СЕПТЕМВРИ-09'44 - "Септември тук е вече и всяка мама чака свойто бебче"

• 10 780
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
Dundito ние с мъжа ми правим почти всеки ден откакто съм в 9тия, даже вчера 2 пъти Heart Eyes само че никакви признаци нямам Simple Smile))))))

# 106
Как ви се занимава със секс, направо се чудя  Mr. Green Ще тръгнеш да  раждаш когато бебето си е решило, па ако щеш цялата Кама сутра да измайсториш  Whistling

# 107
Анита, миличка, не се шашкай предварително, нали знаеш, че лекарите обичат да шашкат като не ни обясняват точно за какво става въпрос и ние започваме да се ровим в нета и тогава вече става наистина страшно!  Hug и бъди спокойна! Стискам палци малката Андреа да  е добре!

За секса - дааам, от около 2 месеца е мираж при нас, сега няма как да стане, защото главичката на бебка е вече в малкия таз и ме е страх, иначе желание си имам от време на време...  Heart Eyes

Аз пак имам някакви болки, страх ме е и се надявам да не са родилни, че още ни е раничко с бебка!
Днес иначе изгладих всичко за болницата, отделно изпрах 1 пералня с бебешки дрешки, които все още съхнат. Също и чистих...  ooooh! И така, такива ми ти работи при мен!

Желая ви спокойна вечер!

# 108
Как ви се занимава със секс, направо се чудя  Mr. Green Ще тръгнеш да  раждаш когато бебето си е решило, па ако щеш цялата Кама сутра да измайсториш  Whistling

Атракция мила, аз не правя секс за да родя, погрешно си ме разбрала  Laughing, така ни дойде и за това....Защо да не мислим за това, като си ни влече и няма пречка за да го правим. Както сама каза бебето си знае кога да дойде и надали ние ще му "досаждаме "чак толкова много като правим секс newsm78
Просто попитах за да споделите ако има и други като мен да споделят дали наистина има някаква промяна след секс сега в 9-тия месец, някакви симптоми за раждане, за да знам ако усетя нещо че е то е нормално и другите изпитват същото.

# 109
Сиана, ама много ти е сладка малката бузанка, пу-пу! Да я нацелуваш по сладките бузки от нас!  Hug

anita29, имаш и моите стиснати палци, аз също се надявам да е станала някаква грешка и твоята малка Андреа да е напълно здравичка.  Praynig А ти не се рови в нета, това наистина може да те побърка.

EmiR какво стана с теб бе мила, уточнихте ли последно датата за секциото? Нещо ти предлагаха или прекалено рано или прекалено късно нали така? Накрая какво стана, късната дата ли избра? Дано всичко мине добре и си дочакаш датата на секциото.

dundito 2 и аз така четох за секса, така че спокойно си правете, дори и да не ускориш процеса на раждането, такива хубави емоции само само в плюс за теб, а оттам и за бебето! Мен ако не ме боляха всички кости, щях да нападна мъжо, ама пусто няма да се получи и затова си трая. Дано поне след раждането се възстановя бързо и да имам мерак за секс, че да не стоим повече на сухо.

arllina, съчувствам ти от все сърце. Тия вируси не спряха да се лепят на Зоя, хайде вече да се оправя детенце, за да може и ти да се успокоиш най-после. Някакви имуностимулатори даваш ли й? Аз Хриси я стегнах с два курса с Фор Кидс, незнам дали от него или случайно, но след лечението с него определено закрепна, преди това беше някакъв ад. А от Нова година насам я тъпча с хомеопатия, отново за имунитета и за сливиците, та дано и те да са подействали. Поинтересувай се какво можеш да направиш, за да укрепиш поне малко организма й, че тези антибиотици направо го сриват.

gorbi, много се радвам, че бебето се е обърнало вече и е заело стартова позиция. Хайде всичко да мине нормално при теб, пък ако е и в новата ви болница - още по-добре.

Ianita28, гледам и ти си се развихрила покрай чистене и подреждане.  Laughing Моето не ме е пускало, всеки ден търкам нещо, направо съм полудяла. Лошото е, че постоянно мисля за това, че за тези пет-шест дни, които ще съм в болница, вкъщи ще стане пак кочина и направо ми става лошо. Сега реших да се разбера с майка ми, ден-два преди да ме изпишат да дойде вкъщи и да поизчисти, че на моя не мога да разчитам. То после сигурно хич няма да ми дреме дали е изчистено и подредено, ама на - сега само за това мисля.

# 110
  • София
kiαrrα датата е 15 09 - твоя рожден ден, стига да устискам до тогава разбира се....04 09 ми е много рано и на мен и на доки, независимо, че ми я предложи, но след прегледа каза, че е рано...имала съм и плацента и околоплодни води...което значело, че имало още да зрее бебето....сега на 03 09 пак съм на преглед и ще ме запознава с доктора, които ще я замества докато я няма....но реално няма да имам 2 дати за секцио...ако нещо стане докато я няма и тръгне бебето нормално, този доктор ще ме поеме и ще ми направи секциото....това е...в началото хич не ми хареса, после пък реших, че и това не е лошо, защото ако тръгне по-рано така бебо ще е решил кога да си излезе...макар, че ме е шубе и ми се ще да устискам до 15 09, но каквото такова...ако раждахме нормално как щеше да е?
Цвета и аз си купих профедин 100 без рецепта, ама пише, че минава в кърмата...и изрично се по ползва по лекарско предписание....В списъка на ТК пък пише солпадеин...аз тоя профедин знам, че го слагат на мамите дето раждат във Вита....Ти сигурна ли си, че е съвместим с кърменето?
Нашето доки препоръча като имуностимулант цитросепта....много е горчиво, аз успях на Кати да го давам само 10 дни и се изчерпах в какво да го слагам, за да го приема...сега я сложи на есберитокс-хапчета....изписа й сироп и каза, че не е за силно лечение...дано с тоя сироп се оправи....С антибиотиците е хубаво да се пие био гая...
bubole4e мога да ти кажа само едно евала....нито ми се прави, нито пък се чувствам комфортно като се съблека....надявам се после да наваксаме....секса е добър стимулат за отделянето на кърма.... Joy

# 111
Честито на всички майчета, да са ви живи и здрави дечицата  newsm51
И аз вече мога да се присъединя към вас  Mr. Green
Моята малка Андреа се роди на 27.08 в 23.10ч с размерите 2250 и 47см   Heart Eyes
Уви, пак подранихме, 1ви ден на 9м и като започнаха едни болки на 26 (тип менструални), пих Но шпа, магнезии и не минават. На 27 звъннах на доки, тя каза, че вероятно започва родова дейност, да стискам и да мина през нея, ако реша. Но вечерта към 19-20 започнаха и контракциите, до 21ч бяха станали на 2-5мин. Сложихме Стефан да спи, изкъпах се и към Майчин дом. Там ме метнаха на магарето - а аз със 6-7см разкритие   Shocked Започнаха процедурите и в 22.30 вече в предродилно, мерим тонове, видеозон. Спукаха водите и от там напъни, чудеса, не мога да стигна до родилна зала. С 3 напъна и моята малка принцеса вече беше на бял свят   Mr. Green толкова беше мъничка, ама манекенка бре, дълга, дълга   Flutter
Уж бях само охлузена, така леко родих, но сложиха 2-3 шева за красота (без упойка ме шиха   Confused)
На другия ден видях слънчицето си, пак е в кувиьоз, подаваха и кислород, чистят стомахчето...
Днес спряха кислорода, станала е 2100 и се надявам скоро и да я преместят в легълце и да започнем да се храним.
Мен днес ме изписаха, уви, пак започват мъките, чакането...добре че е Стефчо...
Кърма имам бол, започвам да пълня фризера  Mr. Green

# 112
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА Lusesitа и Сиана - много щастие,живи ,здрави и много послушни Simple Smile

Lusesitа - Бъди спокойна и всичко ще бъде наред с бебката,ще наддаде и скоро ще си я гушкате силно  Simple Smile  Hug

bubole4e - Браво !Само така трябва след като желанието е на лице  двупосочно  Grinning
anita29 - Стискам палци,всичко да е както трябва !

Ох,аз нещо тази вечер сън не ме лови,кой знае ,как ще се мята, в леглото цяла нощ  и ще пуфтаа  ooooh!
Остана още малко и да минава ,за да гушкам и аз бебешочето ми,ох търпение напоследък хич нямам,сигурно и с Вас е така Simple Smile  Hug

Хайде лека от мен  Hug

# 113
  • София
Ехеее честито бебе Lusesita....много здраве и късмет....верно с манекенски мерки бре....дългучка нянакава ще дойде Grinning

# 114
  • Бургас
Lusesita, каква хубава новина преди лягане!
Да укрепва бързо малката Андреа и скоро да си я гушкаш у дома! Hug

# 115
  • София
Lusesita, честита ти дъщеричка, да ти е жива и здрава! Ама хубаво раждане си имала, радвам се за теб! Дано скоро да си приберете малката у дома. newsm07
Анита, стискам палци новите изследвания на Андреа да са добри.
Мен днес пак ме приеха в Майчин дом за наблюдение, ама добре че след като ми направят ежедневните записи ме пускат да си ходя, иначе сигурно ще изперкам Rolling Eyes Единствено кофти е, че трябва всяка сутрин рано да съм там, а така ми се иска да се наспя най-накрая. Иначе ме прегледаха, нямам никакво разкритие, чак лекарката ми се скара защо не съм искала да раждам Shocked Все едно ме пита някой hahaha Но шийката на матката била омекнала, каквото и да значи това...
Сексът и при нас е мираж, и то от 6-тия месец насам... Хич нямам желание, пък и съм станала толкова схваната, че си представям колко печален ще е резултатът Mr. Green После ще наваксваме.
Ох щях да пиша още нещо, ама съвсем ми излезе от акъла smile3538
Хайде лека ви нощ! 
"Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора" - Ехаа

# 116
Lusesita, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet  bouquet  bouquet

Какво е това секс newsm78

# 117
  • София; Дружбето
Lussesita, честит ти девойка. Да порастне бързо и да се гушкате в къщи много скоро Hug Hug

EmiR, профенида го слагах 7 дена. Проблем е ако се ползва по-дълго време.  Ти си прецени де, аз без него не отивам да раждам

Бате ми намачка кръста, моля му се от седмица и той все забравя Crazy И сега м ие едно заспало и хубавп. Та отивам да си легна де. А за секса - днес ме пита не искам ли да опитаме. ми... не искам Joy

# 118
  • София
tsveta абе ще го слагам, предишния път със солпадеина слаба работа си беше....ама я напиши на колко часа...на моята прителка във Вита през цялото време й давали такива свещички, пък тя кърмеше уж де....значи може все пак....Аз само с размачкване на ходила минавам....ама искам цялостен масаж...ама като немога да легна по-корем....се радвам и на това....

# 119
Честита щерка Lusesita!  newsm51

Аз изпратих гостите преди малко и седнах да видя до къде сме с новините.  Wink

Анита, не се притеснявай излишно. Ако беше нещо спешно щяха да те викнат по-рано, а не да отлагат толкова време. Hug

За секса... решила съм като вляза в 38-а седмица да отварям магазина  Embarassed. Ами така де, и ние сме хора.  newsm53

Лягам, че пак стана сутрин...

Общи условия

Активация на акаунт