Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 097
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Май никой не иска среща? Моя ангажимент е за събота сутрин! Вие поне кажете за кога можете, ама никой нищо не казва?! Sad

# 211
Май никой не иска среща? Моя ангажимент е за събота сутрин! Вие поне кажете за кога можете, ама никой нищо не казва?! Sad
Аз съм за неделя Peace

# 212
В събота ще сме заети с родителски пазар и нямам идея в колко ще бъде, предполагам преди обед.
В неделя е мога по днешни сметки. Rolling Eyes
Но като цяло на мен този уикенд не ми е удобен, понеже майчинството ми го превеждат в началото на др седмица - сещайте се. Peace
Вие ве пак се организирайте, аз ще се опитам да дойда.

# 213
Мен не ме бройте, защото трябва да съм с гледен Вики, а с него с количката в центъра НЕ! а с колата пък няма къде да спра и го отлагам.

# 214
  • София
Този уикенд съм сама с Валски, че Пепи е в командировка и ще ми е удобна обедна или вечерна среща, за да може да спи малкия следобед вкъщи. Или може да се организираме за неделя сутринта с децата в някой парк.

Браво, Юлче! Хайде и другите болни да последват примера, и най-вече Магинцето! Hug

# 215
Добро ден!
Бързо оздравяване на деца и големи!
Аз също съм за неделята - с или без деца. За парк - прогнозата е 25 градуса, но дъжд.

Вчера беше родителската среща, Владо ходи и естествено не е запомнил много. Но имаме само  танци и футбол допълнителни занимания. Искаше ми се поне и английски. но карай, важното е да ги гледат добре и да са щастливи.

# 216
Кой питаше за пътепис?  Blush http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427327.msg12610575#msg12610575

Ние днес се гледаме вкъщи, Милена още в Турция беше хремава, тази сутрин имаше и Т, на обяд сме на лекар....

# 217
  • 2 етажа над тавана
За среща - както решите, когато кажете ще мога да дойда, стига Маги да не ми е все още с висока Т.

Татянка, гуш на Миленка, дано не е нищо сериозно.

# 218
Аз също съм съгласна за неделя по обяд.

НАде, викам ефективно вече, да  Peace

# 219
Ех, хубаво е да вляза и да видя изписани три страници от последното ми влизане.

Смин, честита годишнина с малко закъснение   bouquet.

Раче, много се зарадвах за малката бебка  Heart Eyes, наистина на Емича му прилича да е батко на сестричка.

Наде, а за теб нямам думи  Hug. Аз другата седмица съм най-накрая на контролен преглед след секциото и само мислим как да стане, най-вероятно Нора ще ме чака в колата с баща й.

Ваня, нямам търпение да разказваш как е минал РД, страхотно си го намислила.

Татянка, а снимки няма ли от вашата почивка? Или съм изпуснала!?

Ема ходи вече трета седмица на ДГ и става все по-добре. Вече не плаче, даже сутрин не ме будят, баща й я оправя и я кара . Аз съм дежурна по взиманията, но като се развали времето бабите ще поемат. Първата седмица и потече носа, но сега е Ок, дано не боледува много. Родителска среща вече имаше, много ми харесаха и госпожите и детската вътре. Леглата и при тях са на два етажа, но Ема ми казва , че учителката качва децата , а и си имат прегради, не може така лесно да се падне. Вече не иска да я храня , да я обличам, сама да се катери на тоалетната, да се мие  Crazy . Записах я на танци и приложни, английски само ако тя пожелае . Събрахме по 10 лв да има някакви общи пари, но иначе за нищо не ни задължават, ако родителите имат желание. Смятам да приготвя тайно една торба с играчки, казаха че приемат, и листа за рисуване да купя.

Много ми се идва на срещата , но не обещавам .

# 220
Добро утро  Hug
Вече сме октомври и всеки слънчев ден го приемам като подарък и време за разходки  Grinning
Ние сме добре, днес сме на консултация и после ще се отчетем.
Тинче, аз също другата седмица съм на контролен и ако и ти си в ТК може да ги докараме и докато едната е на лекар, другата да пази бебоците в колите  Mr. Green Пусни снимка на двете гаджета  Mr. Green
Юлче, сега мъжете да не вземат да ти предлагат студена кола или сладоледче, за да прегракнеш пак  Mr. Green И аз като теб им подвиквам редовно, сигурно ако прегракна ще са много щастливи, особено двамата големи  Joy
Отивам да чета разказа на Татянка  Grinning
Лек ден на всички   bouquet

# 221
  • София
Здравейте!
На срещата няма да дойда, че плануваме една разходка да Солун събота и неделя.

Соня ходи с огромно желание на детска градина. Много и харесва там, госпожите, всичко. Всеки следобед са навън и си играят много хубаво. И тя се облича сама там, защото пред ден цъфва с обърнати блузи, а един дойде и с панталона наопаки.Нашата род. среща е на 8, но ще я записвам само на модерни танци. Английският им е от 2 група, а другото е футбол.

# 222
Тинче, като й потече носа как се справихте? И спя ли я от градина в тази седмица?

Вече кой ден Тони си е вкъщи - на бебето хремата не минава, Саш започна да го боли гърло. Явно не само , че ни носи вирусчета, ами и ни ги лепи доста успешно. Ако и утре не са на добре нещата ще ги водя на доки да ги гледа и преслушва, а ако все така се задържат нещата  - другата седмица си тръгва на градина. За едната хрема няма да го държа вкъщи само.

# 223
  • 2 етажа над тавана
Здравейте!

За срещата отпадам почти на 100% - от снощи съм и аз с Т, а от днес Маги почна АБ - нейната Т не минава, вчера направихме рентген, който е идеален, дробовете йса супер, така че и пулмоложката потвърди, че е вирусно и да почваме АБ.

Аз съм като парцал от неспане, а сега и от Т - от тая гадната е 37 и нещо и много ме мори.

Добре, че свеки е тук да се занимава с Маги, а аз сега отивам да си легна, макар че Маги няма да ме остави да спя - само идва и ме дърпа да стана да си играем - на нея болеста не й се отразява изобщо, кипи от енергия и е жизнена, което е супер, но пък се надявамда ме остави малко да поспя все пак.
На родителската се изясниха няколко неща - креватчетата наистина са на 2 етажа, но нямат предпазни прегради, моля се да няма паднало дете - независимо моето или друго. Госпожите са всъщност госпожици - млади, готини, ентусиазирани, дано не им мине бързо ентусиазма. Помещенията обаче ми се виждат малки на фона ан яслените, където бяхме миналата година, а и групата е от 38 деца, та си представям те като се натъпчат там какво е. Директорката каза, че са въвели в менюто на децата корн флейкс, овесени ядки, пълнозърнест хляб, въобще - правят всичко възможно да разнообразят храната и да я правят все по-здравословна. Избираемите при нас са английски, футбол, модерни танци и плуване и ако се съберат достатъчно деца и народни танци.  Засега ще я запиша май на английски на танци, но да се оправи пък ще видим. Зимата ще имат и ски училище.
Лошото е, че децата в моменат ползват играчките на друга група, на която още не е приключил ремонта, но те ще си ги вземат и децата остават без играчки. Та ще купуваме играчки. Нямам нищо против, разбира се, но ми е странно нищо да няма в групата. ТВ-то и ДВД-то също ще си ги вземат другата група, искахме да купим поне СД-касетофон, но директорката не дава - имали били забрани. Надявам се да склони все пак, че иначе децата ще стоят и без музика - госпожите колкото й да им пеят не могат все това да правят. А музиката е нещо необходимо, поне според по-голямата част от родителите.

Още нещо щях да пиша, но забравих.

Лек ден ви желая и да стоите настрана от врусите и бацилите! Hug

# 224
Добро утро!  Hug

Ние си се гледаме вкъщи, Милена е все с 38, снощи 39, но иначе и тя се чувства добре  Crazy Ще видим как ще е утре, евентуално ще я водя пак на лекар.

пулмоложката потвърди, че е вирусно и да почваме АБ.   
newsm78  АБто нали не помага срещу вируси!?  newsm78

Започна есента, започнаха и боледуванията.....  Sad Дано скоро няма вече болни тук  Praynig Ели, да се оправяш  Hug

Тина, не си пропуснала, не съм ги качила още, много са, не ми е останало време за тях.

Общи условия

Активация на акаунт