Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 847
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София/Осло
Eто ме ,ето ме..
Много работа тия дни  и не мога да смогна да ви видя как сте. Twisted Evil
В работата купища хартишляци се търкалят по бюрото ми- днес едва успях да се отрия малко.
В нас пера килими  Shocked  Mr. Green
Полудяла съм , видяло се е!

Честит имен ден на всички ,които пропуснах вчера   bouquet  bouquet  bouquet

Мариска- радвам се, че Ади е по -добре  Hug
Ани ,а теб те следя изкъсо и съм доволна да чуя, че имаш подобрения  Heart Eyes
Никога няма да забравя първата ни среща -на кафето пред Народиня театър..Беше с едно потниче бяло и изглеждаше като най-хубавата бременна жена , която съм виждала -фина и нежна..така че сега не мога да повярвам, че си се запуснала и не си в движение  Crossing Arms
Внимавайте с покупките бременелки  Mr. Green
Ради- напомни моля те като наближи ,защото и аз искам да я гледам Миличката  Heart Eyes
Айде яхам метлата  Joy

# 511
Ради, браво на Мила   bouquet Намини да напомниш наитина моля, защото и аз искам да гледам, а ще забравя  Blush

# 512

Хайде по едно кафенце в тон с времето Heart Eyes

А пък днес съм в отпуска и отиваме до Солун с мацки на шопинг!!!

Ако ще да се разчуе  Joy Joy Joy Joy Joy

Приятен ден

# 513
  • Sofia

А пък днес съм в отпуска и отиваме до Солун с мацки на шопинг!!!

Дали пък не си лоша  Mr. Green Данчо сутринта ми викаше да ходим до там на пазар за Габриел Wink Той, горкия, е на нисък старт да резервира някакви разходки "като ми мине". Вчера ме питаше дали да запази хотел за след 3 седмици (от 2 месеца така ме пита) Mr. Green Сега май вече има надежда  Praynig
Десита, два месеца се къпех през ден (успокоявайки се, че едно време хората се къпеха 1 път на седмица), лосиони/кремове мажех в краен-краен случай, миенето на зъби го сведох до 1 път на ден (съчетано с вечерното повръщане) и не се бях епилирала през целия период (само триъгълника, че нали по прегелди ходя) Embarassed Embarassed Embarassed Леле какво обезкосмяване падна  Mr. Green Обаче банята продължава да бъде най-противното ми място - сапуни, шампоани, пасти за зъби, влага и всякакви отврати. Махнала съм тоалетното дезодорантче  Peace Като ми беше най-най-зле събрах сили да се боядисам (суета...), но сега пак съм за боя  Mr. Green Абе мъка-мъка  Joy hahaha Joy
Нали 4 години бях на НВД - ей сега ми се върна - от два месеца само препечен хляб, солети, бисквити и картофи  Mr. Green Никакво месо, зеленчук или плод не мога да погледна.  За спорт изобщо да не говорим... - сутрин съм полуинвалид от мускулни крампи и болки в кръста. ОБАЧЕ.... само още малко да ми просветне и започвам да повъртявам колелото, имам си леки гирички, имам йога за бременни  Peace Praynig Peace

Maris, Sunny, Нинка, Пепе, какво викате - второ а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Преди 1 година цяла вечер обяснявах на една приятелка колко е гадно всичко и тя в края на вечерта ми се похвали, че е бременна (затова ни бяха поканили на гости, да ни кажат)  Joy За цяла бременност 1 път не и стана лошо, даже се чудеше бременна ли е  Peace

# 514
  • Sofia
Поли, мерси за кафенцето   Peace
Ради, непременно да напомниш  Hug браво на Мила, страшна е  Heart Eyes
Ани, жалко че не сме в една отчетна  Confused иначе и аз съм на същото дередже, никакъв спорт( те не ми даваха да ставам, камо ли да спортувам), къпане през ден ( до скоро де, вече не), миризми не понасям всякакви, особено тия които съм запомнила покрай гаденето, само допреди 2месеца си бях фитка, всичко замина, едно мускулче не остана, чувствам се като мечо пух  ooooh! ама наяйсе нали знаеш за какво го правим  Hug още съм на домашен режим и едва ли ще мога да ви видя на срещата

# 515
  • Plovdiv
Преди 1 година цяла вечер обяснявах на една приятелка колко е гадно всичко и тя в края на вечерта ми се похвали, че е бременна (затова ни бяха поканили на гости, да ни кажат)  Joy За цяла бременност 1 път не и стана лошо, даже се чудеше бременна ли е  Peace
JoyОх, тук как се разсмях. Laughing
Радвам се, че си по-добре, Ани. Това, което така образно описваш горе, плюс системи през ден от обезводняване и против контракции, го преживях с Митака. За щастие, с Лазе беше в лека форма. Ти обаче нямаше този късмет. Laughing Hug
pipiole, утре почвам да дебна из пресата. Laughing Много весело дивеене и пълни торби. Heart Eyes
Ради, ще чакам с нетърпение 28-ми ноември.
Честито и от мен на всички малки и големи Димитърчета, Димани.....  bouquet
Съни, добре да си изкарате с Яни в Сандански. Ей, там май не съм ходила. newsm78
Галче, за другарчетата да кажа. Simple Smile Те, децата не са лоши, просто не им се учи и всякакви дейности допълнителни са им чужди. В резултат - звънят по всяко време, врати, телефони, не подбират. Настоятелни, по-няколко пъти и моето гардже само това му трябва, зарязва всичко и хуква. Не му разрешавам да излезе, ами настъпва световен потоп, такава трагедия не сте виждали. Laughing Отделно му пада пердето и нищо повече не може да научи. При всяко ходене на айкидо, цялата тайфа събрана пред блока и играят, а Митко върви с наведена глава и едвам влачи краката и умира от яд, че ще пропусне поредната дивотия. И мноого мрънкане. Мамо, виж другите деца, защо все аз трябва да правя нещооо.. ooooh!

Лазар е на градина след седмица в къщи. Аз не го пусках, иначе е здрав. И тази сутрин госпожата каза, че из групата върлува вирусът с повръщане и висока Т. И сега седя и стискам палци. Simple Smile

# 516
  • Остров Приятелство
Тя си отиде....

# 517
Съни- моите съболезнования за приятелката ти Sad  Нека почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 518
Съжалявам, Съни  Sad

# 519
Съни толкова много съжалявам ...

# 520
 Съни, мир на праха и.  Flowers Rose..... А за теб голяма прегръдка

# 521
Съни, мила, нали знаеш, че е на едно по-добро място сега! Прегръдка от мен!  Hug

# 522
  • Sofia
 Cry Cry Cry Sunny, много съжалявам...

# 523
съни мойте съболезнования Flowers Rose Flowers Rose.Вече ена место в което ням аболка и плач и те гледа от горе и те прегръща.

# 524
  • София/Осло
Съни, съжалявам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт