Туризъм кипи там от много отдавна!
Като остров на изток е каменист, а в западната си част е много зелен.
Това се сещам на първа мисъл...
п.п Поздрави на Пловдив!  Wink

# 653
Преди да замина се чудех защо не искате повече да ходите на море в БГ.Е сега разбрах,догодина искам пак там...
Нали?
И аз преди години за нищо на света не заменях българското море с друго, но бях до тук. Никога повече на море в България. Stop Confused

Преди броени дни се завърнахме от Сани бийч клуб. Който е бил там, знае за какво говоря! Peace
За мен и за семейството ми, това място е невероятно! Най-истинската и най-добрата почивка до сега от местата, които сме посетили. Много зеленина, страхотни градини, невероятен плаж и море, вежливо и ненатрапчиво обслужване, навсякъде е по-чисто дори от вкъщи  Shocked, разнообразна храна, места за разходка и релакс...
Има и подобрения тази година-това е новият спа център, построен на мястото на игрището за тенис...

# 654
  • София
Преди да замина се чудех защо не искате повече да ходите на море в БГ.Е сега разбрах,догодина искам пак там...
Нали?
И аз преди години за нищо на света не заменях българското море с друго, но бях до тук. Никога повече на море в България. Stop Confused

Преди броени дни се завърнахме от Сани бийч клуб. Който е бил там, знае за какво говоря! Peace
За мен и за семейството ми, там е най-истинската и най-добрата почивка до сега на места, които сме посетили. Невероятен плаж и море, страхотно обслужване, навсякъде е по-чисто дори от вкъщи  Shocked разнообразна храна, места за разходка и релакс...
Има и подобрения тази година-това е новият спа център, построен на мястото на игрищшто за тенис...

ама говори със снимки, с цифри  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. майтапа настрана. колебаем се между сани и океания в гърция/ или  турция за догодина през май, та събирам инфо. Grinning

# 655
Фран Джонсън,
относно Сани клуб, абсолютно те подкрепям!Вярно е за водата, храната, чистотата и т. н.
Сани клуб(по специално) според мен, е по скоро за деца за които се притесняваш и искаш да са ти пред погледа, ако са по-големи е по-подходящо в Турция, където има занимания и за по-големи деца, пък и олл инклузива си влиза в действие.
А, относно БГ черноморието, изобщо вече не ми е в мислите - мръсна вода, лоша храна, твърде много чалга живот.....

А за цени за Сани, бих препоръчла резервация преди 30/03, където за цени извън сезона (до 09/06) отстъпките са чудесни!
Иначе цените с като з 5 звезди комплекс!

# 656
  • София
Разкажи малко за Chrousso, чудя се за там за другата година.  bouquet
За мен беше много добра почивка.Всичко,което bibi е описала по-напред в темата е точно така.
Комплексът е много подходящ за семейства с деца и не само.Страхотна зеленина и природа наоколо,просто релаксирах.
Децата ми също са доволни и щастливи.Просто ги оставяш да тичат на воля,да играят.Осигурена е анимация,която не е върха,но все пак е нещо.Те се забавляваха,малката си намери и приятелка последните 2-3 дни.
До 31.08 бяха основно чужденци,но от 1.09 се засили българският контингент.
Плажът наистина е далеч,но ние нито веднъж не отидохме с кола.Върви се през горичка,пътят е около 10-15 минути.Това е един от минусите,но той се знае предварително.
Общо взето е спокоен,като изключим негрите и китайците,които минават и предлагат гривни,чанти,ластичета,финтифлюшки,масаж и т.н.Но поне не викат като на нашето черноморие.Просто кротко застават до теб и трябва да направиш жест,че не желаеш да закупиш стоката им.
Плажът беше във фасове и това ми направи много силно впечатление,но други боклуци май нямаше.
Водата беше чиста,а морето плитко.Чадър и два шезлонга 3Е за Chrousso Village,за останалите 5Е.
Хотелът също беше чист.Чистеше се всеки ден,а на 3 дни се сменяха чаршафи и кърпи.Дори в понеделник ни ги смениха,а ние си тръгвахме във вторник.
Имахме малък проблем с почистването,понеже започнаха да идват точно,когато сме се прибрали от плаж.Та се наложи да се "оплача" на рецепцията /камериерките не знаят английски,но успяха с жестове да ми обяснят,че работното им време свършва/.От там пък ми обясниха колко много стаи имали за почистване,но през следващите дни след връщането ни от плаж беше почистено.
Нашият апартамент беше точно срещу басейна и се откриваше страхотна гледка за мен.Обаче си беше и шумничко.Но това не пречеше на останалите членове от семейството да заспиват,докато аз си пиех кафенцето.
Другият много голям минус са пчелите.Много на брой,агресивни,особено ако има ядене около теб,не само сладко.
За храната,какво да кажа?Първите дни ти се струва,че е разнообразна,но когато останеш седмица вече си на друго мнение.
Базата ми за сравнение е Simantro Beach 4*,мисля че беше близо до Сани.Определено храната там беше по-разнообразна.Очаквах същото и тук,но може би по-добре така,че кантарът е безмилостно жесток към мен напоследък  Joy,защо ли?
Иначе персоналът в ресторанта е любезен,сменят се покривки след всяко семейство,което се е хранило.Когато дадена храна свърши на момента се изнася нова порция от същата.Няма вариант да свърши.
Точно на часа с толеранс до 5 минути прибират храната.Кой ял,ял!
Та с две думи,догодина пак бих отишла там!Само да сме живи и здрави! Praynig
Извинявам се за дългия постинг,надявам се да съм била полезна.

# 657
  • София
Ali&Meli, благодаря!  bouquet
Сани е много хубав комплекс, била съм в Сани бийч хотел, но се разходихме и до клуба.
bibi, според мен Сани пред Океания.

# 658
Илея , благодаря!
за месец престой ми се иска да намеря жилище под наем, не хотел, че много солено излиза Simple Smile
според картата на крит, големите градове са от северната страна. колко е развита южната?
пак благодаря!

# 659
ама говори със снимки, с цифри  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Почиваме там трета година и снимките са сигурно над 1000. Даже сме качили няколко в Google Earth.
Не съм ги подредила в албум, но ако има и други желаещи, мога да пусна снимков материал по-нататък.

Иначе цени е безсмислено да споменавам, защото зависи за кой период говорим, колко човека ще сте, стая или апартамент ще наемете т.н.

Тази година се разходихме до Simantro Beach 4*, който е на 5 минути с кола от Сани, но определено не ми хареса. На външен вид не отговарая на 4 звезди. Шезлонгите на басейна и плажа бяха отвратителни, басейните също. Самият хотел също не ми хареса. Не бих почивала там.
Абе, след Сани клуб...май вече нищо не може да ме впечатли на този етап.

Сани клуб(по специално) според мен, е по скоро за деца за които се притесняваш и искаш да са ти пред погледа, ако са по-големи е по-подходящо в Турция, където има занимания и за по-големи деца, пък и олл инклузива си влиза в действие.
Абсолютно съм съгласна, НО все пак зависи и от децата.
Двете ми дъщери не търсят анимация, забавления и атракции. Те са си/като/ две приятелки, които си организират сами деня-ходят на плаж или басейн когато поискат, прибират се в стаята също когато поискат. Запознават се с деца на тяхната възраст, говорят си, а вечер се разхождат до късно. Ние с тях май само вечеряме и закусваме заедно.
Именно за това харесваме Сани клуб, защото е много тихо и спокойно място, без забавления и атракции.
И Сани хотел е много добър за почивка, редовно се разхождаме до там, но определено клубът ми харесва повече.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:22 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт