Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Раче, чудесна новина е това, надявам се и вие се радвате!
На Бу, честита Яна да и е много здрава!
Бабълче, Рени  Hug и здрави деца!
Нуни, ваше ли е кучето? Какво ви чака, ако е така  Wink

"Р" по скоро не казва или е някакво много бледо. Но поне не го замества както правеше преди.
Цветовете ги знае от доста време, но и рисуването и е страст, така че познва вече и нюанси.

Новата и страст е да пише букви, и се справя бих казала отлично. Има проблем обаче с наклонените черти и разни М, А, Л, К не и се получват. Виж цифрите още не ги разбира, не разбира как примерно 2 може да означава две при условие, че не са написани две неща, които да преброй.

# 151
Бабъл,  Hug!

Вили ме изненада, че си познава буквата на пътя на една BUS - спирка.  Shocked
Не знам, кой й я е показвал и учил. С брат й на тази възраст бях по-амбициозна. Embarassed

За една смешка по тъжен повод се сетих: когато съобщаваха за смъртта на П.Суейзи, се оказа, че е набор на баща ми. Пепи гледа, слуша и заключава - "Богатите хора изглеждат винаги по-млади!"........ Wink

За "р"-то още щях да пиша, че и според мен 4-тата година е преломната.

# 152
Здравейте ,ето и снимка на моето пораснало момче http://halapela1.snimka.bg/family/elica.273808.14900610#  .
Вече и домашно имаме, обаче много ги криви тези чертички  Tired .Иначе за сега му харесва  да ходи на училище ,за по нататък ще видим.
Инес  казва  р доста отдавна ,обаче цветовете ги бърка много.
 Честит имен ден на всички    празнували вчера на патерица  Simple Smile .

# 153
  • 2 етажа над тавана
Здравейте ,ето и снимка на моето пораснало момче http://halapela1.snimka.bg/family/elica.273808.14900610#  .

Адашче, милия изглежда така крехът под тежеста на ученическата чанта Wink Да я пълни само със шестици! Hug

# 154
  • нейде там, където ....
Честит празник на патерица на всички, имали повод за празнуване тези дни!   bouquet

Раче, честит розов щъркел!  Hug Понеже са ни на една дата момчетата, да кажа, че имат и обща черта - говоренето избирателно с хората и по-точно неговоренето с госпожите  Crazy Повече от година в яслата не искаше да говори с друг, освен с педагожката, която идваше при тях 2 пъти седмично (май) и старшата сестра - влиза при тях при някакви проверки и по заместване. В новата градина също не говори с всички, но с две от госпожите, които той не хареса, май градината се е разделила. Не ще да е било напразно  Thinking
Р не казва добре, но и не му давам зор. Батко му е с френско такова и нямам намерение да ги пращам на логопед.
Цветовете познава, сега сме на вълна марки коли. С букви и цифри не му се занимава, както и майка му не се занимава с него достатъчно Embarassed . През почивните дни ще съм сама с двамата и сме планирали някои занимания от приложните изкуства.

# 155
  • София
Рачееееееееееее, ей как се радвам! Човек трябва да опита и от двете, че да усети и двете радости! Браво!

Мати, също проявява некакъв бойкот към г-жите, например поне 2 месеца след акто беше ходил на ясла разбрах, че се усмихнал! Като го знам колко е захилен се изумих, че чак тогава се усмихнал и те установили, че имал хубава усмивка! Сега ще видим как ще ес новите г-жи като тръгне след празниците в първа група!

# 156
  • София
Раче, страхотна розова новина!Честито!
Ти как реагира? Аз като разбрах, че Влади е момче /въпреки, че исках/ голям рев изревах-най-вече, че няма да знам как да го гледам като е мъжко. Mr. Green

Соня днес е вкъщи, защото и тя е със сополи от снощи. Тъпото е, че аз ги разболях и двамата. Sad

Хубави почивни дни ви желая, ние няма да ходим никъде, тук сме си.

# 157
Ей, Раче, честито. Ти май искаше момиченце! Много ще ви отива едно такова, а Емко да е батко на мома! Hug Коце сигурно и той е доволен, художник излезна, освен, че е майстор! Joy Браво , да ви се роди жива и здрава, ама айде да не е над 5 кг Crazy

Тони е леко пресипнал тази вечер. Иначе май е доволен от градината - посреща ме с усмивка. Надявам се тези госпожи да са малко по-серт и да гледат на криво сополивите, които им водят, макар и ние в един момент да се наложи да го заведем така, поне така се зарекох - ако е сополив, но нищо друго - ще ходи! Whistling
Едната е по-строга и според мен е кофти госпожа, другата е много мила, някак с обич говори за децата и самият й тон към тях е добър. Тази дето е серт днес ме разпитва все едно съм студентка на изпит, много ми стана неприятно, но не си поплюх.
Каза, че не им давала играчка, с която да спят, това било вреден навик Rolling Eyes и само ако ревял някой много, само тогава го допускали. Thinking Аз понеже я погледнах малко така....всъщност спрях да я гледам и говорех докато си оправях багажа и тя каза, че ако съм настоявала щели да му дават играчка. Той няма нужда да гша нещо, поне не в градината явно, но се зачудих що за педагогическа психология е учила тази и каква педагогика и човечност води в градината... newsm78

# 158
Да ви почерпя за моето братче! Днес става на красивата възраст 21!

Леки празници, на които почиват и спорна седмица, на които работим от днес  Wink

# 159
  • Русе
Смини, що така(на работа)? Hug
Да ти е живо и здраво братчето!   bouquet
Аз не съм на работа, но колежката е, и аз "съпортвам" от къщи.

Раче, честита розова вест!  stork-girl Как само ще му ходи на Емо да е батко-закрилник! Grinning

Бубке, честита годишнина на патерица! Още много такива да посрещнете!  bouquet

# 160
  • София
Приемат ли се нередовни писателки?!

До 6та страница съм стигнала в четенето и вече не се сдържам да драсна някой ред.

Морко се роди и за мен станаха преоритетни работата (платената) и другата, домашната (неплатената), нооооооо, тук съм пак, отърване няма.

Много празници изтървах, за което се извинявам, искренно желая, на мало и голямо - ЗДРАВЕ!

Ние, в общи линии сме добре, Стасунко ходи на ДГ 1 седмица вече и сега е на кантар да се разболее. За мое щастие успявам да пробутвам добри количества мед и клеева тинктура, давам витамини и засега (да чукам силно на дърво) положението е овладяно. Иначе началото на детско-градинския сезон започна добре, ДГ ни е ремонтирана, новите госпожи са много приятни, въобще засега всичко е ок.

Аз - работя, е, предпочитам 6ца от тотото, но нямам възможност за избор и желания в момента.

Ст си продължава да ми танцува "Бяла роза" по нервите, нямам време иначе ще го пусна в Продавалника т.е. Подарявалника.

Иленка, Стаско онзи ден, гледайки ме как се въртя около него, за да го храня ми се изсмя и ми каза "Мамо, въртиш се като мечка!"  #Cussing out извода е ясен - още доста кг за сваляне имам.

# 161
  • София
Сега като ви изчетох усетих колко сте ми липсвали...

Смини, да ти е живо и здраво братчето! И все така готин!   bouquet

Бубс, поплаках си на хубавите ви снимки. Щастието не може да се скрие, личи си на всяка снимка! Борис освен бъдещ голям хубавец е роден и на много хубава дата, и с това хубаво име - супер!  Hug

Енви, Ели, много ученолюбиви да са ви първокласниците! Помагайте им да имат интерес към ученето. Енви, сетих се, майка колко ми се смя на едно от първите домашни - 3 реда с точки. Аз не съм написала точки като точки, а малки, малки кръгчета (така ни бяха показали в училище как се пише точка  Crazy) и едно до друго (защото ни бяха казали да не са 5 точки на ред). Излеждало е така ооооооооооооо Вместо "браво" майка още ми се смее  Thinking

Хайде да измислиме нещо за среща този уикенд в "Ники"?

# 162
  • нейде там, където ....
Честит празник! bg

Ударили сме го на живот. Момчетата вече са достатъчно големи, за да се забавляват доста време, играейки заедно - радост за мамините очи  Heart Eyes
Дори в уроците искат да са заедно, като се наложи да купя и на Митко нещо подходящо - Моливко, за 3-4 години. Много е горд, като дращи по него, докато батко решава задачи.   Laughing Но и двамата си го поискаха, макар да мислех да сме в пълна почивка. С краснописа са скарани, но да не мислите, че им пука? Най-много Петьо да каже "И какво, нали е правилно и се разбира? И съм си най-добър по четене" Да се смея ли, да му се карам ли ... особено, когато на това място и Митко приглася "И аз съм най-добър на свичко, нали мамо?"  Crazy Joy
След малко ще излизаме на разходка и "да поканим Ивчо да ни дойде на гости с майката си, защото ми е приятел." Ще водим преговори и за останалата част от семейството Laughing Hug

# 163
След малко ще излизаме на разходка и "да поканим Ивчо да ни дойде на гости с майката си, защото ми е приятел." Ще водим преговори и за останалата част от семейството Laughing Hug

За моя Иво ли става въпрос?  Heart Eyes

# 164
  • нейде там, където ....

За моя Иво ли става въпрос?  Heart Eyes

bowuu Laughing
Ахам. Всеки ден ми говори за Ивчо и Криста. Ивчо е приятел, Криста - приятелка. Другите май не са. Девойката не съм я виждала, ама да не се заформи триъгълник  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт