ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 160
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
anelia_zlatanova , Калоян е същия , откакто си видя пръстите , не ги оставя на мира

# 181
Ayas, ninand, благодаря за милите думи за принцесите Simple Smile
Гушката на Ники е по-добре, заздравява. Оправи се със Судокрем  Grinning

Феникс, ти си нашата майка-герой! Сигурно наистина ти е много трудно, но винаги си позитивна и с чувство за хумор. Невероятна жена си и много ти се радвам!

Ayas, моите колене се подобриха ден още след първото намазване с немския лосион, за който ви писах. Ако имаш желание - ще ти дам да пробваш и да видиш дали ти действа. Той е с ментол, евкалипт и дяволски нокът.

# 182
  • София
Здравейте и от нас!
 Снощи се случи нещо, за което и не бях мечтала- Антон заспа в 10 часа и се събуди чак сутринта в 7,30. Имайки предвид как се храним през 2 часа и през деня и нощем, снощи няколко пъти ставах да видя дали  е добре. Даже по едно време като промърмори хукнах да му стопля млякото преди да е ревнал. Просто такова чудо не се беше случвало- дано не е нещо инцидентно, а да си е създал режим. baby_neutral
 Но пък днес през целия ден само спи и е един отпуснат и много се притеснявам. Даже му мерих температурата, но няма. Яде и веднага заспива- дано няма нищо обезпокоително. Друг път едва го приспивам през деня...... Може да е нещо от времето, но и друг път е било толкова тежко.
Даже вече ми стана скучно, че не можем да си играем.
На вас случвало ли ви се е децата да спят по цял ден и да са отпуснати и нервни?

# 183
lsb , на мен  ми се е случвало, даже си бях внушила страхът от Синдромът на внезапната смърт... и само ходя да го проверявам, а той си е ок, даже два дена подред е бил такъв...

# 184
  • София
Mona-balona, благодаря ти за бързия отговор , че наистина съм се притеснила. И аз постоянно се навирам в лицето му да го видя как диша.

# 185
здравейте
аз също съм юнска мама.Моето детенце Кристиян се роди на 19,06/термина ми беше юли но се роди по рано/.Отдавна ви чета, но все не пиша, защото или нямам време или моите проблеми се препокриват с вашите  и откривам отговорите на въпросите си.Иска ми се вече и аз да се присъединя към вас.
Сега обаче имам проблем с храненето на Крис , което много ме притеснява.От около седмица само като го сложа в полза за хранене и писва. Само на адаптирано мляко е.Храня го само в сънено състояние като първо му давам водичка и после сменям шишетата, общовзето не разбира какво става, мисли че вода пие.Когато е събуден изобщо не иска да яде - или реве или плюе.Възможно ли е при хранене с адаптирано мляко пак да има стачка?
Също ме притеснява че едвам 5пъти на ден някакси успявам да го нахраня и сега като прочетох режима на сладураните на КатеринкаМ и видях че и те 4ри  пъти се хранят малко се успокоих.КатеринакаМ искам да те питам  по този режим колко мл мляко пият?

# 186
 Grinning След като вдигнах алармата с това наше пищене, Марти заспа като ангелче, дори успяхме да напазарим с таткото от Кауфланд и сега продължава да спи, дано  Praynig А за режим ние нямаме никакъв от около седмица и поне вечер не будуваме по 3-4 часа. Сега Марти яде между 20 и 21 часа, след това се държим на ръце  #Crazy #Crazy до 22-23часа, но след като заспи се събужда за едно хранене в 3-4 часа и после 7-8часа, а преди като бяхме на режим - в 24 часа яде и в 3 пак е гладен, после в 6 сега поне поспиваме през нощта - само носенето на ръце преди заспиване да е!!!

# 187
lsb Марти спа така в понеделник, но следващите дни си навакса с будуването, сигурно това е период - и той като нас просто някой ден повече му се спи. Иначе и аз ходя да проверявам нощем Марти дали диша.
kattteto здравей и добре дошла  Hug и аз не винаги успявам да пиша, че не ми остава време и само прочитам понякога по диагонал!

# 188
kattteto, добре дошла в юнското братство Simple Smile  Hug
4 пъти ли се хранят???? Изобщо не съм ги броила... Ама това е само в светлата част, нали, иначе ако е за денонощие, ще е притеснително Simple Smile Средно хапват 120 мл, като вечер преди заспиване задължително над 150 мл (случвало се е и 210 да пият). Сутрин хапват по-малко - понякога 60 или 90. Как така реве в тази поза? Нали е гладен, не е ли това най-важното???  newsm78 Опитай се да му даваш в легнало положение. Моите като писнат гладни едновременно, това е решението. НО да знаеш, че много се оливат и аз им слагам лигавници под главата и на обичайното място отпред.
Връщам се назад да видя какво съм писала. Не може да се хранят 4 пъти... нещо съм изпуснала...  newsm78

ПС: Да, права си, а снощи направиха и 5-то хранене към 21, защото вчера им се измести режима доста.
PS2: Днес си отвисях в нета, Сави спи като за Световно, а на мен вече мнооого ми се излиза. Но първо трябва да се събуди, да яде и да ходим навън. Ники чааак сега заспа... луда работа! Стройният режим стана на пух и прах  Rolling Eyes

Ето и нещо хубаво - чисто новия сингъл на Роби Уилямс от нов албум http://www.youtube.com/watch?v=EjA8iJxDOnE

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 17:08 от KaterinkaM

# 189
  • София
Здравейте!

ayas, благодаря ти, че ми влизаш в положението!  Simple Smile
Sv, радвам се, че нещата влизат в релси, ще видиш, че като пропълзи и вече сам може да се оправя, ти изобщо няма да си му нужна вече. Wink
kattteto, защо му даваш вода най-напред? Така само му пълниш стомаха с нея като е гладен. Не си мисли, че не харесва вкуса на млякото и си мисли, че пие вода. Много бебета не биха я предпочели. Просто вече са във възрастта, в която са много впечатлителни и любопитни. Не знам дали е кърмаческа стачка точно, защото тя отминава за около седмица, а при нас нещата са така от няколко вече. Особено, ако му се спи и да умира от глад, сложа ли го легнал, се скъсва да реве. Марти също се храни нормално само ако е сънен. Иначе суква за по 2-3 минути и реве.
galinkacat , това по-скоро са колики. И аз така виках леакр веднъз за истериите на Марти, НО това с натискането зад ушенцето никак не е точно. Имаш ли съмнения за такова нещо, отиваш веднага на детски УНГ, не капеш нищо и друго не предприемаш. От уши обаче се реве постоянно, а не само понякога.
anelia при нас положението с палеца е същото и аз затова се принудих да дам залъгалка. Според мен това са зъби(не че означава, че скоро ще избие някой) и като го гушна се успокоява. Освен това е отдаден на любимото си занимание така, да оглежда света.
На Марти вече ама никак не му се лежи, ако може само да се носим....... ooooh! Вече категорично отказва да заспива в шезлонга и аз оставам без ръце. Трябва да се обикаля света, това е! Освен това от няколко седмици, сложа ли го на гърдите ми с гръбче към мен да гледа и той започва да се сгъва и почти да сяда. Crazy Ама това е постоянно, баща му само ме тормози, че бил готов видиш ли да сяда. Все едно това му е първото дете и не знае за какво иде реч. Crossing Arms

# 190
Антоан, Андреа и Алекс май са една порода,
само на рамо и да гледа през рамо, обърна ли го напред много бързо му омръзва и скимти и нервничи.

И Боян бройте към тази група  Mr. Green  Клюкарка и половина е, като майка си  Blush  

Феникс, много готино описваш характерите на двата малки сладура  Heart Eyes  Стискам палци скоро да спрат да мрънкат и да станат по-мирни. Ако не, винаги можеш да си купиш тапи за уши от аптеката  Wink

О, и да се оплача - имам текезесарски тен - на ръкавчета  smile3518

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 17:21 от Gydelichkova

# 191
Катеринка , твоите принцески са истиски кукли , пу пу  Heart Eyes Hug

Петя и при нас се получава това набиране иска да се изправя когато го храня се стяга и се надига , не му се лежи определено и иска да гледа ....

Една случка от вчерашната разходка , на прибиране баща му го носи изправен по главната и той гледа ли гледа , щастлив .. и вървяхме за едни гърли ... баща му се бъзика : "Виж тате момиченцата" и като минахме покрай тях Юли високо възкликна гледайки ги " Аууууу " ... паднахме от смях ... още от сега се закача с девойките нашия любовчия  Joy Mr. Green

# 192
Момичета, минавам само да кажа, че lil_vixen и аз публикувахме интересни и полезни линкове в групата ни във фейсбук Simple Smile

# 193
За водата или чая само да кажа - в сп. "9 месеца" пише, че за да се намалят коликите, преди ядене е хубаво да пийнат малко чай или водичка  newsm10

# 194
Но пък днес през целия ден само спи и е един отпуснат и много се притеснявам. Даже му мерих температурата, но няма. Яде и веднага заспива- дано няма нищо обезпокоително. Друг път едва го приспивам през деня...... Може да е нещо от времето, но и друг път е било толкова тежко.
Даже вече ми стана скучно, че не можем да си играем.
На вас случвало ли ви се е децата да спят по цял ден и да са отпуснати и нервни?
Нашето момче и то днес голямо спане му удари. Само ядохме и спахме до преди малко. Сега е на гости на баба си на горния етаж до към девет, а ние с татко му ще чистим апартамента. Днес изглежда е ден за сън на бебоците Thinking Иначе Стелиян не ми се вижда да е отпуснат. Като го качихме горе и сложихме в кошарката много се радваше и се смееше. Нервен пък изобщо не е.

Общи условия

Активация на акаунт