. Ние сега се връщаме от контролен преглед и според лекаря бебчо е много по добре
)). Много съм щастлива и се надявам повече да не ни се случва този ад. Сега дано се оправи и разстройството, че имат съмнение за алерия и ще си отдъхна.
. Док предписа Фенистил, калций и вит. C , наистина за 5 дена му стана много гладка кожичката , пак си се стряска, но по - малко...не ми дават да му слагам капки Вит. D...

)

, че без вода да не може... 
.
Но и така ми е добре 
Влизате в нов етап вече 
/. Аз такова нещо не познавам от Стояни /но пък обожавах кърменията ни/. Мисля, обаче, че такова отказване не винаги е "завинаги"
Та се настройвам да не ликувам, че почнат ли зъбки, друго може да е както и да е период 

- за децата, разбира се, аз преоткривам гардероба си и го износвам
И аз не съм писала скоро, но гледам да използвам максимално последните топли дни и по цял ден висим по паркове и градинки. Гледам за режими си говорите, аз по принцип съм много хаотичен и по творчески разхвърлян човечец, моето дете пък на кого се метна такова режимно незнам...само си прави режим, че си го и спазва даже
Ставаме в 7 ч., хапва, гледка си в коша за кола с мен в кухнята, а аз си свършвам домашната работа. Дремва от 8 и нещо до към 9ч., после яде и се приготвяме за излизане. Към 10-10,30ч сме отпрашили. Към 12ч. се кърмим в парка. После яде в 2, 4 и 6ч. Като между храненията дремва по малко, но общо взето се кокори. В 7ч. го къпя, яде и 8-8,30 е отнесъл плувката. Яде по веднъж нощем към 3-4ч. Мен не ме бърка да ставам сутрин рано, но държа да си ляга рано. Искам вечер да вечерям с милото, да се видим и така...Така че гледам да го свикна към 8,30 да си е в леглото вече.
Нашият Пентаксим ще е другата седмица, че педито ни е малко на моренце. Леко ми е притеснено. Даже температура не знам как се мери на бебенцата
Ама се мъчим, какво да правя, но много се притеснявам, че така като не яде изобщо няма да качи. Препоръчани теми