Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 105
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Привет  Hug
Ех, аз още споменавам Юлчето с добро, че сподели за техните столчета  Laughing та и ние се обзаведохме с такова. Супер доволна съм и сега няма да ми се налага да мисля за друго столче Mr. Green
Ох с този грип, направо ... ooooh! аз до скоро не го мислех много, ама сега като навсякъде тръбят за него, като слушам колко грипни ваканции вече има ...

Аз да се похваля, че вчера бяхме на контролен за 3-тата сливица и засега е добре (пу-пу). Чак септември месец сме на контролен пак Laughing

# 541
  • София
Ох болна тема ми е столчето за кола... Ст неиска да го закопчава (глупости били моите приказки, че ТРЯБВА Станимир да е вързан в столчето) и като цяло столчето стои само за подпирачка на дупето, а той се вози подпрял се между предните 2 седалки. Чудя се дали ново столче ще промени тази порочна практика?!

Много е психясващо от всякъде, всеки да говори за свински грип... Големи надежди възлагам на нашите ваксини, но се  усещам колко съм вече притеснена и Станимир вдигне ли Т пак ще изкукуригам  Confused

# 542
Данче, мило, грипните ваксина предпазват само против инфлуенца, т.е. истински грип. Настинки, дори с Т (това което наричаме грип макар и да не е точно), пак ще имате  Sad
За столчето няма какво да коментирам, но покажи на Ст клипове от катастрофи с деца които не са били в столчета и да се надяваме че ще му дойде акъла в главата.

Ние днес спонтанно купихме ново столче. Бях изненадана че й става вече.

# 543
  • София
Знам, знам Танче, но нали знаеш, че човек за много неща вярва в това, в което иска да вярва, та и аз ИСКАМ и много държа наште ваксинки да ни предпазят. Второ - това мойто е хубаво самовнушение, положително мислене, а знаеш колко съм трудна на това, така, че дай едно рамо и не ми казвай, че ще имаме пак Т щот после на Скайп и на теб ще ревЪ  Mr. Green
Идеята за клиповете съм я мислила, но ме е страх да ги видя аз - после сигурно в никакъв транспорт няма да смея да се кача.

# 544
Клиповете не ги гледай ти, ти нали слагаш детето в столчето. Само ги намери и ги пусни на Ст  Wink

# 545
  • Русе
Привет!
Оф, Преслав точно в такава повдигаща седалка се вози, а мислех и на Диди да вземем същата, като мине 18кг... Rolling Eyes

За този грип, мисля, че много го раздухват - всяка година има грипове и починали от тях  Thinking... Ама, и аз от днес почнах да давам на дребните Осцилококцинум профилактично, да видим колко ще се опазим...

Така като гледам, Дилянката е тамЪн за Мати  Wink - висока е 106см, ама за номера на обувките не може да се мери с Мимата Crazy, носи 26-ти. Много голяма изглежда, все по-често с Преслав ги мислят за близнаци  ooooh!.
Тука може и за ученичка да мине  Laughing: http://aprilkidwe.snimka.bg/baby/dilyana-na-ilenka.62185.15712774

Юлче, нямаш ли снимка да те видим с прилепите на главата? Flutter

# 546
Аз никога даже не съм обмисляла вариант повдигаща седалка. Много нестабилни ми се струват. А и съм много доволна от нашите столчета. Децата ги возим без якета в колата по принцип, защото много се потят. Наскоро повдигнах само облегалките за главите с една степен нагоре, че са порастнали и на Иво му беше вече неудобно.

Иленка, тя Диди винаги е била доста висока, няма скоро да забравя как се изненадах като я видях за първи път, Иво беше така тапа в сравнение с нея  Laughing Снимки ще покажа, като ми ги пратят.

# 547
  • София
Танче, а защо точно тази марка? Предполагам си я проучила и затова питам за инфо? Вие такова ли взехте? Гледам в този сайт имат и на Рьомер 9-39 кг, но е малко по-скъпо.

Илека, удобрявам кандидатката, ама чакай да питам и момъка дали я харесва! Laughing Crazy
Тази снимка е ...http://aprilkidwe.snimka.bg/baby/dilyana-na-ilenka.62185.11561018

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 11:27 от Вени*

# 548
Тъй, тъй!
Тони не е хич добре. Няма Т, няма хрема видима, но пък през нощта пак е кашлял и е повърнал. И сутринта рано пак така се закашля и повърна. И сега при дежурния лекар пак повърна. Но той каза, че е от някоя храчка, задавя се и така. Няма Т все още, болеше го корема, но му е мек, каза, е е раздразнен. Засега сме на капки за нос и прскане на гърлото, ей такива работи.
Аз съо като Тони, ама кашлям много повече, както и имам жестока хрема. Така е, Мони ме довърши с неговата хрема, явно все пак от него сме пипнали. Дидо го закарахме на майка ми, нали сега е безработна, та й отворихме малко работа Laughing

Иленка, супер е мацето! Опашки от момчета ще има някой ден пред вас hahaha

# 549
Вени, при тазгодишния тест (м. юни 2009) седалката на Сайбекс беше победител. Пак е с Изофикс, нея взехме (с друга тапицерия), в магазина беше 150евро но в майтойс с доатвката щеше да е само с 6 евро по-малко и за това я взехме от магазина.

От столче 9 до 36кг няма смисъл на този етап. Комбинираните класи не са толкови добри в тестовете. Ако държиш на Рьомер, този модел http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.06/1824331 също е добър, беше победител при предния тест през 2007година.

# 550
  • София
В какъв смисъл няма смисъл от столче 9-36, нали това е столче 9-36 кг.?
Иначе точно товя разчитах да ми кажеш - за тестовете. Мога ли да разчитам на помощ при поръчката, ако имам нужда, макар че предполагам Милен ще се справи, защото учи една степен немски? Аз направих регистрация в сайта, искаха ми и последните три цифри от номера на картата и това леко ме обезпокои, но...доколкото си спомням ги искаха  и предния път.

# 551
Не, това за столчета от 15 до 36кг  Wink  Ако не държиш да е Изофикс, това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.05/1778920 е добра алтернатива, а това е по-новият модел http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.05/1778925. 3те последни цифри не бива да те притесняват, в тази тема няколко момичета са поръчали от там, а в На Пазар има цяла тема за този сайт и постоянно се правят общи поръчки, та може и да се включиш към някоя  Wink

# 552
  • София
Да, разбира се че 15-36, не 9-36 Embarassed!
Тя доставката не е кой занае какво, но ако в обща поръчка се намали - защо не?! Ще прегледам там, а иначе на изофикса държа и ще бъде такова.
Мерси, Танче, още веднъж! Hug

# 553
  • нейде там, където ....
На тези столчета не им ли се маха в един момент облегалката и пак остава седалка, закрепена с колан за седалката на автомобила  newsm78 Нещо не мога да си представя дете над 7-8 години в такова столче. Аз и не можах да го събера там, де, след шестата година още.  Thinking

# 554
На тези столчета не им ли се маха в един момент облегалката и пак остава седалка, закрепена с колан за седалката на автомобила  newsm78 Нещо не мога да си представя дете над 7-8 години в такова столче. Аз и не можах да го събера там, де, след шестата година още.  Thinking

Не не, облегалката си остава. Съседчетата са 2ри и 3ти клас и се возят в такива столчета, без проблем, а не са миниатюрни  Laughing  Точно облегалката, и то най-вече частта за главата, е най-важна  Peace Но и с облегалката се ползват коланите на колата.

Общи условия

Активация на акаунт