Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
здравейте  Hug
клеева тинктура как се дава  newsm78

# 166
  • София
Привет!
Данче, звучиш добре! Радвам се да те чета!
Ние бяхме малко на Батак, ама сега пак бач - няма как!
За среща съм винаги за!
Да видим има ли още ентусиасти!

# 167
  • София
Много ведро звучите тази седмица, харесвате ми така! Hug

Айде бе, Данче, съвсем се затри! Naughty Липсваш много!

На среща много ми се идва. Засега нямаме планове, но свеките правят механа на село и ако ни викнат да помагаме, ще трябва да отидем. Всъщност, то май тая събота се работи, така че ще сме си в С-я. В неделя ли искате да е срещата, или събота вечерта?

За клеевата тинктура не съм много наясно, слагала съм няколко пъти в чая или сокчето. На шишенцето пише "10-20 капки се разреждат в 50мл вода, които се приемат 1/2-1 час преди хранене"  Питах педиатърката за слагане в носа и тя каза в никакъв случай да не капвам, защото ще се изгори лигавицата. Познавам майки, които само това ползват за спиране на сополи, но аз не се навивам да пробвам.

# 168
  • София
И аз искам на среща. Не знам дали се работи тази събота и на кой ще оставя децата.

Енви, кажи как изкарахте. Хареса ли ви там?

Клеева тиктура не съм давала и не знам как става.

# 169
  • нейде там, където ....
Клеева тинктура:
1) слагам по 4-5 капки в малко сок или чай, сутрин и вечер, като профилактика (не всеки ден).
2) 3 капки клеева тинктура с 10 мл сребърна вода или физологичен разтвор слагам в спрей от Олинт и пръскам при нужда.
Бях скептична, но ни помогна много.

# 170
От клеевата тинктура давам по 3-4 капки в една лъжичка с вода 30 мин. преди ядене.

# 171
  • София
Клеева тинктура давам (както Деси ми е казала) по 5 капки в лъжичка вода. Не всеки ден, защото не се лъже лесно малък овньо. Иначе направих капки за нос - в шишенце от Виброцил, сипах сребърна вода и се сурнаха повечко от 10 капки. Сега като легне ще му капна. Казва, че го болял носа, но бързо му минава.
И аз много се радвам на обичната ви компания  Hug

# 172
Рени,
изключително сме доволни! Hug Благодаря! Heart Eyes

Ако планирате Банско, и аз горещо препоръчвам това: Peace
http://www.bulgariaholidays-bg.com/hotelbg.php?H=2&PD=4

# 173
  • София
Добро утро, дами!

Нещо съвсем запустяло тук! Какво стана със срещата този уикенд, или няма да е този?

Аз пък съм много разочарована от Банско, като цяло. Преди ми беше любимо място за ски, но последния път като ходихме - ужасно мръсно, пренаселено, презастроено, съсипали са всичко хубаво в района и са изсекли половината гора. Да не говорим, че е значително по-скъпо от почивка в Алпите. Shocked Нещо ни е много изкривена представата за това, как трябва да се развиват курортите ни и как да се печели от тях.  Rolling Eyes

На нас вкъщи нещо вече ни е Коледно Mr. Green Валски всеки ден пита, кога ще завали сняг и ще дойде Дядото Коледа. Вчера искаше да ходим до мазето, да видим къде е шейната. Как ще устискаме още 3 месеца, не знам! Laughing

# 174
  • 2 етажа над тавана
Здравейте!

Напоследък рядко пиша, но като че ли не съм само аз.
В работата много време не ми остава, а вкъщи с дребната - съвсем.

За среща съм навита, но утре нали е работен ден, та предполагам почти всички ще са на работа. Ние ще сме до 13 часа, но пак няма да ми е много удобно след това за среща. А и вече е късно за резервация май. Та да я направим другата седмица?

Маги ходи на градина с желание засега, малко мрънка от днес, че не иска в градината, понеже някакво дете й викало, че е бебе, но като цяло е доволна, както и госпожите са доволни от нея. За родителска среща нищо не са казали още, макар че една от групите вече имаха.

Та това е около нас - все нормалните неща. Затова и много не пиша - нищо извънредно не се случва, нещата някак си се канализираха, слава богу, Маги спря да изпада така често в истерични ревове . Не че напълно са престанали ревовете, но поне са доста по-кратки и по-нарядко.

Слънчев ден на всички! Hug

# 175
Знаете, че не съм ходила много по хотели, но в Банско х-л България мисля, че няма да има аналог Peace

Тони е хремав Laughing Смея се, защото вчера на род среща вече ми кипна и има казах да се разберем вътрешно  децата с лека, силна, задна, предна и т.н. хреми ще посещават ли градина, или няма да посещават. Стана една какафония.  Joy Едни са против, други мълчат...ама е така, направо не се трае. Майка ми го взима от градина Тонката, вика ми, че е бил със спечени сополи по лицето, целия се е омазал, а учителката казала "А, нищо му няма, не съм забелязала" Crazy Та майка ми сега ми вдина кръвното по телефона какви са тез педагози, каква е тази система. Аз й казвам, че е вечния проблем, тя настоява, че навремето ако сестрата видела хрема не приемала детето и толкова.

За среща не съм готова. Този път пасувам, съжалявам, приятелки! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:44 от Чаено момиче

# 176
Привет и от мен Wink
Ние почивните дни бяхме в Прага. Много хубав град, невероятна атмосфера, чак не ми се връщаше ...
Ето малко снимки:

http://picasaweb.google.com/desi.mladenova/PragueZoo21092009# - Зоопарка на Прага - невероятен е просто ...
http://picasaweb.google.com/desi.mladenova/092009# - от града

За среща съм за, стига да не е утре, че съм на работа, иначе съм на линия Hug

# 177
Тук да кажа, че не сме скиори, не обичам сняг и спорт, та Банско ми харесва сега - есенен и пуст... Wink

Деси
, страхотна е Прага.  Peace А с агенция или сами бяхте?

# 178

Деси, страхотна е Прага.  Peace А с агенция или сами бяхте?

С агенция бяхме, тя ни осигуряваше полета, хотела и един тур на Прага с екскурзовод на български. Другите дни ни бяха свободни. Следващия път може и без агенгия да действаме, завързахме връзки с екскурзоводката, която каза, че няма проблем да и се обаждаме да ни резервира хотел когато и къде искаме в Прага Wink

# 179
  • Sofia
Здравейте момичета, тооолкова отдавна не съм нито чела, нито писала, нямам никакво време, днес почивам и от сутринта мия прозорци, а ще се опитам и да почистя, докато стане време да прибера Ивайло от градина.
Първо честито розово щъркелчена Рачето!   bouquet
Ние ходим от миналата седмица на градина, но Ивайло мрънка всеки ден, че иска да си гледа детско, че ще свърши, че няма да дойдем да го вземем....и това е всяка сутрин. Казва ми, че не иска да има приятели там, иска да си играе сам, за да не му взимат играчките... Sad егоистче ми е той. Иначе цветовете не познава, за него всичко е в жълто и червено, а отскоро и зелено използва, буквата Р не я казва точно, нещо между Р и Л е. Опитвам се да го уча стихчета и като го карам да повтаря след мен ми вика - Не говори!Стига! Стига! Аз обаче тъпо и упорито повтарям и след няколко дни когато му стане кеф, вземе та ме изненада и го каже почти цялото стихче - ей овне е това и когато му е кеф тогава. Simple Smile
Това е от нас - ежедневие!
Честито на всички празнували напоследък, да са здрави и много много щастливи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт