СЕПТЕМВРИ-09'44 - "Септември тук е вече и всяка мама чака свойто бебче"

• 10 762
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро Hug
Честито на новите мами и прекрасните им бебчета!!! ( вече не помня на кой поздравих и кой не  newsm78 ) [size=14pt]Да радват и слушат много своите мама и татко!!!
[/size]
Миринда честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, леко раждане и прекрасно бебенце  party041

# 211
Добро утро и от мен!
Честито на мама Буено!  Hug  bouquet Чакаме скоро по-подробно включване как е минало и как са мама и бебе!
Ние вчера закрихме сезона на консултациите с добри резултати и сега сме на обратно броене до датата.  Peace
Снощи женското царство вкъщи се събра и избрахме дрежките на бебо за изписването! Мноого съм доволна! Ще снимам и ще покажа снимки. Друго около нас няма.
Целувки и приятен ден на всички!   bouquet
Качих комплектчето и пелената за изписване на бебо! Дано не съм объркала нещо с тоя бременлийски мозък.. newsm78

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 11:14 от bibsy

# 212
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА БУЕНО!ДА РАСТЕ ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet  bouquet  bouquet

# 213
честита рожба на мама буено. бъдете живи, здрави и много радост да си носите.
 хубав ден, момичета

# 214
Честито на всички нови майчета. Да са им живи и здрави бебешоците и много да ги радват  bouquet

# 215
  • София
Здравейте и от мен! Bamba, мерси за страхотното кафе и аз сега си пия моето.   bouquet
Изпуснах доста бебоци, но  ще се опитам да наваксам.
Честито на мама Енна, fifonka, eli_87000, sianaa, Сънито, Venilove, kriskata, cherry, Lusesita, Женуария и Bueno!
Да са ви живи и здрави бебоците, много да радват мама и тате и цялото семейство!   bouquet
Миринда, честит рожден ден на патерици! Нека жизнения ти път бъде опсипан с усмивки и щастие!   ura

# 216
Честито бебче Буено!!!  bouquet

# 217
  • Бургас
Bueno, ех, че хубава новинаааа!!!
Да ви е жив и здрав малкия Алекс и да имате страхотни моменти с него!!!  Hug

Момичета, не ме свърта вече у нас- полудях вече от това стоене. Реших- взимам душ и се мятам до центъра, че не мога повече!
Целувки на всички по тумбаците!  Heart Eyes

# 218
Добро утро и от мен.
Първо да честитя радостта на мама Буено. Да сте кротички и усмихнати  Hug.

Аз таз сутрин станах и почнах да обяснявам на мъжо кви са ни задачите за днес и понеже е дълъг списъка реших да поседна на масата и се чу едно прассс... Добре че скокнах бързо, та не се нарязах цялата на стъклото. То и друг път съм сядала така, ама явно килцата ми прогресивно все още си растът Simple Smile. Та писахме и още един ангажимент за днес ( да ходим на стъклар да сложи ново стъкло на масата )  Laughing.

Иначе днес съм на последната консултация, но ми е чак в 2 часа, та после ще правя отчет. Ся съм се заела с бойната задача да си издиря веждоскубачката Laughing щото някой пак ми е ровил в нещата.

Бягам за сега, по късничко пак ще се включа. Хубав и успешен ден на всички  Hug...

# 219
ЛаДиДа, благородно ти завиждам!

И на мен ми се излиза, но ми е забранено да ставам от леглото, освен за храна, баня и тоалетна, не, че го спазвам де, ама все пак се старая... Преди малко доизпрах бебешките дрешки и комплекта за изписване, прострях ги и ме напънаха пак контракциите...

На всички лек ден!

# 220
Честит kinder  на Bueno smile3525Да е жив и здрав младежа!
Мацки да ви питам,могат ли да се отварят пакетите с памперсите за болницата,и ако да колко ще ми трябват горе-долу за нормален престой не за секцио.Бях чела някъде,че пакета трябвало да е затворен,а пък аз съм взела едни 43 бройки ooooh!и съм с един сак незнам как ще го нося,ако милото го няма с мен.Тука искат да носиш багаж все едно отиваш на море за 1 седмица... newsm78

# 221
Добро утро мами Simple Smile)
Честито на новите мамчета, да са им живи и здрави бебчетата Simple Smile)))
Да ви кажа аз вече трудно спя, като легна и почва една болка в кръста ,не знам какво е това... Снощи пък така ме сряза корема че се събудих от болка, ама нищо ми няма днес...леле не знам направо, мъжа ми ми се смее че няма да разбера кога ще почна да раждам, щото не знам какво са контракции ама аз предполагам че няма да ги сбъркам когато започнат... newsm78

# 222
Памперсите са средно по 6 на ден, колкото хранения има толкова пъти се сменя памперс. Аз стоях 6 дена средно значи около 40 памперса. Но пък така съм сменяла аз памперс, дали в болницата ще им се занимава толкова често да сменят памперс нямам грам идея.

Bueno да ти е живо и здраво синчето и само усмивки за цялото семейство
  bouquet

# 223
Честит kinder  на Bueno smile3525Да е жив и здрав младежа!
Мацки да ви питам,могат ли да се отварят пакетите с памперсите за болницата,и ако да колко ще ми трябват горе-долу за нормален престой не за секцио.Бях чела някъде,че пакета трябвало да е затворен,а пък аз съм взела едни 43 бройки ooooh!и съм с един сак незнам как ще го нося,ако милото го няма с мен.Тука искат да носиш багаж все едно отиваш на море за 1 седмица... newsm78
аз знам че искат неотворен пакет...аз съм взела 24 броя мисля че по-малко няма, иначе спокойно може да си вземеш по малък пакет пък то и другите ще ти влязат в употреба след това Simple Smile
Аз се чудя да си визмам ли оделен пакет за при мен ако ми дадат беба наакана да и ги сменям аз...знам ли...

# 224
здравейте и от мен Simple Smile
Честито на новите мами и новите бебоци! Да са живи и здрави всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт