СЕПТЕМВРИ-09'44 - "Септември тук е вече и всяка мама чака свойто бебче"

• 10 772
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА МАМА ЧЕРИ!ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА,УМНА И КРАСИВА!  bouquet  bouquet  bouquet

Атракция дано е само временно неразположение.От храна или нещо друго...А ваксината против тези летни вируси се слага(за съжсление) само до 3 или 6 месечна възраст(ако не се лъжа).Аз сега ще сложа на беба,че каката я изпуснахме.

anita29 Не ти ли обясниха какво точно не е наред?Дано има някаква грешка и другите изследвания да са добри Peace.

dessi79 аз с Вики 2 седмици си ходих с паднала тапа и накрая ме вкараха да раждам,да не ходя с това разкритие напред-назад Grinning

Утре към 9 някой да се е запътил към Майчин дом?Или в петък?

# 91
Честито на всички мами да са им живи и здрави бебоците!   bouquet  bouquet  bouquet
Та да кажа как мина все едно не бях раждала по коренно различен начин се стекоха нещата сега сравнение с първото раждане. Получих си контракциите през нощта, засичах си ги и чак сутринта след седем зачестиха на 10мин. Приеха ме в болницата след 8.30 към 9.00 ме закачиха да ми следят тоновете след като ме прегледаха, че съм с 4-5 см разкритие и в 11.15 ч бях родила. Определено по кратко раждане защото предното ми беше около 9 часа, но доста по болезнено. Бих казала че мина бързо но не и лесно. Иначе някой ме беше питал за болницата, лично аз съм доволна покрай нас имаше винаги доктори и акушерки. Нямах предварителна уговорка с лекар и всичко мина добре това, че нямаш уговорка не значи че не ти обръщат внимание. Докторите и акушерките бяха и млади и с по дългогодишен опит, като цяло от всички останах с добри впечатления от отношението им към родилките. Условията може да не са като в четиризвезден хотел, но всичко е чисто. За мене е важно да е чисто и да има топла вода. Иначе за бебетата даваха всяка сутрин информация. Раждала съм преди три години и от тогава до сега има разлика и то в положителна посока.
Това е в общи линии сега се радваме и се гушкаме, пожелавам на всички мами леко раждане и здрави бебчета.  newsm10

Качих и няколко снимки!

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:43 от Sianaa

# 92
Sianaa ,страшен бонбон е малката!Пу-пу!К'ви бузки има!Доста бързо си родила Crazy Супер!

# 93
  • Испания и Стара Загора
Нищо не ми казаха.Само ,че нещо с изследванията не е наред.Дано да са направили някаква грешка.Сега четох в интернета.С тези изследвания се установяват неврологични и умствени заболявания в ранен стадий.Оф,направо ще откача. ConfusedДано всичко е наред. Praynig

# 94
Сиана да ти е жива и здрава бубичката и много да Ви радва, аз неща не можах да намеря твой те снимки на малката нали са в нашия албум при снимки на нашите бебета?

# 95
  • София
Здравейте и от мен !!!

Няколко дни нямах интернет и съм пропуснала цяла тема !!!

baloni baloni baloniЧестито на всички мами и техните бебчовци, да са живи и здрави

А сега се връщам малко да почета назад

# 96
anita29, мила стискам палци всичко с малката да е наред и просто да е станала някаква грешка, а ти недей да си втълпяваш някакви глупости и да четеш лошите неща из нета, че така ще се побъркаш от притеснение Praynig Praynig Praynig
Sianaa , голяма сладурка е малката, човек като види такива бузки и му идва да щипе и да щипе smile3522

# 97
  • София
Здравейте...Честити бебета....аз преброих 4 нови бебоци...много здраве и късмет в живота...
За спането - имаме дървено креватче в стаята на каката..което е чисто ново, защото тя така и не пожела да легне в него и в момента си спи на голямо легло...в нашата спалня ще сложим кошарката...и вече зависи от бебо...ако е кротко може и при каката...и аз при нея на леглото...ако ли не....таткото ще го изпидираме на втория етаж/поне той да се наспива/...а аз с двете деца ще съм в долните спални....
Аз ползвах електрическа помпа Авент...една приятелка ми даде...после си купих...като се разбра, че ще кърмя и ще ми трябва по-дълго време...пак електрическа/може да я ползваш като електрическа и като ръчна/, но за бързите цедения основно си ползвах ръчната....От електрическата НУК хич не съм доволна и я продадох...щото ми бяха подарили ел.НУК...така че мисля, че няма проблеми да се ползва и помпа преди 6 години, стига да ти върши работа....
Патенце20 аз си мечтая да устискам като теб 4 дена до термина, че както секциото ми е късно...сигурно ще почна да раждам нормално докато дойде датата за секцио...
Иначе взех си каката от баба с някаква лека кашлица и аз сега чакам доки да дойде да я прегледа, че преди да дойде бебо трябва да е здрава...
 Lipstick* аз пък съм се замислила да преванар....тя вкл.и някои летни вируси...
anita29 доколото знам се отричат кръвните изследвания дори и на 6 месечна възраст...защото при бебетата показателите не са в норма....това едно, второ ако е взета кръвта от пръстче или петичка...има разлика от тази която се взима от вената....вземи ги питай за какво иде реч и не се вкарвай във филми....

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 17:56 от EmiR

# 98
Сиана, много ти е хубава малката  Peace
Анита, стискам палци всичко да е ок  Hug

# 99
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ.Направо им завиждам много ,защото са се отредели по на време,азсъм за утре и просто се чудя вече кого ще е.Много искам вече да минава и моят ред.Аз несъм писала отдавна и просто се стаписах като видях колко много са родили преди мен,а аз уж сам за първи септември.Но и моят ред ще доиде.ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТ, И МНОГО,МНОГО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ.

# 100
  • Пазарджик
Честита малка девойка на мама Cherryy, да расте здрава и щастлива, а на мама бързо възстановяване!

Анита не се притеснявай предварително,  Peace всичко да е наред с изследванията  Hug.

# 101
Честита принцеска Cherryy! Да расте здраво, щастливо и бодро дете!!!  newsm07

Анита аз вярвам че всичко ще бъде наред! То тези доктори  #2gunfire хем не обясняват нищо, хем те хвърлят в оркестъра! Човек може да се побърка за едното нищо! Стискам палци, всичко ще е наред! Hug

# 102
Anita мила не се шашкай предварително. Знам че е много лесно да се каже от страни , но се постараи да запазиш самообладание , защото знаеш че  и бебето усеща твоето притеснение. Hug Ще се молим всички за малката Андреа всичко да е ОК . Praynig Hug
Аз имам пак въпрос- относно секса Embarassed Mr. Green  newsm78
Дали предизвикава по скоростно раждане правенето на секс - в смисъл чела съм че спермата подпомагала за скъсяването на шииката , ама ако нямаш никакви признаци за раждане пак ли подпомага  newsm78... . Аз питам защото днес за първи път със съпруга luvbed от както съм в 9-тия  и само се ослушвам сега какво ще стане. оф много тъпо си зададох въпроса,ама се надявам да сте ме разбрали  Embarassed Rolling Eyes

# 103
Ох Анита,дано да няма нищо HugПък ти ако можеш питай ги,то верно лекарите нищо не казват,ама може ли така в неведение и тревоги да те държат.Стискам палцида е фалшива тревога Praynig

Атракция;какво да ти кажа,освен да се оправя бързо детенце,то при вас като при нас работата.Зоя я заведох днес при педи,че кашлицата става все по- брутална и сополите не минават и и изписа Клацид. ooooh!Каза че само заради това,че влизам в болница го изписва,горкото преди 20 дни пи за последно антибиотик.Направо ще се гръмна,днес и на мен ми дразни гърлото,как да отида да раждам,как... Rolling Eyes ooooh!

ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА ЧЕРИ,ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сиана:много е сладка малката Heart Eyes

За секса,да вярно е това за спермата,че изглажда по -бързо шийката и предизвиква раждане.Но нищо не значи,не чакай чудо.Миналата бременност си сексихме до последно,но нито контракциики имах ,нито разкритие ....нищо.Сега сме попрекратили със секса,не че нещо ми има,освен че се чувствам като слон, място не мога да си намеря и секса е егати пародията...то и с тези болести как да мисли за друго човек ooooh!

# 104
Сядам за бързо да ви изчета,че имах гости и ме позабавиха с вечерята.Та трябва бързо да чета и да изчезвам да готвя. Whistling

LaDiDa,много ще се радвам ако се видим и познаем утре!Само ,че аз незнам по кое време ще ходя.Първо трябва да звънна на Ризова да се разберем!Но ако ме видиш-свиркай! Mr. Green

Анита,стискам палци малката душица да е добре!Представям си какво ти е!!!

Sianaa,голяма бузанка е малката!Много обичам бебета с бузи!Пу-пу,сладурче!!

Dundito,то божа работа,бе мила!Нищо друго не ти остава освен да се ослушваш.Похвално е,че имаш желание за секс,при мен го няма никакво!!! Mr. Green

Хайде,стига съм писала,ами да отивам да се правя на Иван Звездев!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт