Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Поли, гледай си я, а и вие се пазете  Praynig Дано мине по-бързо и леко  Praynig

ПИПИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЩАСТЛИВА   bouquet

# 631
Благодаря на вси4ки ви за подкрепата  Hug  bouquet .
Аз, за съжаление съм по-зле, смятат, 4е ве4е съм с пневмония и ме приемат в пулмологията.След малко тръгвам, минах през нас, за да си взема багаж. Дишането ве4е също ми е по-затруднено и така, дано там ме оправят по-скоро. Поли, дано се оправи Вероника по-бързо, та да си спокойна.
Пипсън, 4естит рожден ден. Да си здрава, щастлива и много оби4ана   bouquet .
Моми4ета, тръгвам. Ще си взема компа с мен, ако там има интернет, ще ви пиша, ако не, като се прибера (дано е скоро).
 Hug

# 632
  • Варна
Дани, стискам палци всичко да е наред! От нашето лежане с Маги знам, че клиничната пътека за пневмония е поне 5дена, дано се наложи да стоиш само толкова  Praynig
Поли, и Они да се оправя бързо Hug

# 633
  • Sofia
Дани, Sad  Praynig Hug

# 634
  • София/Осло
Eййй гадно  Sad ..Дани, дано не се обостри и бързо да те оправят..Стискам палци да мине без усложнения ..така ме притесни  Praynig
Поли, и на Вероничка едни големи целувки за бързо оздравяване и стабилизиране. Ако е новия грип за 3 дни минава  Praynig
Пазете се /Ани, тайги ooooh!

Пипсън, честит рожден ден, дарлинг.

# 635
Дани стискам палци да се оправиш бързо Praynig Hug Моята снаха го изкара това чудо - Т, кашлица, остра форма бронхит, ама вече излиза от кризата.
Поли пожелавам бързо оздравяване на Вероничка Hug
Леле заради този грип всичките ни планове на РД на Ивко отиват по дяволите - всички дечица, които исках да поканя са болнички и май ще си празнуваме в много тесен семеен кръг Sad

Пипи честит рожден ден!
Много здраве, щастие и късмет!

# 636
A така, Дани в болница - миличка бързо да се оправиш  bouquet
Вероника е с бронхит, предписа й доктора клацид и мукосолван. Вече пи един път от АБ и мукосолвана. Добре е, че е жизнена и се надявам бързо да отшуми.

# 637
Дани, мила, дано всичко мине бързо и скоро да си си вкъщи!  Hug Сигурни ли са, че е пневмония?
Поли, и вие бързо да се оправяте! Щом е жизнена и има настроение е добре. Ако пие сокчета от лимон и портокали никога не вреди. Ади много трудно го карам и то става въпрос за една-две глътки.

Пипи, Да си жива и здрава! Спокойствие и любов да цари около теб! И все да си така дива, нали Simple Smile  Heart Eyes

# 638
Бързо оздравяване на всички болнички!
Честит Рожден Ден на Пипи !
Аничка, и Алмагел не е добре за бременни ( има магнезиево съединение в него). Най-добре на лекар, сега трябва да се храниш спокойно и добре Hug
Днес Лилия се върна от градината с чантичка с книжка за четене  ooooh! Рангел има такава и трябва да я четем всяка вечер. А Лилия - време ли й е и тя да започва четене Shocked Та..... отиваме да четем ....

# 639
  • Остров Приятелство
Днес кафето е от мен

danisport Миличка Hug
Чудесно име! Peace
svetlili Какво имаш предвид четене?
Да чете, като да чете или ти да четеш, или заради английския?
Калоян го учим да чете, но само защото той иска - и много се забавлява. Ако е за английския - защо да и е рано? Щом я влече, то това е чудесно. Много често съпругът ми, му чете от неговите книги и кога пита за превод, кога си фантазира и после разказва каква страааахотна книга чете баща му....за динозаври, войници и сие. Laughing
pipiole Бързо, бързо да оздравявате!
mama rosi, Rady Браво на вашите дечица! Първи не първи, важното е да им е забавно и да се учат.
Аз все си мислех да го водя калпазана, а и все ме ръчкат да го водя, ама....при нас ще е проблем ако не стане първи. Crazy
aniK Много е неприятно, че продължава всичко, но аз съм на мнение, че това означава, че всичко е наред. Поне аз така се чувствах. Това ми показваше, че то се развива и респективно затова ми става така - просто промяна в мен.
tajgi Много се радвам, да видя, че от време на време пишеш....сега няма да правя контрол вече Mr. Green Hug

Калоян от днес е на градина. Пу, пу, пу да му е по вода и най-вече да не се разболява! Praynig
Беше много нетърпелив, което е неприсъщо за него. Heart Eyes
Мъж ми има рожден ден в петък - някакви предложения за празнуване, моля? Къде заведение ли, къде в къщи ли, за подарък - тази година съм една никаква. Confused
Давайте идеи дали за мястото, дали за менюто ако е у нас. Ще сме скромни.
Благодаря!

Хубав ден на всички Ви!    bouquet

# 640
  • Sofia
Днес Лилия се върна от градината с чантичка с книжка за четене  ooooh! Рангел има такава и трябва да я четем всяка вечер. А Лилия - време ли й е и тя да започва четене Shocked Та..... отиваме да четем ....

Оф, тези са луди - Тео на Пепето пише, Лилия чете  ooooh! Една приятелка, женена в Дубай, досега си гледа детето. Реши да го даде на градина/предучилищна и те веднага го напънали да пише  Rolling Eyes То през декември ще стане на 4. Казало "мамо, аз искам да си играя"  Hug

Svetlili, и аз прочетох пак листовката на Алмагела - тц, не става. Четох някакви бабини илачи в интернет и тази сутрин направих най-лесното - разбъркано мас с мед на гладно (това имам налично в къщи). Вчера супер много се пазих с храната, стомахът ми беше ОК и преди да си легна, вънах поръчката  ooooh! Абе смотана работа...

Затъвам все по-дълбоко в някакво депресивно състояние - слюноотделям, гади ми се, Данчо ми се сърди, че съм крива (почти не си говорим), струва ми се, че дебелея по-бързо от преди... Вчера ходих на фризьор - каточели ми подейства ободряващо, но за кратко (после умрях от главоболие  Mr. Green) Май трябва да поработя повечко - само мрънкосвам  Embarassed

Обаче пък мисълта за приближаващите празници ме радва  Hug Чужденките, украсихте ли вече?

pipiole, как сте вие?
Sunny, писали сме едновремнно - май си права. В изключително редките моменти, когато не чувствам никакво неразположение започвам да се притеснявам (нали по цял ден чета какви ли не истории).  Хайде, на Яни да му е по вода градинката  Hug Сигурна съм, че ОТНОВО ще спретнеш незабравим празник за любимия  Peace

# 641
  • Sofia
Днес какво е чоглаво време тук, кално, мрачно, пфу...
Ани, Габи ходи ли на градина? Я горе главата и спри да четеш историите...
Аз също нямам търпение да идват празниците. Започнах трето гобленче вече, изчетох сума ти книги по история, география и т.н. С една дума гледам да си държа моозъка зает, за да няма време за тъпи мисли Twisted Evil
Марис, Рали почнах да я карам по 1 портокал на сок да пие на ден и тя взе, че се изрина... така че полека-лека по-добре..

# 642
Ехо  Hug

Дани, мила, кураж  Praynig

АниК, за гастритни болки можеш да взимаш Спаскуприл - хомеопатично е, спаси ме и при двете бременности  Wink За киселините прясно мляко помага понякога и търпение. А за дебелеенето така беше и при мен, просто организмът вече познава това състояние и по-лесно се нагажда  Mr. Green пък и трябва пространство на бебето да си плува  Party

Сънка, дори и да не стане първи, важното е да опита. Дарко се научи, че е най-велик, най-умен, най-силен и сега ми се струва, че търпи големи поражения в отношенията си с други деца, които се случва да са по-силни понякога  ooooh! честно да си призная не знам коя стратегия е правилната  Confused

Пипиоле, дано бързо да се оправите  Wink

Споделете моля ви за подаръците, аз наистина съм в абсолютно неведение, защото нямам възможност да обикалям по магазините с тия двамата юнаци и дори нямам представа какво предлагат в цивилизования свят  Embarassed чудя се какво да взема за таткото и децата, другите са лесни - календари  Mr. Green

# 643
  • Sofia
GALL-юшка, енциклопедия си  Hug Веднага го поръчах на мъж ми  Peace Съжалявам само,ч е познаваш лекарствата от собствен опит Sad но какво да се прави Sad
taigi, не беше лошо да почета книжка, не съм го правила от години, но с този интернет...нямам отлепяне  Embarassed Поръчах на баща ми да ми намери вълнена прежда, че я е забутал някъде и ако успее, ще изплета няколко чифта терлици  Joy Габи си е на гардина. Дано устоим на гриповете  Praynig Praynig Praynig Нашето абсурд да му набутам цитрус. Добре поне, че ябълки яде  Whistling Давам и капки Есберитокс, разни чайове и мед. С това се пазим  Confused

# 644
  • София/Осло
Съни- в тези болнави времена ,по-добре се съберете в къщи , пък и казваш, че ще е скромно Peace..имам много идеи за меню, нищо традиционно няма в него   Mr. Green
Тайги-аз давам вит.С на хапчета на Макси, яде и мандарини..сигурна ли си ,че е от портокала?
За ученето - аз Макси съм го оставила на самотек...въобще няма да го мъча, ако прояви желание тогава, достатъчно години ще му набиват канчето в училище.  Laughing
Ани -търси си занимания за да не мислиш за гаденето.
Не сме започнали с украсата още, въпреки че магазините бълват тук....но смятам някъде около 20ноември да се включа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт