СЕПТЕМВРИ-09'44 - "Септември тук е вече и всяка мама чака свойто бебче"

• 10 658
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания и Стара Загора
Киара ,честит ви син!Да е жив и здрав,а на теб бързо възстановяване!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
Честито бебе на Киара! Да е живо, здраво и много много обичано Simple Smile))))  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Днес се бях сетила за нея Simple Smile
Честит Самуил на Киара и семейство, живи и здрави!   bouquet

# 258
  • София; Дружбето
Ех, че хубавоооо  Grinning
Да е жив и здрав малкия Самуил Hug

# 259
  • София
Честита радост на Киара, да е жив и здрав малкият Самуил! bouquet

# 260
Честито юначе Киара! Много здраве и любов на цялото семейство!   party006

# 261
Честито Киарка,мой щъркеле,да ти е жив и здрав сина!!! smile3525 smile3525 smile3525
Пожелавам ти бързо възтановяване и много радост на цялото семейство!!!

# 262
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА КИАРРА!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ САМУИЛ!  bouquet

# 263
Здравейте момичета. Grinning Честито на новите мами и да са им живи и здрави бебчетата и много, ама много да ги радват.
Аз тези дни нямах време да чета. На 29.08 в 9,20 сутринта родих нашия син Калоян с мерки 3,460кг. и 50 см. От вчера вече сме си в къщи. Всичко стана много бързо и нямах време да взема координати на вестителки. Сутринта в 5 часа получих леки болки и в 5,40 ми изтекоха водите и ми падна тапата едновременно. В 6,15 тръгнахме от Бургас за клиниката в Сливен, където трябваше да раждам , в 7,30 постъпих вече с 7 см разкритие и докато ми измерят тоновете на бебето, включат система и оформят документите и в 9,20 вече родих. Пожелавам на всички да родят толкова бързо и без проблеми като мен. Екипът при който раждах беше страхотен и си свърши много професионално работата за което съм много благодарна на всички.   

# 264
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА КИАРА И НА МАМА НЕВИ! НЕКА МАЛКИТЕ САМУИЛ И КАЛОЯН ДА ВИ ДАРЯВАТ МНОГО ТОПЛИНА, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!  smile3525

Ееех, че хубави новини!

Мама Гаци, и аз смятам за болницата да взема на "Бочко" и без това сигурно след това няма да си я получим... За вкъщи се чудя каква да взема?  newsm78

Ох, по цял ден кибича пред ТВ-то, не съм свикнала така, направо ме хваща саклета... ooooh!

# 265
  • София; Дружбето
Честито newi. Да сте живи и здрави и двамата и Калончо да е кротко и добричко бебче Hug
Като ви чета как бързо и лесно раждате и завиждам ли, завиждам Joy

# 266
Ianita28 Ох, и аз така гледам да ставам отвреме на време да свърша някаква работа, колкото да не ми се схване кръста слонски ooooh!
Аз мисля да видя как ще се отрази бочкото, и ако няма проблеми да си продължа с Бочко,че ми е и под ръка тука в магазина до нас,ако не и понася съм се ориентирала към Бюбхен.Даже мисля на Бочко да взема и това антибактериалното гелче и кремчето за лице с UV филтри.Олио не си вземай обривали се бебетата и изсушава кожата(това на бочко,не по принцип).
Честита рожба мамо Newi,да ти е живо и здраво голямото юначе!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 267
Честит син Самуил на Киарра и семейство!
Честит син Калоян на мама newi !
Да са ви живи и здрави, много радост да ви носят!
  Hug   smile3525

# 268
  • София
Честито бебче и на newi! Да е здраво и обичано!  bouquet

Да ви питам - всички болници ли искат да се носи козметика за бебето? Аз съм приготвила само памперси, козметика само за вкъщи съм купувала. newsm78

# 269
  • Бургас
Ехааа, прибирам се, сядам на компа и какви готини новини си имаме самооооооо:

kiarra, да си най-най-най- щастливата мама на света! Да се обичате много четиримата и от тук насетне да имате най-прекрасните моменти заедно!      bouquet

newi, да ви е жив и здрав мамъка и много радости да ви носи!   bouquet

Направо след киарра съм толкова ентусиазирана за другата седмица да отивам да раждам и аз, че чак летя!  Crazy
Единствено се притеснявам да не стане забавяне с новата болница и да не работи още дотогава, че ей в такъв случай ще се чудя какво да правя....  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт