Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug

Раче, честито розово щъркелче   bouquet толкова се радвам за вас  Heart Eyes

Стенли от сряда е вече на градина, много му харесва, ходи с голямо желание. Там го хвалят, че е много самостоятелен, послушен и общителен, което много ме радва. Казва отдавна Р, познава цветовете, дори ги различава в нюанси - тъмно, светло и тн.

Деси, снимките са разкошни  Heart Eyes Следващия път пленума да е там, а  Mr. Green ще търсим спонсори от сега  Whistling

Ние почивните дни бяхме в Родопите отново, цялата компания от 11 човека, 4 деца на по 3 г и едно бебе Вики  Mr. Green Страхотно е, празнувахме 30 годишнината на кума, времето и то беше с нас. Ето снимки.........

Снимки от последните 4 почивни дни  Grinning

Лек ден на всички и слънчев уикенд   bouquet

# 181
Днес е ден за разписване май:) Хайде и аз.
Наде, Деска, страхотни снимки!
Енви, и ние бяхме в същия на фирмен купон. Много ми хареса хотела, страхотна кухня, приятни екстри. Но май е доста скъпо. Не че съм харчила де, всичко ни беше включено, но колегите се оплакаха, че бирата е 5 лв. Иначе есенно Банско наистина е приятно. Предполагам обаче, че Ренката е много права за зимата. Вече можеш да си подаваш хавлиите на съседите от другия хотел, страшно е.
При нас всичко е обичайното, бяхме при лелите ми и при татко за почивните дни. Пикници , разходки и вечер кръчма без дете. Симончето ходи на градина, използваме вечер последните слънчеви дни за площадката. Родителска среща още няма и така..
Днес си загубих документите в метрото. Много отзивчиви служители в момента ми ги издирват, но все пак зависи дали някой лош човек не си ги е прибрал де. Иначе ме чака разходка до районното.

На среща ще дойда, стига да не е утре.

# 182
Здравейте,
и аз да се разпиша днес Laughing
В началото на септември бяхме в Гърция за 9 дни. Изкарахме си чудесно - много спокойно и релаксиращо. Ето малко снимкиhttp://picasaweb.google.com/mdimcheva13/Fanari#
За 4 свободни дни ходихме до Варна. Едни наши приятели си дойдоха от Канада за 2 седмици и използвахме случая да се видим за повече. Очарована съм от града. Ето и снимки от тамhttp://picasaweb.google.com/mdimcheva13/Varna#.
Иначе новото при нас е, че Станислав ходи на ДГ от 2 седмици. Всяка сутрин се пазарим да не ходи и да идва с мен на работа Grinning Учителките казват, че много слуша и се справя с всичко, но страда за мен Cry Не знам до кога ще продължи сагата, но това много ме натоварва. Вечер го взимам последен или предпоследен и това още повече утежнява нещата. Но съм на работа до 17.30 и едва успявам да стигна в 18.00. Стани все още не казва добре Р, но прави опити. Цветовете ги познава от 2-годишен. Като че ли и ината му понамаля и е по-сговорчив.
Наде, Деси - страхотни снимки! Раче, много се радвам за хубавата новина за мома!
Утре и аз съм на работа. Sad
Лек и успешен ден на всички!

# 183
Аз рядко влизам, но все хубави новини случвам като го направя.
Раче, сбъдна ти се мечтата! Да ти е честит розовия щъркел, много се радвам за теб.

Бубс, другия ти мъж и той голям сладур, пу-пу!

Наде, страхотни снимки!

# 184
Това да имаш деца на ясла и градина не е работа. От вчера съм с диагноза синузит и бронхит и шепа антибиотици за гълтане и капане в носа. На дребните нищо им няма, те го изкараха като лека хрема и даже от градина не съм ги спирала. Обмислям дали да не си сложа противогрипна ваксина, защото проклетите усложнения ще ме довършат  Tired Чувствам се като туберкулозна. Не мога да се разкрещя ефективно, като се ядосам, защото гласът ми секва на интересните извивки, а към края на фразата вече се давя от кашлица. Чувствам се безсилна  Tired

# 185
Анелиз, я кажи, във Варна ли са тези палми? Shocked Снимките ви са много хубави, а ти все едно не си раждала, направо ви се възхищавам на фигурите, момичета! Не че нещо за възрастта, но все пак едно е на 24 да родиш 1-2 деца, друго е на 30 и нагоре, евала. И аз трябва да се засрамя и да се стягам да слабея. Thinking
Щляби, и ние така, тони като домъкне нещо от градината и като ни завърти ни разкъртва всичките. Дидо вече е хремав и подкашля дори, а следобед 2 пъти повърна. Дали е от сополите, или е от това, което му причини брат му на обед не знам, ама знам, че няма да имам спокойствие скоро! ooooh!
Тони да вземе да прескочи решетката, за да играе с него в леглото му, и като му сложил една играчка надуваема върху него, а той самият го яхнал....И аз добре, че чух как хиленето им премина в по-странен смях и не питайте какво го върхлетя нашия овенски батко. Сега съм прегракнала, а на него му горяха длго време бузи, уши, крака, всичко, което докопах. Но главната травма му остава крясъците и това , което изрекох. Даже се изпуснах и го питах крещейки какво иска, да направи нещо на брат си и да не мога да го погледна после цял живот.... Embarassed Дано забравят децата някои неща, че направо... А иначе всичко стана много бързо и май хванах язденето в началото. Опипах Дидо, не реагира болезнено на нещо, и корема му натисках - нормален ми изглежда...Уф, наоплаквах ви се.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 21:51 от Чаено момиче

# 186
Агииии, как така не си чувала за прословутите Варненски палми?  Crazy

Раче, страхотна новина!  Hug

Енви, честит първолак, май пропуснах снимките?  Confused

Ние се завърнахме, много сме доволни от почивката, догодина пак  Laughing

# 187
Татянкя, добре сте се завърнали Hug.Чакаме с нетърпение снимков материал Wink.
Ние този уикенд сме затворници вкъщи, т.к. Юл е с Варицела Confused.Кара я много леко, само с десетина пъпки, като дори вече спряха да излизит нови.Дано и така леко подминем страничните "екстри" след варицелата Praynig.
Рачееееееееее Heart Eyes, много се радвам мила за розовия щъркел  bouquet.
Бубс, Бобката  а и цялото сем-во сте страхотни Hug.
Наде, евала мацка за ентусиазма ви, невероятни снимки Peace.Дес и вашите от прага са чудесни, Юл ги разглежда и остана впечатлен и той дори Laughing.
Ние сме екстра иначе, аз служебно се доподредих, малко ми идва нанагорно, но...поне постигнах на края на първата си година тук това, което желаех.Да беше и Денката така доволен като мен Confused...Но няма пълно щастие както казва шефката ми Wink Wink
Готвя на Мъжлето за 30-тата му годишнита в четвъртък голяма изненада, и съм в еуфория от това.Поканила съм двамата му приятели и колеги от Сф със жените си на гости в Бс, а той дори не подозира че ще се празнува изобщо/не е фен на празнуване на РД по принцип/.Нещата с болестта на Юл се усложняват малко, т.к. двамата се гледат у дома и ще ми е трудна подготовката на вечерята ама.....ако трябва ще купя всичко готово, но ще го шашна Naughty.В този ред на мисли, приемам идеи в тази връзка....

# 188
Ванче, какви идеи търсиш? Mr. Green Може ако ти тряват час-два да го накараш да излезнат под якакъв предлог, знам ли и аз, и като се върнат - хоп, изненада! Ама не разбра какви идеи ти трябват ти обре си го замислила - аз много обичам именно такива изненади! Laughing
Дано Юл бързичко да пребори пъпките!

Вижте го Дидо какъв е сладур, на мама гордостта!

# 189

Мили дружки, почерпете се за наше здраве. Днес правим 6 години брачен живот  Crazy  Heart Eyes Blush Изкарахме страхотен уикенд  Hug

Видяхме се днес с Роди случайно в морската (тя ми извика, аз бягах след Альо), Тедко е станал невероятно оглямо момче, сладур и половина  Hug

Ванче, дано така леко да доизкарате варицелата  Hug
Татянка, добре дошли отново  Hug
Аги, хич не е до годините за фигурата - ами си е ген и воля според мен  Peace А за палмите  Twisted Evil Close
Юлче, да оздравяваш бързо, предполагам, че мъжете са ти доволни, че не можеш да викаш  Mr. Green

При нас новото е, че вече оконачатлено не спи вкъщи на обяд, хич не ми е добре така, че не мога нищо да свърша, ама какво да се направи. Ей сега заспа. И другото е, че май вървим към отбиване вече. И аз, и той сме готови, оставаме със страхотни спомени и усещане от кърменето  Hug

Хайде да гладя, лека нощ!

# 190
Смин, какво се мръщиш за палмите?
Много са красиви, от колко години са там?
Направо не мога да повярвам, трябва да ги видим наживо другата година! Mr. Green
Аз съм чувала за палми във Варна, обаче мислех, че това са от тези малките, които садят по морските градове, не съм помисляла, че може тазива големи да се пръкнат! Crazy ещо ми се върт, че преди няколко години се говореше, но кой да помисли, че са чак такива чудеси!

Честита годишнина! Да сте още много години един до друг, в обич и разбирателство!!!

Абе Дидо много реве тази вечер. Дали нос го мъчи, дали нещо дуго...утре ще трябва все пак да го заведа на лекар, че като реве и започва  да кашля повече, да не би да му е лошо , пък да не можем да го разберем това дете.... Thinking

# 191
Аги, мерси!
Ето примерна статия за палмите http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=3126&sectio … =2&id=0000502 - милиони левове за някакви си палми по улиците, а няма една здрава улица примерно, за детски градини и т.н няма да говорим. Всичката сме я втасали, че палми ни трябват  ooooh! Tired Фирмата, дето прибира зимата палмите и взема разбира се пари за тая работа, е на кметО жена му  Rolling Eyes....

# 192
Смин, навярно е така, както пишеш. Обаче зимата по Коледа като свети града се кефите и се снимате, нали?А представяш ли си какви пари се хвърлят за коледните украси, тях никой не ги бои обаче. Това е като моето тръшкане, че преди години за "мис мокра фланелка" даваха стотици левове, вместо да ги дадат за сираците, или всяка година правят някакви конкурси, простотии, а с един банкет по-малко ще спасят някой човек, на комуто е нужна трансплантация напимер - явно всеки гледа от собсвената си камбанария и това, че някой дава хилядарки за едно а не за друго, е как да кажа..въпрос на приоритети и морал. Не казвам, че е редно, но това да украсяваш града не е чак толкова лошо. Сега, друг е въпроса как така толкова левове на година трябват за поддръжката на тези палми, прибират си парички хората.... Thinking Тази година като има криза ако обявят, че няма да има Коледни украси как ли ще е...дали ще ни е по-лека зимата? Tired

# 193
О, напротив, и против зимната украса сме, но кой ли ни чува  Rolling Eyes Щото тя свети до март поне....стотици хиляди левове отиват....въобще..... ooooh!
http://bulphoto.com/events/15167/

# 194
Абе явно има много какво да се иска от управяляващите! Peace

Уф Дидо много кашля....това дете да не направи някоя беля? Cry Утре вечерта чак ще го водя на лекар. Някой да зне лек за кашлица на толкова малко дете?

Общи условия

Активация на акаунт