Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Изискването тук е деца под 150 см и под 36 килограма да ползват столче или седалка. В момента има хайка за колани и глобяват яко! това включва и столчетата също.

# 556
Да, и аз видях, че има хайка, така и трябва.
Вени, столчето ви е много хубаво, много ли му е малко на Матю?/Тони така го нарича/ Laughing

Пуснах му кръвна картина на Тонката, има утайка 22, инае всичко друго е в нормите, май засега сме добре, поне не е кой знае какво положението, ама така се е стреснал от повръщанията, че сега само това мисли - кога ще повърне за пореден път. ooooh!

# 557
  • нейде там, където ....
Изискването тук е деца под 150 см и под 36 килограма да ползват столче или седалка. В момента има хайка за колани и глобяват яко! това включва и столчетата също.

Това значи ли, че деца над 36 кг, па били те и под 150 см могат да се возят без столче?  Thinking Мислех, че ограничението е възраст и см. То и затова на нас не ни стават столчетата и ползваме за баткото повдигаща седалка само  Embarassed Confused Crazy ooooh!

# 558
И нашият батко отдавна е над 36 кг. Blush
Да, в Закона за движението по пътищата границата е 150 см и 36 кг, а не възраст, с много условности - на който му се чете, там е мястото. Wink

С Велина имаме такъв проблем - не млъква! Crazy
Колкото и да е хубаво, да е приказлива, танцувална, пееща и пр. - представете си, събираме се след работа, всеки се опитва да каже нещо, а тя не си затваря устата... На моменти ни влудява! Мисля, че се опитва да привлича внимание, т.к. все пак с баткото имаме повече неща за вършене, щом стигнахме до там, че разхожда две Моливковци, да показва, какво е "учила" днес... Thinking

Притеснено ми е заради този нов грип. Пием вит.С, а Велина и осцилокок, че нещо гърлото й драска... Confused

Миси, моето второ секцио беше със спинална упойка, какво те интересува!? Thinking

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 08:25 от envia

# 559
Добро утро , момичета!
Май отдавна не съм писала, но няма и какво.
При нас нещата са нормални, градина, работа. Профилактично давам всяка сутрин на Симона Ехиначе и Умкалор. приготвила съм и витамин Ц при първи симптоми. Естествено се притеснявам. Надявам се всички да ги прескочи гадния вирус.
Лека седмица и здраве!

# 560
Здравейте и от нас и аз не съм писала отдавна  Blush
И аз нещо съм се притеснила за този грип, дано бързо да премине. Иначе нищо наво при нас.
Алекс го спрях тия дни от градина, че нещо кашля и днес сме на лекар, че вчера беше лудница и не ми се чакаше.
Лек ден от мене  Hug

# 561
  • София
Аги, едво го закопчаваме с яке, даже се налага да го откопчаваме и да отмятаме якето някак, а не става да го сваляме в студената кола.
Изискването в закона е за кг или см, а не години, защото има деца и деца. Ето Лора е вече 158 см, а нейни съученички има, които са и до рамото сигурно. Тя е 40 кг сега, а име едно дете от класа, което сигурно е поне 50! Момчетата пък като ги гледам сигурно има и по 25 кила.

# 562
Добро да е!

И аз почвам да се притеснявам за този грип. Confused  Милена също е вкъщи днес, носът й тече, кашля, но няма Т. Все пак предпочитах да я оставям вкъщи за ден - два, за да не се влошава.

Вени, ние продадохме новото столче  Joy В нашата кола става така, че едвам може да се ползва катарамата на коланите, т.е. едвам откопчаваме и закопчаваме детето. Вярвам, че при други коли го няма този проблем, понеже не са писали за това в теста, ни в потребителските мнения в майтойс. Сега поръчахме столчето с Изофикс на Рьомер, пък дано имаме късмет  Praynig

Браво за хайката, така трябва!

# 563
  • София
Танче, високо ли идва? Каква ви е колата?

# 564
Не високо, т.е. да, високо също, но в случая проблемът при нас беше ширината. Колата е Мерседес Б 200 турбо.

# 565
  • София
Аха, не ви стигаше колана?

# 566
Не не, коланът стигаше. Но онова в което се слага коланът за да се закопчава при нас е някак много ниско долу (не излиза много), а столчето пречеше при откопчаването и закопчаването. Просто столчето от зад не е широки (там са сигурно стандартни размери), но след това става по-широко и пречеше. Но си мисля че при други коли го няма този проблем, щом никой друг не се е оплаквал  Wink
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.06/1824331  това поръчах сега (с друга тапицерия ама гледам че е свършило, явно получих последното, късмет  Mr. Green ) , 43см широко, докато Сайбекса е 48см широк. Същност, ако гледаш снимките в голям формат, ще видиш при Рьомер скобите за Изофикса, и над тях има оставено място. При Сайбекса виждаш основата долу от зад, и след това става по-широко.

# 567
Честит първи сняг!!!

# 568
  • нейде там, където ....
Не помня кой беше пуснал линка http://www.alex-bg.com/ ... но нещо там не ми харесва. До петък обновяваха събраната сума, като тя беше достигната и подмината, преди обявения благотворителен концерт, на 30.10. Днес в сайта има обявен нов такъв, а сумата е каквато беше на 22.10. - половината от необходимата. Дали може да се получи информация какво става, освен на обявените в сайта телефони на родителите?

# 569
  • София
Танче, това какво значи Ich habe die Allgemeinen Geschäftsbedingungen gelesen und bin
damit einverstanden.
? трябвали да го отметна?

Общи условия

Активация на акаунт