След като вдигнах алармата с това наше пищене, Марти заспа като ангелче, дори успяхме да напазарим с таткото от Кауфланд и сега продължава да спи, дано
А за режим ние нямаме никакъв от около седмица и поне вечер не будуваме по 3-4 часа. Сега Марти яде между 20 и 21 часа, след това се държим на ръце
до 22-23часа, но след като заспи се събужда за едно хранене в 3-4 часа и после 7-8часа, а преди като бяхме на режим - в 24 часа яде и в 3 пак е гладен, после в 6 сега поне поспиваме през нощта - само носенето на ръце преди заспиване да е!!!
и аз не винаги успявам да пиша, че не ми остава време и само прочитам понякога по диагонал!

Средно хапват 120 мл, като вечер преди заспиване задължително над 150 мл (случвало се е и 210 да пият). Сутрин хапват по-малко - понякога 60 или 90. Как така реве в тази поза? Нали е гладен, не е ли това най-важното???
Опитай се да му даваш в легнало положение. Моите като писнат гладни едновременно, това е решението. НО да знаеш, че много се оливат и аз им слагам лигавници под главата и на обичайното място отпред. 

Вече категорично отказва да заспива в шезлонга и аз оставам без ръце. Трябва да се обикаля света, това е! Освен това от няколко седмици, сложа ли го на гърдите ми с гръбче към мен да гледа и той започва да се сгъва и почти да сяда.
Ама това е постоянно, баща му само ме тормози, че бил готов видиш ли да сяда. Все едно това му е първото дете и не знае за какво иде реч.
Стискам палци скоро да спрат да мрънкат и да станат по-мирни. Ако не, винаги можеш да си купиш тапи за уши от аптеката 

Иначе Стелиян не ми се вижда да е отпуснат. Като го качихме горе и сложихме в кошарката много се радваше и се смееше. Нервен пък изобщо не е. Препоръчани теми