Ах, тези гадни черни точки ;(

• 49 072
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм доволна от лентичките
Миналата зима за първи път ползвах и резултат имаше веднага. През лятото не съм си ползвла, но вчера си взех отново. Мога да каза вече, че носът ми е чист, със свити пори. Може би благоприятно влияние оказа и кремчето на Акне аут, което наистина не позволя да се появяват толково много черни точки. Смятам поне веднъж седмично да ги ползвам превентивно.

# 76
  • Somewhere far away
От къде се купуват тези неща?

# 77
аз съм купувала такива от аптека

# 78
на мен не ми помогнаха тези лентички  Sad

# 79
Отиди да ти ги почистят.

# 80
Пробвала съм Лепенки на Нивея и други, но те както пише Amra те се справят с част от черните точки. Добри са за намаляване на точките между почистванията. Аз си почиствам лицето всеки месец при добра козметичка и почти нямам черните точки. Но трябва да е много внимателна, защото те се завират в сгъвката на носа, че даже и в ушите. А уши с черни точки са много гадни. Моята козметичка ги чисти периодично.
как ти ги чисти стиска ли ги или с машинка
Слага ми някакъв специален професионален лосион, докато съм под парата. От него черните точки сами се отварят и излизат без натиск. Много рядко ползва някакъв инструмент- за ушите. Често ме почиства и с вакуум.

# 81
Пробвала съм Лепенки на Нивея и други, но те както пише Amra те се справят с част от черните точки. Добри са за намаляване на точките между почистванията. Аз си почиствам лицето всеки месец при добра козметичка и почти нямам черните точки. Но трябва да е много внимателна, защото те се завират в сгъвката на носа, че даже и в ушите. А уши с черни точки са много гадни. Моята козметичка ги чисти периодично.
как ти ги чисти стиска ли ги или с машинка
Слага ми някакъв специален професионален лосион, докато съм под парата. От него черните точки сами се отварят и излизат без натиск. Много рядко ползва някакъв инструмент- за ушите. Често ме почиства и с вакуум.
хм звучи ми добре трябва да намеря добра козметичка в сливен

# 82
От къде се купуват тези неща?
Има ги в Кауфланд и в DM. От аптека не съм купувала.

# 83
на мен не ми помогнаха тези лентички  Sad

и на мен

Няколко полезни лечебни процедури

- За да запазите кожата си здрава, имате нужда всекидневно от добър ексфолиант. Това ще ви помогне да се отървете от мъртвите кожни клетки, които се натрупват на повърхността на кожата и запушват порите.

- Преди да се запътите към най-близкия козметичен магазин или аптека, пробвайте какво може да направите и сами у дома: Смесете зехтин с захар до формиране на разтвор с консистенция на паста. Приложете тази смес върху лицето си и масажирайте за няколко минути с кръгови движения - това ще подобри циркулацията на кръв в кожата и ще ексфолиира мъртвата тъкан. Друг вариант е да използвате сода за хляб, като я смесите с малко вода или лосион. След приятния масаж почистете кожата си с хладка вода.

- Често премахването на мръсотията и мъртвите клетки не е достатъчно за постигането на изящна кожа. Друга важна стъпка е нейното омекотяване. За да направите това в домашни условия, може да пасирате малко плодове като банани, ягоди или киви и да ги смесите с мед или кисело мляко, след което да нанесете върху лицето и шията. Оставете пастата да подейства няколко минути и после измийте лицето си с топла вода. Подсушете, а след това нанесете овлажняващ крем.

- Ако страдате от акне, пъпки или черни точки, подложете лицето си на пара за няколко минути. Подсушете го с кърпа, а след това нанесете мед.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:30 от elssssss

# 84
  • София

И аз ще си ги потърся да пробвам и тях,но се чудя дали няма да е по-голям ефекта ако преди да лепна лентичката си направя за кратко парна баня (в домашни условия)?
А видях че освен лентичките има и една затопляща маска на същата фирма,някакви отзиви за нея?
http://torba.bg/kozmetika-maski-za-lice/1592-kozmetika-maski-za- … derm-arbutin.html

# 85
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм я ползвала тази маска/всъщност са 3 пакетчета вътре/ но ефект особен не видях..

# 86
Аз мисля да си взема кремчето Кларина, нямам толкова черни точки, колкото разширени пори пълни с мазнотийка Sad Искам да попитам мой приятел има доста разширени пори и черни точки особенно по носа.А пък сега от студа му се бели кожата.Т.е хем има проблемна Т-зона, хем се бели кожата, най- вече между веждите.Та ми иска съвет, вие какво ще кажете?

# 87
Аз мисля да си взема кремчето Кларина, нямам толкова черни точки, колкото разширени пори пълни с мазнотийка Sad Искам да попитам мой приятел има доста разширени пори и черни точки особенно по носа.А пък сега от студа му се бели кожата.Т.е хем има проблемна Т-зона, хем се бели кожата, най- вече между веждите.Та ми иска съвет, вие какво ще кажете?
Не трябва да ползва лосион със спирт- патила съм от това- хем се белиш, хем си с черни точки. Нека отиде на козметичка- ще му почистят черните точки и ще го посъветват с какво да се маже. Трябва си професионалист.

# 88
  • София

Не трябва да ползва лосион със спирт- патила съм от това- хем се белиш, хем си с черни точки. Нека отиде на козметичка- ще му почистят черните точки и ще го посъветват с какво да се маже. Трябва си професионалист.
За кислородната вода съм чувала че избелва точките,хубаво е да не се виждат,ама аз искам да се разкарат (не съм пробвала)  Sad  Днеска ще си взема аспирин и си правя планове да съм редовна в маската с розовата вода.
В момента ползвам на Clinique лосион,който е на спиртна основа и действително,на черните точки не влияе,но пък почиства лицето идеално от мръсотия и грим

# 89
Миналата зима за първи път ползвах и резултат имаше веднага. През лятото не съм си ползвла, но вчера си взех отново. Мога да каза вече, че носът ми е чист, със свити пори. Може би благоприятно влияние оказа и кремчето на Акне аут, което наистина не позволя да се появяват толково много черни точки. Смятам поне веднъж седмично да ги ползвам превентивно.

При мен точно това помага, и лентичките и кремът. За съжаление лентичките вече ги няма в Кауфланд... Някой ако има информация къде все още не са изчезнали, нека сподели...

Общи условия

Активация на акаунт