СЕПТЕМВРИ-09'44 - "Септември тук е вече и всяка мама чака свойто бебче"

• 10 758
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте!
Честито на всичките мами! Да са им живи и здрави бебетата и много да ги зарадват!   bouquet
За помпата да кажа и аз, купих си електрическа на Медела, с 144 лв, много съм доволна и не знам как бих се справила без нея. Изцеждам по 15-20 минути след всяко хранене, не знам ако беше ръчна как щеше да е, сигурно щях да изцеждам до следващото хранене  Crazy

# 76
мерси за мненията за помпата, ще я мина на стерилизатора и ако оцелеят всичките части, ще си я ползвам. защото наистина засмуква много добре, пък и знам от кой е ползвана, все пак на баща ми сегашната жена кърми малката ми сестричка така че, няма проблеми за това  Peace мерси за мненията  Hug  Hug  Hug

# 77
LaDiDa,и аз май,май ще се присъединя към ветренската компания Mr. GreenДнес говорих с Ризова за промоционалния пакет за нормално раждащите!Утре имам среща с нея в клиниката ,за да говорим със Семир какво може да ми предложи!А иначе вече записа две жени за секцио за 15.09.

Моята помпа също е от първото ми раждане!На NUK е и аз си бях много доволна от нея.Сега пак ще си я ползвам!!!

wish,от хормоните е!Явно ти наближава денят!!! Hug

# 78
Пак ще се оплаквам - тъкмо занесох всички докумени в градината, че трябваше от утре да тръгне  детето и като се прибрахме почна едно поръщанее....Писна ми вече, не мога спокойно да тръгна да раждам - оная седмица беше с разстройство, сега това, аман  Tired

# 79
честито на всички, които вече са станали мами Simple Smile Да са живи и здрави всички бебки и бебчовци!  Hug

# 80
  • Испания и Стара Загора
Здравейте,момичета

ЧЕСТИТО НА МАМА ЧЕРИ!!!!

Аз в момента съм в паника.Обадиха ми се от болницата,че кръвните изследвания на Андреа нещо не са наред и утре трябва да я заведем пак да й взимат кръв.Резултатите чак след 10 дни,а до тогава ще се побъркам от притеснение. CryСтискайте палци всичко да е наред. Praynig

# 81

wish,от хормоните е!Явно ти наближава денят!!! Hug

Уф, от твоята уста в ... бебешките уши! Simple Smile
Стига да е готово човечето де! Simple Smile

LaDiDa  Hug, нямам търпение вече да излезем на разходка с количките! Simple Smile
Между другото и нашия мъжки вариант за име е такъв! Wink

# 82
Здравейте момичета!
Снощи към 11 часа ми падна тапата(гъсто с кървави следи) Нямам още болки,но си чакам.Дали ще е скоро newsm78

# 83
dessi79 може да не е веднага след падането на тапата, може след 2-3 дни да стане раждането.

Честито на мама Чери !

Gorbi радвам се, че бебето се е обърнало и ще раждаш нормално Simple Smile

anita29 дано скоро имате добри новини за кръвните изследвания на малката!

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:49 от Gala79

# 84
  • София; Дружбето
anita Praynig казаха ли какво не им харесва Rolling Eyes Дано всичко е ок
Деси, може и след 2 седмици да е Grinning стискам палци да е скоро и да мине бързо

# 85
anita29 ,дано всичко е наред Praynig не казаха ли ,какво точно ги притеснява?
dessi79 ще стискам палци да ти е леко и бързо! Peace Скоро здраво бебче!
wish,не се притеснявай,жена,от хормоните е!Скоро ще ти мине Hug
gorbi ,много се радвам ,че всичко е наред и ще си раждаш нормално!
и аз утре съм на док ,дано само хубави работи да ми каже!

# 86
  • Варна
Честито на мама Чери! да и е жива и здрава малката Мериан!

Анита, дано да не е нещо сериозно и новите изследвания да са добри!

На морето вече е облачно, хладно и лек вятър, Clara. Не знам дали ще се къпи Адко, но могат да се разхождат на брега:) ако не завали сега...
Атракция, дано малката бързо се оправи, явно сте податливи на летни вируси, защо не и направиш ваксина за тези вируси, четох за Rotarix, например?
Аз имам помпа на Авент, нова, от Англия, излезе ми по-евтина доста от тук ...Но ми предлагат и друга такава, втора употреба, че се чудя още да я продавам ли тази новата ? newsm78

# 87
Оф, успях да си запазя час за преглед чак на 10-ти...
Ама при друг лекар, че лекаря, който ми следи бременността не си вдига телефона цял ден. Накрая ще се ядосам и ще ида направо в болницата за да ми чуят тоновете на бебето! Sad
Може ли пък за една бременност да обиколя де що гинеколог има в града?!  Crossing Arms
Днес нещо не ми е ден...
Ако до довечера не си вдигне телефона утре се грабвам и отивам в болницата...

Анита, стискам палци!

# 88
  • Бургас
gorbi, много-много се радвам!  Hug По кое време ще ходите утре? Може да се засечем- аз ще мина да си запазя стаята за 10ти.
Стискам палци да ти измислят като на колега един хубав пакет.
За 15ти едното момиче е Горгона (пише тук във форума). Май аз ще съм от първите ентусиастки там!  Mr. Green
wish, до тук 3ма Бобота във Бургас през септември! После можем да ги запишем, живот и здраве, в една градина и шоуто ще е пълно!  Mr. Green

анита, стискам палци за добри новини! Дано да е някаква грешка!  Praynig

# 89
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА ЧЕРИ!  newsm51
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МЕРИАН И ДА ВИ ДАРЯВА МНОГО УСМИВКИ!

Горби, радвам се, че бебка се е обърнала и ще можеш да родиш по естествен път!
Анита, стискам палци новите изследвания на малката да са хубави!

Аз днес не успях да полежа, една приятелка ми беше на гости с малката си дъщеричка, тя е голям сладур!
Пуснах пералня с бебешки дрешки, после ще гладя.

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт