За парфюмите, цените, репликите и доверието!

• 9 728
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • In The Middle Of Nowhere
На мен поне ми се изясни какви са парфюмите в България  Laughing
Що се отнася до циганите, се сетих, че преди време имаше репортаж не помня по коя телевизия само, че ставаше въпрос за скъпи кремове, които се крадат от аптеките или магазините и след това се продават на безценица. Де да бяха такива случаите и с парфюмите на циганите, защото мн ме съмнява  Thinking макар че не съм ги виждала признавам си... само като ме пресрещат с "како, искаш ли оригинален парфюм" пъхнат в "най-здравата торбичка" и директно подминавам.

# 46
не виждам смисъла да се занимавате с този сайт, след като печелите толкова малко от него. newsm78

# 47
не виждам смисъла да се занимавате с този сайт, след като печелите толкова малко от него. newsm78

Защо да няма смисъл... каква е инвестицията в един уеб сайт?! Домейн - 8$... хостинг - имаме си собствен сървър, на който се хостват други сайтове... Дизайн и програмиране си ги правим сами! Складът си го имаме така или иначе заради дистрибуцията... както и договорите със спедитори, екип, офис и т.н.

Сайтът е допълваща, не основна дейност... затова и не залагаме високи цени в него!

# 48
А аз мисля, че трябва да се свържете с НОТОС, те да ви пратят наистина оригинален парфюм на Шанел например,
да го сравните с предлаган от сайта Ви и тогава да ни убеждавате.
Всичко, което сте написали е горе долу вярно, но се питам едно...
Защо след като "успешно" зареждате 3-4 магазина в софийски МОЛ-ве (за мен това е чиста проба лъжа) се занимавате с този сайт?
След като изкарвате пари от директна търговия, защо губите пари от нет пространството?
Или смятате, че Мегашоп и Гет зареждат от места, различни от подобни на Вашата фирма?
Объркана ви е концепцията нещо.
Но бъдете сигурен в едно- истинските парфюмни ценители няма да си купят парфюм от Вас. И в магазина да го срещнат, пак ще познаят, че е с ниска концентрация на "екстракт".
Успех Peace

# 49
Никой търговец с печеливш бизнес не се захваща с дейност,от която няма почти никаква печалба ей така да си уплътнява времето или за  каузата. Най-малкото си задавам въпроса защо цените  не са поне  на нивото на другите бг сайтове. Не разбирам как може да се оказвате от печалба. И вярвам, че ако цените ви бяха двойно или тройно по-високи дори нямаше да я има тази тема във форума Simple Smile Дори щеше да има повече поръчки

# 50
Стигаме до коварната истина - по-високите цени имат чисто психологическо въздействие, уви. Никак не ми се иска да вярвам, че само предлагайки по-скъпи стоки, мога да постигна повече продажби! Абсурдно е и до последно ще се боря против това предубеждение! Колкото и да е трудно на всички да повярват, за мен клиентите наистина са най-ценни в едни търговски взаимоотношения... а когато цениш някого, как можеш да го лъжеш?! Звучи ми като изневяра на любим човек, но през призмата на покупко-продажбата Simple Smile Аз съм честен и коректен човек в личния си живот - смятам да съм такъв и в работата си! И никога предубежденията на хората няма да ме принудят да наруша този си принцип... та дори и на цената на по-малко продажби.

Относно думите на Miss_Smart - уви, не мога да си кривя душата! Съгласен съм... но пък и ти си съгласи - за всеки влак има пътници! Влакът, който предлагам, е такъв, какъвто го представих... Аз съм човек перфекционист в много отношения и също не бих си позволил в редица случаи да подходя към по-прагматичното и евтино, за сметка на марка, автентичност и оригинал Wink Все едно да си купиш джип Rexton или Санг-Йонг и да твърдиш, че караш Мерцедес, защото те са им производител.
Сайтът обслужва един определен кръг от потенциални клиенти... замислете се - все пак не всички на 100% биха предпочели скъпият оригинал пред по-евтиният, но идентично качествен продукт... както и обратното! В крайна сметка това е пазарната икономика - богатство на избора и богатство на пазара... когато потребителите имат прозрачност над качеството и свобода да избират именно този тип стока, който най-добре му пасва... било то на социалния статус, бюджет, предвидени средства или планове Simple Smile

А относно колебанията - за какво му е на един дистрибутор да си играе със сайтове... отговорът е много прост и логичен. Дистрибуторската мрежа е цял екип от служители, където има собственик, дялове и общи разноски... Инвестицията в сайта допълнителна дейност, с която се заемаме двама по-предприемчиви колеги и там всичко е наше, а и аз съм човек, който работи преди всичко с уеб сайтове и комуникации - сайтът като информационна среда ми е поприще, в което се чувствам като удома си.

# 51
И аз имам едно въпросче. Защо разфасовките са само най-голямото количество? Защо няма 30-50 мл? Thinking Доколкото знам Армани код е със 75 мл най-голямо количество. А Вие предлагате 100? Вие момичета как мислите?

# 52
мисля, че работата е фалшименто
това е

# 53
Даааа...пък и сайт, който не може да си позволи реклама, различна от тази " направи си сам", която спретнаха с дружката си тук...е какво повече да говорим?
Гепил някой 2-3 тира с реплики и си казва: Хайде сега, да ги разпродадем на лековерните българки, че те нали нямат парички сега...
Е, супер, само дето утре като се разминат с дама, напръскана с оригинала, ще им стане крив света...Вие също...

Всъщност, модераторите да не са във ваканция?  Blush

# 54
  • Sofia
Леле... явно съм създала истинско мазало с тази тема... ок - на първо място приемам критиката за подписа! Променям го...

Второ - не съм агитатор... както казах и в началото - нито съм собственичка, нито ще ми плати Wink Помоли ме като приятел да споделя и това е, което правя! Аз съм потребител и използвах този сайт като всички останали.

Съгласна съм, че може би не са 1 към 1 с това, което се намира в най-скъпите бутици или в чужбина... но и в цената липсва една нула, нали?! А ако съпоставя цена/качество - определено съм доволна от това, което имам! В края на краищата - изглежда по същия начин, мирише по същия начин и съм доволна от това колко е траен.

Аз лично съм против онлайн магазините по две причини - не можеш да пипнеш (в случая помиришеш) стоката преди да е твоя... и трябва да плащаш онлайн, което за чуждестранни сайтове е ок, но сигурността на българдките онлайн магазини ми е съмнителна. Моят не съм го поръчвала през сайта, а си го взех директно от човека... нека selina_vd сподели после как е, що е, плащане, качество...

Ок, приемам го, но при наличните 3 (ТРИ) парфюмни теми, вярвам, че може да намерите мястото на въпросите си.
Съжалявам, че късно видях темата и допуснах да се развие до тук.
Заключвам я, без лоши чувства.

Общи условия

Активация на акаунт