Вчера бях на нашата родителска среща. Много съм развълнувана, не знам защо. Много силно впечатление ми направиха някои забележки на госпожата към родителите - някои деца ги водя след 9:30-10 ч.; не им носят резервни дрешки; не взимат мръсните дрехи и пижами; бабите пристигат в 3:30 да взимат децата, за да не страдат; около 10 деца са с бодита и памперси. Въобще цялото й отношение беше да ни накара да не се държим с децата си като бебета, да ги оставяме да ядат сами и да се събличат/обличат - всички като са в градината могат, а вкъщи знаете как е.
Запозна ни с учебната програма, имат занимания и сутрин и следобед.
Ще събираме по 100 лв.
Госпожата ми изглежда много надъхана, много сериозна, но и с много приятно чувство за хумор, което предразполага децата.

Хайде стига съм ви занимавала, чао засега.

Викаха ни за да правим фенери с децата си. Луднах. А бях първата която тръгна, не ми се мисли другите колко са стояли още.
Искам да кажа, че не си правя илюзии, че моето дете е винаги добро и другите са лоши
Но наистина бях шокирана, аз на 3 години никога нямаше да посмея да го направя, още повече с възрастен! Питах я защо го направи и че не ми харесва какво прави. Тя хартията е много тънка, късмет че не се е скъсало, иначе щях да звъня на вратата йм и да го давам на майка й, да ни направи нов
Фиона искаше и тя да го види, показах го и тя също искаше да го удари, прие го като игра, видя го от приятелката си, но аз бях подготвена и спасих фенера в последния момент.

, но поне бързо да ги преборват. Дано Маги вече се е справила.
Навремето , бяхме малки деца още, играехме пред блоа, и майката на Ирена /дете т сседния вход/ се провикна през балкона "Ама защо все Аги определя игрите? Вие нямате ли мнение? " Била съм дете, но го запомних, дадох си сметка, а съм била малка и неопитна бих казала, че явно има тартори и деца, които не че ги тъпчат другите, но определно страдат понякога от това някой да дава тон. Е, има и хора, които са изпълнители, и такива, които са лидери, в това няма нищо лошо. Но това е когато порастнем и вече сме си изградили харектер. Има такива, които страдат ако трябва да взимат решения, но и такива, които не могат да разгърнат възможностите си, само защото има тирани около тях. Ти ще прецениш най-добре как да постъпиш, но това поведение, което описваш не е добра среда за Милена и ти вече си го разбрала.
Даже последния път ни каза, че щял да отиде с колата да вземе Ели, после с нейните мама и татко, и неговите /